reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

*spam* gardło x 16 pastylek do ssania - Apteka Internetowa Cefarm24 a co myślicie o tym widziałam w Rosmanie

reklama
Klaudixxon ja tez bym zdecydowanie odwiedziła jeszcze innego lekarza:tak: dziewczyny ratujcie coś mnie bierze:no::no::no: gardło boli od wczoraj i chyba zaczyna się katar jakie polecacie naturalne sposoby oprócz mleka miodu i czosnku, co myślicie o syropku z cebuli? na gardło możę jakaś płukanka z soli? najgorsze że do pracy trzeba chodzić, zawsze coś:crazy::crazy::crazy: ale przynajmniej w Trójmieście pogoda wiosenna to chce się żyć, miłego

Ja w pierwszej ciąży łykałam Prenatal Grip Care, do tego syrop z cebuli, inhalacje z sody + woda morska w spray'u do nosa. Pomagało!
Przy okazji witam się z Wami serdecznie i mam nadzieję, że zostanę do października ;-).

Dzięki dziewczyny za rady szukam nowego lekarza. O polipie poczytałam i albo się go obserwuje i faktycznie nic z nim nie robi albo się usuwa jeśli się da (zależy od przypadku). Dużo osób też pisze że w 3 miesiącu ciąży się one wchłaniają.

Co do choróbska to szlak mnie trafia bo co rusz siedzi obok mnie jakach ultra chora baba. Wczoraj czekając u na lekarz w przychodzi siedziała na przeciwko mnie Pani, zasmarkana, zakichana i dzwoniła do swojej koleżanki jaka jest chora ale poszła do lekarza, żeby coś sprawdzić. A obok niej same ciężarne siedzą, no nic chamsko się przesiadłam bo wirus panuje i co rusz słyszę, że ktoś jest chory. Ja na razie pije grejfruty z pomarańczą i całą cytryną i herbatę z imbirem i na szczęście odpukać nic mnie nie bierze.

ratujcie coś mnie bierze:no::no::no: gardło boli od wczoraj i chyba zaczyna się katar jakie polecacie naturalne sposoby oprócz mleka miodu i czosnku, co myślicie o syropku z cebuli? na gardło możę jakaś płukanka z soli?
Syrop z cebuli, herbata z miodem, cytryną, mleko z czosnkiem... To powinno wystarczyć :)

Przy okazji witam się z Wami serdecznie i mam nadzieję, że zostanę do października ;-).
Heloł :) Witamy serdecznie :)

witam nowe przyszłe mamusie ;)

u mnie o dziwo mdłości minęły nagle, miałam 3 dni, oby nie powrociły ze zdwojoną siłą :)

Hej
Sory ze jak Filip z konopii ale zaczęłam sie martwić,
Mam ból z lewej str jakby jajnika chwilowy i promieniujący na nogę... I tak sie zdarzyło kilka razy. Myślicie ze to normalne? Do lekarza modę zadzwonić dopiero wieczorem ;(

reklama
Hej
Sory ze jak Filip z konopii ale zaczęłam sie martwić,
Mam ból z lewej str jakby jajnika chwilowy i promieniujący na nogę... I tak sie zdarzyło kilka razy. Myślicie ze to normalne? Do lekarza modę zadzwonić dopiero wieczorem ;(

Mi się wydaje że to nic poważnego miałam tak w pierwszej ciąży mam czasami teraz.. jak Cię to bardzo niepokoi skonsultuj to z lekarzem ale na tym etapie ciąży to jest chyba normalne czytałam że do jajników dociera sygnał o produkowaniu progresteronu aby utrzymać ciążę i dobrze się rozwijała czy coś takiego i niby ztad te promieniowania z jajników..
Będzie dobrze trzymaj się

Do góry