Właśnie mnie natchnęłaś aby ład na głowie zrobić ja w ciąży snów nie pamiętam... Słabo śpię wogóle ale sny to gajna sprawa no kochana góry w zasięgu, też masz mega wypas! Co do wagi to się nie martw, jak wyniki ok to dzidzia sobie radzi z odżywianiem.hejka
ja właśnie wróciłam od fryzjera, zrobiłam wreszcie moje okropne odrosty i wyglądam jak człowiek
moja dzidzia też wczoraj coś spokojnie siedziała dopiero teraz jak wróciłam dała o sobie znac małym kopnięciem i chyba dalej śpi albo odwróciła się w stronę pleców i kopie mnie po kręgosłupie
Widzę że nie tylko ja mam szalone sny, dziś mi się śniło że już urodziłam, była to dziewczynka i nosiłam ją na rękach a po chwili okazało się że to córunia siostry
Dziewczyny ja na L4 siedzę praktycznie od zapłodnienia od połowy stycznia miałam zaległy urlop, później synuś chorował i ciążowe zwolnienie mam od lutego, nieraz z nudów już mnie trafia ale jakoś daje rade
Zazdroszczę wam dziewczyny bliskości mazur, ja byłam tylko raz i to wyjazd z pracy więc nie odpoczęłam za bardzo ale miejsce super zwłaszcza że ja uwielbiam wodę, pływanie i wogóle. Za to blisko mam do Zakopanego
A co mnie zaczyna martwić to z wagą stoję w miejscu już od miesiąca, są dni że nawet 0,5kg w dól lece, co prawda nie obżeram się bo zbytniego apetytu nie mam ale przy moim oszczędnym trybie życia i leżeniu to powinnam tyć a tu nic
Madziula, dzięki oby się pospełniało już i tak jest dużo lepiej niż było. Co do adopcji to ja taka zwierzęca mama od małego zawsze przynosiłam do domu znajdy. Kocham zwierzeęta ale jest to duża odpowiedzialność a my ostatnio dużo podròżujemy i niestety nie mogę już przygarniać zwierzątek bo nie mam już nikogo kto by podczas naszej nieobecności zaopiekował się pupilami...Współczuję Ci kochana doświadczeń z wizyty, to skandal co się potrafi dziać w służbie zdrowia... Trzymam kciuki za drugą wizytę!omg co za produkcja Wiec jestem po wizycie w poradni ginekologicznej w MSWiA i muszę przyznać, że pan dr która była na zastępstwie to jakaś porażka - nie zbadała mnie nic nie powiedziała tylko dała mi wyniki i na koniec powiedziała, że nie prowadzi ciąży :-/ i na co płacimy składki zdrowotne Trzymajcie kciuki za wizytę prywatną
Buba, ma nadzieję, że maleństwo podrosło ale mam jakieś akcje i ciągle porównuje wyniki maleństwa do wyników jakie miałam będąc w ciązy z Martynką Trzymam kciuki, żeby Ci minęły mdłości do majówki i żebyś poleciała do Wenecji albo pojechała na mazury Może zmiana klimatu dobrze Ci zrobi i więcej wychodź do knajpek może mdłości całkowicie Ci miną ;-) Jak czytam o Twoich adopcjach to Cię bardzo podziwiam
Asika, też jestem ciekawa czy mój dr mi dzisiaj powie, coś odnoście płci czy każe mi czekać do 20 ty :/
Dreamgirl, ja się nie gniewam bardzo mi się podoba foto-relacja Słodkie masz maleństwa
Szczęśliwa, bardzo dobrze, że zrobiłaś sobie wolne Może z przemęczenia boli Cię głowa !!! Mi na ból głowy w ciąży pomaga cola no chyba, że mam migrenę wtedy cisza i spokój i dużo wypoczynku
Akatsuki, trzymam kciuki, żeby nie kazali Ci wrócić do pracy !!!
Blair, na co jesteś uczulona???
Dolga o której syn chodzi spać, że tak wcześnie wstaje ?? Ja pewnie bym nie wyrobiła jakbym musiała wstawać o 5:20 !!! Co za sałatkę zrobiłaś z tuńczykiem i ananasem ??
Lantka, Blair miłego jutrzejszego imprezowania mam nadzieję, że wytrzymacie do końca
Moim zdaniem przynajmniej spodnie są zawyżone kupiłam rozm 34 i lecą z tyłka a 32 nie ma... Ale ci do kiecek Ci nie doradzę ale h& m raczej ma ciut większą rozmiarówkę moim zdaniem.Mroowkaa nie wiedzialam, ze z Tobą aż takźle, współczuję, ciekawe skąd te plamienia, ale rozumiem, że z dzieciątkiem wsyztsko ok? a dzwigasz córeczke? moze wkoncu tobie mdłości przejdą
Blair, lantka tooo dajcie czasu dziewczyny na weselichu, bo juz pozniej sie tak nie pobawicie
Akatsuki i co napisałas? odezwali się? a tak w ogole to troche chamstwo w tej Twojej pracy, na ostatnią chwilę wszytsko :/
paulka nie martw się wagą, ciesz sie ze nie bedziesz chodzic jak słonica ktora zapewne bedę ja a na mazurki mam niedaleko, jkis 80 km wiec w wakacje czesto tam jezdzilismy, niestety teraz z dzieckiem troche mniej, ale wczesniej to co weekend, jak bylismy piekni i młodzi
Madziula no to niezle, a czmu tam poszlas? jak masz dzisiaj wizyte u swojego gin? jakies dodatkowe badania? sorki ze pytam, wiec ze wczesniej pisalas, ale juz zapomnialam, wybacz ciąża mózg wypala. Moj synek chodzi spac o 20, nie wiem czy to pozno czy wczesnie, ale ja wole miec wieczorem troche chwili dla siebie, niz siedziec z nim do nocy i troche dłuzej spac, a tyle snu mi wystarcza, chociaz zawsze to minimum do 8 spałam, ale znowu kladam sie 12 czy 1, a teraz 22-23. Sałatka taka, bardzo ją lubie tunczyk z puszki, ananas, ryz, kukurydza, sol, pieprz, majonez i tyle
w ogole, ale to wcale nie byłam głodna, naczytałam się czego to Wy byście nie zjadły i taaakaa mam na wszytsko ochote omg lece do lodówki
a jeszcze mam pytanie moze sie orientujecie jak tam rozmiary h&m mama? są duże, małe, normalne? nie wiem sama znalazłam fajna sukienke, chcialam sobie zamowic ale jakos dziwnie mi ten romiar wyglada :/ nie wiem sama czy bedzie dobra czy nie
dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??
Akatsuki - kochana trzymaj się dzielnie no los jakoś mało łaskaw dla Ciebie ostatnio ale mam nadzieję że wszystko się poukłada i z domem i z pracą :*