reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Tradycyjnie 5 byłam siusiu i koniec spania! Ehh ale dziś jedziemy na całodniowa wycieczkę w góry wiec za godz i tak miałam wstać :) wyjazd 7.30 powrót 19 może wytrzymam. Miłego dnia zycze
Wspaniałych wrażeń życzę! Bawcie się wyśmienicie :)
Jak już mówicie o Chinkach, to wyobraźcie sobie, że przy pierwszym moim porodzie, już przy partych, przyszła Chinka pielęgniarka żeby mnie potrzymać za rękę. Zamiast myśleć o skurczach, myślałam czy jej ręki nie połamię, bo taka chudzinka była :-D
Dobra akcja ;) też bym się zestresowała! drobinki one straszne... Taka już ich uroda że mają figury 10 letnich dziewczynek... Nawet w PL czy jak kupisz dla dziecka tshirt czy jakikolwiek ciuch made in china to trzeba brać na 2-3 lata większy...

No tak Husky to nie latwa rasa i przedewszystkim nie stworzona do mieszkania w miescie :baffled:

W Londynie jest masa Chinek i Japonek i nigdy nie widzialam zadnej otylej, u nich to jakos genetycznie chyba musi byc ze one takie zawsze szczuplutkie i faktycznie rozmiary moga miec inne.

Huski są cude ale moim zdaniem to psy dla kogoś kto nie jest zbyt zajęty i jest typem sportowca. I zgadzam się że raczej dom z ogródkiem niż mieszkanie w bloku.

Ciekawa jestem jaki to genik że one nie tyją, nawet w ciąży nie widziałam ponad rozmiar chinki. Ale masz rację to kwestia gennów i diety. Na ryżu i podgotowanej zieleninie to można figurę trzymać ;) ciekawe jakby polskiej kuchni pojadły ;)

reklama
Asika trzymaj się dzielnie na badaniu! Ja też mam wrażenie że H&M zawyżona ale ja mam płaskosupie ;) i może dlatego mi lecą. Ja kupiłam szare skinny i pas też mam za duży ale wiesz ten pas to na brzuch którego jeszcze nie posiadam.

Spokałam wczoraj w Auchan znajomą no i buziaczki ona do mnie ty małpko schudłaś z kości na ości jak Ty to robisz a ja jej na no zachodzę w ciążę - mina bezcenna ;) myślała że żartuję!

Co do Auchan - dziewczynki które mają córki takie ciut starsze wyczaiłam przynajmniej w Piasecznie promocję na lalki te dziene co to ponoć szał wśród dziewczynek i tak lalka zestaw ze 118 na 30 zł a z 87zł na 15zł. I takim sposobem zaniast ponad 200 zeta wydać na prezent za 2 lale wydałam 45 :) tak to można kupować ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429334415.877107.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429334428.172858.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429334439.523549.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429334456.677198.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429334415.877107.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429334415.877107.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 41
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429334428.172858.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429334428.172858.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429334439.523549.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429334439.523549.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429334456.677198.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429334456.677198.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 38
Xmamuska to życzę udanego wyjazdu =) bawcie się dobrze =)

Dziewczyny zgadzam się Z wami co pisalyscie o haskich ale ja mogłam tłumaczyć temu mojemu losiowi że to nie pies na jego warunki no ale on zakochany w tej rasie bo jego wujek miał dwa więc mnie i tak nie po słuchał.

A muszę się wam pochwalić wczoraj godzina 23.11 a mój synuś kopnął 4 razu :D :D jak dla mnie to było coś niesamowitego :) z tej radości to się po płakałam =)

Życzę wam miłego dzionka =)

Witam sie w ten pochmurny poranek :) my dzis weekend spędzamy rodzinnie.
Zaraz wstajemy z łóżka, sniadanko i jedziemy do mojej cioci, bedziemy sadzily pomidorki, a moj A z wujkiem pewnie popiwkuje, na wczesny obiad mam obiecanego grilla :D po wizycie u cioci jedziemy do teścia na kolacje no i zostaniemy u niego na noc do jutra. Bo dziadek ma wieczny niedosyt wnuka. No i w koncu bedzie okazja zeby powiedziec mu o drugim wnuku w drodze! Mam nadzieje,ze bedzie równie mocno sie cieszył jak przy Olku :)
Miłego dnia Wam zycze kochane :)

Mroowkaa nie wiedzialam, ze z Tobą aż takźle, współczuję, ciekawe skąd te plamienia, ale rozumiem, że z dzieciątkiem wsyztsko ok? a dzwigasz córeczke? moze wkoncu tobie mdłości przejdą :)
Lekarz mówił,że z dzieckiem wszystko ok, szyjka i łożysko też w porządku i sam nie wiedział skąd to się bierze. W poniedziałek mam zamiar go przycisnąć...jak nic nie powie to zastanowię się nad wizytą u jeszcze jakiegoś innego lekarza. A córeczkę noszę...choć staram się to ograniczać, to niestety jestem z nią sama od rana do wieczora, ona nie chodzi jeszcze, więc nie da się tego uniknąć...

Laski...pochwaliłam się wczoraj,że mdłości przeszły to od wieczora tak mnie boli głowa,że bez apapu nie dało rady...a od rana znowu mdłości...więcej nie pochwalę :baffled:

Xmamuska,

Udanego wypadu :)

Wirginia,

Gratuluję ruchów!

Buba,

O dzięki za cynk tez u nas będę szukać tych lalek :)

Mrówka,

Tule Cie mocno :* oby szybko przeszło!

My wczoraj mieliśmy paskudny wieczór. Lala napila się płynu do robienia baniek i była jazda :( ale już jest dobrze. Tylko co strachu się najadlam to moje.

Miłego dnia życzę i udanego weekendu :)

Buba haha no niezła miałaś przygodę z chinka, dla mnie to tam wcale by rozmiarów nie było chyba ;)

No mroowkaa trzymaj się dzielnie, musi zaraz przejść, poprzednia ciążę tez tak przechodziłam? Uff trochę mnie podbudowalas, mój niko zaraz będzie miał 13 mscy i te tez nie chodzi :/ tzn ze dwie ręce to by chciał żeby cały czas go prowadzac, ale on od malego taki mało ruchliwy leniuszek, a twoja jak jakieś kroki przy meblach chociaż?

Migotka miły dzień się zapowiada :)

Kamilove uff dobrze ze juz wsystko ok z Jagodka :)

dolga - tak, przy meblach chodzi, wspina się i prowadzona za rączki idzie. Ale sama na wolnej przestrzeni jeszcze nie potrafi. Niczym się nie przejmuj, mają czas do 18 miesiąca,żeby nauczyć się chodzić.

reklama
hej
przeczytałam na szybko, wybaczcie ale nie odpiszę każdej,
dzisiaj robię urodziny M, będzie koło 25 osób, M nic nie wie, na razie nawet się nie domyśla,
musze dzisiaj odebrać torta, ciasta, danie gorące, przystawki i sałatkę, ja robię tylko 1 sałatkę,
dlatego ,ze nie dam rady nawet nic więcej zrobić, a jak bym zaczeła coś przygotowywać to m mógłby się coś domyślić

u mnie samopoczucie troszeczkę lepiej, ale mdłosci mam nadal wczoraj wieczorem strasznie się męczyłam

odnośnie rozmiarów H&M dostałam wczoraj krótkie spodenki, kupiłam rozmiar 40, są troszkę za duże na mnie ale na lato będą
dobre, więc chyba rozmiarówka taka normalna, bo 38 rozmiar od nich noszę

miłego dnia dla każdej !!!!

Do góry