reklama
dolga
Fanka BB :)
Mroowkaa nie wiedzialam, ze z Tobą aż takźle, współczuję, ciekawe skąd te plamienia, ale rozumiem, że z dzieciątkiem wsyztsko ok? a dzwigasz córeczke? moze wkoncu tobie mdłości przejdą
Blair, lantka tooo dajcie czasu dziewczyny na weselichu, bo juz pozniej sie tak nie pobawicie
Akatsuki i co napisałas? odezwali się? a tak w ogole to troche chamstwo w tej Twojej pracy, na ostatnią chwilę wszytsko :/
paulka nie martw się wagą, ciesz sie ze nie bedziesz chodzic jak słonica ktora zapewne bedę ja a na mazurki mam niedaleko, jkis 80 km wiec w wakacje czesto tam jezdzilismy, niestety teraz z dzieckiem troche mniej, ale wczesniej to co weekend, jak bylismy piekni i młodzi
Madziula no to niezle, a czmu tam poszlas? jak masz dzisiaj wizyte u swojego gin? jakies dodatkowe badania? sorki ze pytam, wiec ze wczesniej pisalas, ale juz zapomnialam, wybacz ciąża mózg wypala. Moj synek chodzi spac o 20, nie wiem czy to pozno czy wczesnie, ale ja wole miec wieczorem troche chwili dla siebie, niz siedziec z nim do nocy i troche dłuzej spac, a tyle snu mi wystarcza, chociaz zawsze to minimum do 8 spałam, ale znowu kladam sie 12 czy 1, a teraz 22-23. Sałatka taka, bardzo ją lubie tunczyk z puszki, ananas, ryz, kukurydza, sol, pieprz, majonez i tyle
w ogole, ale to wcale nie byłam głodna, naczytałam się czego to Wy byście nie zjadły i taaakaa mam na wszytsko ochote omg lece do lodówki
a jeszcze mam pytanie moze sie orientujecie jak tam rozmiary h&m mama? są duże, małe, normalne? nie wiem sama znalazłam fajna sukienke, chcialam sobie zamowic ale jakos dziwnie mi ten romiar wyglada :/ nie wiem sama czy bedzie dobra czy nie
Blair, lantka tooo dajcie czasu dziewczyny na weselichu, bo juz pozniej sie tak nie pobawicie
Akatsuki i co napisałas? odezwali się? a tak w ogole to troche chamstwo w tej Twojej pracy, na ostatnią chwilę wszytsko :/
paulka nie martw się wagą, ciesz sie ze nie bedziesz chodzic jak słonica ktora zapewne bedę ja a na mazurki mam niedaleko, jkis 80 km wiec w wakacje czesto tam jezdzilismy, niestety teraz z dzieckiem troche mniej, ale wczesniej to co weekend, jak bylismy piekni i młodzi
Madziula no to niezle, a czmu tam poszlas? jak masz dzisiaj wizyte u swojego gin? jakies dodatkowe badania? sorki ze pytam, wiec ze wczesniej pisalas, ale juz zapomnialam, wybacz ciąża mózg wypala. Moj synek chodzi spac o 20, nie wiem czy to pozno czy wczesnie, ale ja wole miec wieczorem troche chwili dla siebie, niz siedziec z nim do nocy i troche dłuzej spac, a tyle snu mi wystarcza, chociaz zawsze to minimum do 8 spałam, ale znowu kladam sie 12 czy 1, a teraz 22-23. Sałatka taka, bardzo ją lubie tunczyk z puszki, ananas, ryz, kukurydza, sol, pieprz, majonez i tyle
w ogole, ale to wcale nie byłam głodna, naczytałam się czego to Wy byście nie zjadły i taaakaa mam na wszytsko ochote omg lece do lodówki
a jeszcze mam pytanie moze sie orientujecie jak tam rozmiary h&m mama? są duże, małe, normalne? nie wiem sama znalazłam fajna sukienke, chcialam sobie zamowic ale jakos dziwnie mi ten romiar wyglada :/ nie wiem sama czy bedzie dobra czy nie
Ostatnia edycja:
szczesliwa.4
madziula ale wyrzuty sumienia mam, że nie poszłam do pracy :/ Możliwe, że to ze zmęczenia, bo ostatnio mam kiepski okres. Humor nie dopisuje, mam tyle roboty a siły i chęci na nic. A później sie denerwuje, że nic nie jest zrobione. Mi na migrenę pomaga tylko sen, po prostu muszę przeczekać. O której masz wizytę? Wieczorem?
