reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Mroowkaa nie wiedzialam, ze z Tobą aż takźle, współczuję, ciekawe skąd te plamienia, ale rozumiem, że z dzieciątkiem wsyztsko ok? a dzwigasz córeczke? moze wkoncu tobie mdłości przejdą :)

Blair, lantka tooo dajcie czasu dziewczyny na weselichu, bo juz pozniej sie tak nie pobawicie :D

Akatsuki i co napisałas? odezwali się? a tak w ogole to troche chamstwo w tej Twojej pracy, na ostatnią chwilę wszytsko :/

paulka nie martw się wagą, ciesz sie ze nie bedziesz chodzic jak słonica :D ktora zapewne bedę ja :) a na mazurki mam niedaleko, jkis 80 km wiec w wakacje czesto tam jezdzilismy, niestety teraz z dzieckiem troche mniej, ale wczesniej to co weekend, jak bylismy piekni i młodzi :D

Madziula no to niezle, a czmu tam poszlas? jak masz dzisiaj wizyte u swojego gin? jakies dodatkowe badania? sorki ze pytam, wiec ze wczesniej pisalas, ale juz zapomnialam, wybacz ciąża mózg wypala. Moj synek chodzi spac o 20, nie wiem czy to pozno czy wczesnie, ale ja wole miec wieczorem troche chwili dla siebie, niz siedziec z nim do nocy i troche dłuzej spac, a tyle snu mi wystarcza, chociaz zawsze to minimum do 8 spałam, ale znowu kladam sie 12 czy 1, a teraz 22-23. Sałatka taka, bardzo ją lubie :D tunczyk z puszki, ananas, ryz, kukurydza, sol, pieprz, majonez i tyle

w ogole, ale to wcale nie byłam głodna, naczytałam się czego to Wy byście nie zjadły i taaakaa mam na wszytsko ochote omg lece do lodówki :)

a jeszcze mam pytanie moze sie orientujecie jak tam rozmiary h&m mama? są duże, małe, normalne? nie wiem sama znalazłam fajna sukienke, chcialam sobie zamowic ale jakos dziwnie mi ten romiar wyglada :/ nie wiem sama czy bedzie dobra czy nie

Ostatnia edycja:
madziula ale wyrzuty sumienia mam, że nie poszłam do pracy :/ Możliwe, że to ze zmęczenia, bo ostatnio mam kiepski okres. Humor nie dopisuje, mam tyle roboty a siły i chęci na nic. A później sie denerwuje, że nic nie jest zrobione. Mi na migrenę pomaga tylko sen, po prostu muszę przeczekać. O której masz wizytę? Wieczorem?

Dzięki dziewczyny za pomoc. Okłady robiłam, pomagają na chwilę. Wodę też pije i efektu nie ma :/

Ostatnio mężowi mówiłam, że chciałabym już do Polski pojechać, na urlop. A on do mnie "jeszcze tylko 3 miesiące, szybko zleci". Oj, ale mnie wkurzył. Ciążowe hormony zabuzowały :) przecież 3 miesiące to w cholerę czasu, ja się zastanawiałam jak dotrwać do kolejnego czwartku,a ten do mnie, że 3 miechy szybko zlecą. Niech się cieszy, że przez tel rozmawialiśmy, bo jakby był obok to nie wiem co bym mu zrobiła. ;-)

lantka blair miłej zabawy :tak:

dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??

dreamgirl co zrobisz z maluchami??? Będziesz miała 3 zwierzaczki ??
Poprawka - 4 :) Są rodzice, no i dwójka małych. Małe musimy oddać. Poprzednio w październiku też mieliśmy maluszka, ale jednego i znaleźliśmy chętnych. Jak nie to oddam do hodowli.
Póki co są dwa i na tym najwyraźniej się skończy :)

dreamgirl oooo super, gratuluje maleństw :) to masz teraz sie kim zajmowac :D
No co Ty, mamusia się nimi zajmuje wspaniale. Czyści i karmi cały czas. One się wkręcają pod brzuch mamy i leżą brzuszkami do góry, tylko łapki widać.

Dziewczyny z Trójmiasta i okolic wybieracie się na targi "Będę mamą"? Odbywają się w sklepie Mama i ja w Gdańsku. Zaczęły się dziś i trwają aż do 26 kwietnia. Podobno można taniej coś wyrwać no i będą jakieś wykłady i ćwiczenia.
Ja chciałam jechać jutro ale niestety chyba nie dam rady.
A masz jakiś link o tych targach? Ja może pojadę w tygodniu.

dolga napisalam w koncu I dowiedzialam sie tyle ze chca mniw zeobic w ch..a. szefowa napisala lakonicznie ze porozmawiamy o tym w przyszlym tygodniu ale w przyszlym tyg ja juz nie mam zwolnienia. wiec pewnie chce. wymusic na mnie nie stawienie sie w pracy. ale ja juz zalatwilam przedluzenie zwolnienia na tydzien I zadzwonilam do biura porad prawnych. czekam az oddzwonia do mnie. kurde zepsul mi sie humor dlaczego wszyscy uwazaja ze to ok robic mnie w konia??
Gnojki i tyle. Nie rozumiem jak im to może uchodzić na sucho.

Dreamgirl na facebooku trzeba wpisać targi będę mamą , napewno znajdziesz. Z tego co patrzylam to jest też harmonogram tych zajęć. wydaje mi się, że warto pójść chociaż się pogapić.

ok oddzwonili z biura porad prawnych. opowiedzialam im wszystko I poszli sie skonsultowac. maja oddzwonic. rany czemu.mi wszystko zawsze pod gore??

Witajcie dziewcyny :)

Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte :)
dreamgirl genialne malenstwa :) moja siostra tez miala parke szynszyli to tylko raz udalo nam sie doczekac mlodego i to tylko jednego :)

colly a co to za rasa ze az tak droga? :)

kamila1982 napewno niczego nie zapeszysz :) a wszyscy beda pewnie cieszyc sie twoim szczesciem :)

Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina :)

Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych :)
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/

Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/

A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie :D

Wirginia a ty jakiego masz psa?

Pudel :) przewspaniała rasa wbrew opiniom. Niestety z dobrej polskiej hodowli tyle kosztuje. Marzy mi się ten największy ale zgodzę się na każdy z 4 rozmiarów.

Pudla nigdy nie mialam ale podobaja mi sie i im wiekszy tym lepszy :-D Jesli nie masz w planach wystawiania psa to mozesz poprosic hodowce o peta, takie szczeniaczki z wadami dla ciebie nie majacymi znaczenia sa o wiele tansze.

Masakra jakas.
Co do agenci nieruchomosci to ja ci radze ich meczyc i nie pisac emaile tylko dzwonic. Mieszkam tu dlugo i sporo sie przeprowadzalam i jednego sie nauczylam - agenci maja wszystko w d... za przeproszeniem. Jak ich nie pomeczysz to cie oleja.

Wymyslilam 2 imiona jesli bedzie chlopiec :
William - tylko nie wiem jak z takim imieniem po powrocie do Pl?
Benjamin (Benny)

:rofl2:

reklama
Do góry