Wspaniałych wrażeń życzę! Bawcie się wyśmienicieTradycyjnie 5 byłam siusiu i koniec spania! Ehh ale dziś jedziemy na całodniowa wycieczkę w góry wiec za godz i tak miałam wstaćwyjazd 7.30 powrót 19 może wytrzymam. Miłego dnia zycze
Dobra akcjaJak już mówicie o Chinkach, to wyobraźcie sobie, że przy pierwszym moim porodzie, już przy partych, przyszła Chinka pielęgniarka żeby mnie potrzymać za rękę. Zamiast myśleć o skurczach, myślałam czy jej ręki nie połamię, bo taka chudzinka była![]()
No tak Husky to nie latwa rasa i przedewszystkim nie stworzona do mieszkania w miescie
W Londynie jest masa Chinek i Japonek i nigdy nie widzialam zadnej otylej, u nich to jakos genetycznie chyba musi byc ze one takie zawsze szczuplutkie i faktycznie rozmiary moga miec inne.
Huski są cude ale moim zdaniem to psy dla kogoś kto nie jest zbyt zajęty i jest typem sportowca. I zgadzam się że raczej dom z ogródkiem niż mieszkanie w bloku.
Ciekawa jestem jaki to genik że one nie tyją, nawet w ciąży nie widziałam ponad rozmiar chinki. Ale masz rację to kwestia gennów i diety. Na ryżu i podgotowanej zieleninie to można figurę trzymać