Dzięki dziewczyny za pomoc. Okłady robiłam, pomagają na chwilę. Wodę też pije i efektu nie ma :/
Ostatnio mężowi mówiłam, że chciałabym już do Polski pojechać, na urlop. A on do mnie "jeszcze tylko 3 miesiące, szybko zleci". Oj, ale mnie wkurzył. Ciążowe hormony zabuzowały przecież 3 miesiące to w cholerę czasu, ja się zastanawiałam jak dotrwać do kolejnego czwartku,a ten do mnie, że 3 miechy szybko zlecą. Niech się cieszy, że przez tel rozmawialiśmy, bo jakby był obok to nie wiem co bym mu zrobiła. ;-)
lantka blair miłej zabawy
Dzięki dziewczyny za pomoc. Okłady robiłam, pomagają na chwilę. Wodę też pije i efektu nie ma :/
Ostatnio mężowi mówiłam, że chciałabym już do Polski pojechać, na urlop. A on do mnie "jeszcze tylko 3 miesiące, szybko zleci". Oj, ale mnie wkurzył. Ciążowe hormony zabuzowały przecież 3 miesiące to w cholerę czasu, ja się zastanawiałam jak dotrwać do kolejnego czwartku,a ten do mnie, że 3 miechy szybko zlecą. Niech się cieszy, że przez tel rozmawialiśmy, bo jakby był obok to nie wiem co bym mu zrobiła. ;-)
lantka blair miłej zabawy
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??
Poprawka - 4 Są rodzice, no i dwójka małych. Małe musimy oddać. Poprzednio w październiku też mieliśmy maluszka, ale jednego i znaleźliśmy chętnych. Jak nie to oddam do hodowli.dreamgirl co zrobisz z maluchami??? Będziesz miała 3 zwierzaczki ??
Póki co są dwa i na tym najwyraźniej się skończy
No co Ty, mamusia się nimi zajmuje wspaniale. Czyści i karmi cały czas. One się wkręcają pod brzuch mamy i leżą brzuszkami do góry, tylko łapki widać.dreamgirl oooo super, gratuluje maleństw to masz teraz sie kim zajmowac
A masz jakiś link o tych targach? Ja może pojadę w tygodniu.Dziewczyny z Trójmiasta i okolic wybieracie się na targi "Będę mamą"? Odbywają się w sklepie Mama i ja w Gdańsku. Zaczęły się dziś i trwają aż do 26 kwietnia. Podobno można taniej coś wyrwać no i będą jakieś wykłady i ćwiczenia.
Ja chciałam jechać jutro ale niestety chyba nie dam rady.
Gnojki i tyle. Nie rozumiem jak im to może uchodzić na sucho.dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??
kamila1982
Witajcie dziewcyny
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
dreamgirl genialne malenstwa moja siostra tez miala parke szynszyli to tylko raz udalo nam sie doczekac mlodego i to tylko jednego
colly a co to za rasa ze az tak droga?
kamila1982 napewno niczego nie zapeszysz a wszyscy beda pewnie cieszyc sie twoim szczesciem
Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina
Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/
Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/
A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie
Wirginia a ty jakiego masz psa?
Pudel przewspaniała rasa wbrew opiniom. Niestety z dobrej polskiej hodowli tyle kosztuje. Marzy mi się ten największy ale zgodzę się na każdy z 4 rozmiarów.
Pudla nigdy nie mialam ale podobaja mi sie i im wiekszy tym lepszy Jesli nie masz w planach wystawiania psa to mozesz poprosic hodowce o peta, takie szczeniaczki z wadami dla ciebie nie majacymi znaczenia sa o wiele tansze.
dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??
Masakra jakas.
Co do agenci nieruchomosci to ja ci radze ich meczyc i nie pisac emaile tylko dzwonic. Mieszkam tu dlugo i sporo sie przeprowadzalam i jednego sie nauczylam - agenci maja wszystko w d... za przeproszeniem. Jak ich nie pomeczysz to cie oleja.
Wymyslilam 2 imiona jesli bedzie chlopiec :
William - tylko nie wiem jak z takim imieniem po powrocie do Pl?
Benjamin (Benny)
reklama
kamila1982
Benjamin bardzo ładnie A kiedy sie kamila wybieracie spowrotem do Polski?
W sumie to ja najchetniej bym zostala tutaj tylko ze tu nas nie stac na kupno domu W kazdym razie myslimy tak za 5 lat ale zycie pokaze czy to sie uda. Chcemy odlozyc wiecej kasy... A teraz przy dziecku bedzie zastoj z odkladaniem niestety.
Podziel się: