Wspaniałych wrażeń życzę! Bawcie się wyśmienicieTradycyjnie 5 byłam siusiu i koniec spania! Ehh ale dziś jedziemy na całodniowa wycieczkę w góry wiec za godz i tak miałam wstać wyjazd 7.30 powrót 19 może wytrzymam. Miłego dnia zycze
Dobra akcja też bym się zestresowała! drobinki one straszne... Taka już ich uroda że mają figury 10 letnich dziewczynek... Nawet w PL czy jak kupisz dla dziecka tshirt czy jakikolwiek ciuch made in china to trzeba brać na 2-3 lata większy...Jak już mówicie o Chinkach, to wyobraźcie sobie, że przy pierwszym moim porodzie, już przy partych, przyszła Chinka pielęgniarka żeby mnie potrzymać za rękę. Zamiast myśleć o skurczach, myślałam czy jej ręki nie połamię, bo taka chudzinka była
No tak Husky to nie latwa rasa i przedewszystkim nie stworzona do mieszkania w miescie
W Londynie jest masa Chinek i Japonek i nigdy nie widzialam zadnej otylej, u nich to jakos genetycznie chyba musi byc ze one takie zawsze szczuplutkie i faktycznie rozmiary moga miec inne.
Huski są cude ale moim zdaniem to psy dla kogoś kto nie jest zbyt zajęty i jest typem sportowca. I zgadzam się że raczej dom z ogródkiem niż mieszkanie w bloku.
Ciekawa jestem jaki to genik że one nie tyją, nawet w ciąży nie widziałam ponad rozmiar chinki. Ale masz rację to kwestia gennów i diety. Na ryżu i podgotowanej zieleninie to można figurę trzymać ciekawe jakby polskiej kuchni pojadły