reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Klaudixxon ja tez bym zdecydowanie odwiedziła jeszcze innego lekarza dziewczyny ratujcie coś mnie bierze gardło boli od wczoraj i chyba zaczyna się katar jakie polecacie naturalne sposoby oprócz mleka miodu i czosnku, co myślicie o syropku z cebuli? na gardło możę jakaś płukanka z soli? najgorsze że do pracy trzeba chodzić, zawsze coś ale przynajmniej w Trójmieście pogoda wiosenna to chce się żyć, miłego
Ja w pierwszej ciąży łykałam Prenatal Grip Care, do tego syrop z cebuli, inhalacje z sody + woda morska w spray'u do nosa. Pomagało!
Przy okazji witam się z Wami serdecznie i mam nadzieję, że zostanę do października ;-).
Klaudixxon
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za rady szukam nowego lekarza. O polipie poczytałam i albo się go obserwuje i faktycznie nic z nim nie robi albo się usuwa jeśli się da (zależy od przypadku). Dużo osób też pisze że w 3 miesiącu ciąży się one wchłaniają.
Co do choróbska to szlak mnie trafia bo co rusz siedzi obok mnie jakach ultra chora baba. Wczoraj czekając u na lekarz w przychodzi siedziała na przeciwko mnie Pani, zasmarkana, zakichana i dzwoniła do swojej koleżanki jaka jest chora ale poszła do lekarza, żeby coś sprawdzić. A obok niej same ciężarne siedzą, no nic chamsko się przesiadłam bo wirus panuje i co rusz słyszę, że ktoś jest chory. Ja na razie pije grejfruty z pomarańczą i całą cytryną i herbatę z imbirem i na szczęście odpukać nic mnie nie bierze.
Co do choróbska to szlak mnie trafia bo co rusz siedzi obok mnie jakach ultra chora baba. Wczoraj czekając u na lekarz w przychodzi siedziała na przeciwko mnie Pani, zasmarkana, zakichana i dzwoniła do swojej koleżanki jaka jest chora ale poszła do lekarza, żeby coś sprawdzić. A obok niej same ciężarne siedzą, no nic chamsko się przesiadłam bo wirus panuje i co rusz słyszę, że ktoś jest chory. Ja na razie pije grejfruty z pomarańczą i całą cytryną i herbatę z imbirem i na szczęście odpukać nic mnie nie bierze.
Syrop z cebuli, herbata z miodem, cytryną, mleko z czosnkiem... To powinno wystarczyćratujcie coś mnie bierze gardło boli od wczoraj i chyba zaczyna się katar jakie polecacie naturalne sposoby oprócz mleka miodu i czosnku, co myślicie o syropku z cebuli? na gardło możę jakaś płukanka z soli?
Heloł Witamy serdeczniePrzy okazji witam się z Wami serdecznie i mam nadzieję, że zostanę do października ;-).
Hej
Sory ze jak Filip z konopii ale zaczęłam sie martwić,
Mam ból z lewej str jakby jajnika chwilowy i promieniujący na nogę... I tak sie zdarzyło kilka razy. Myślicie ze to normalne? Do lekarza modę zadzwonić dopiero wieczorem ;(
Mam ból z lewej str jakby jajnika chwilowy i promieniujący na nogę... I tak sie zdarzyło kilka razy. Myślicie ze to normalne? Do lekarza modę zadzwonić dopiero wieczorem ;(
reklama
Hej
Mi się wydaje że to nic poważnego miałam tak w pierwszej ciąży mam czasami teraz.. jak Cię to bardzo niepokoi skonsultuj to z lekarzem ale na tym etapie ciąży to jest chyba normalne czytałam że do jajników dociera sygnał o produkowaniu progresteronu aby utrzymać ciążę i dobrze się rozwijała czy coś takiego i niby ztad te promieniowania z jajników..
Będzie dobrze trzymaj się
Podziel się: