reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Ehhhh.... u Was laski takie ruchy, a u mnie nic. Kiszka - wiem, że to głupie, ale człowiek zaczyna się zastanawiać, czy aby wszystko w porządku...

kochana nic się nie martw zaraz poczujesz wszystko jest napewno w porządeczku :)

Ja tez zazdroszcze tym ciezarnym ktore czuja jakies ruchy :) tez juz bym chciala :) choc w weekend poczułam cos takiego dziwnego jakby lekkie smyranie w brzuchu z lewej strony ale ze to tak wczesna ciaza i jestem pierworodka to raczej watpie zeeby to byl maluszek

Myślę że może to być maluszek, każda kobitka różnie odczuwa i w różnym czasie :)

Witam
Chcę się przywitać i zadać Wam pytanie o bezsenność czy , któraś z Was ma problemy ze snem ? Od początku ciąży nie mogę spać , a byłam śpiochem może jakieś porady ?

Też mam tę przypadłość i nie mogę sobie z nią poradzić :(

Co do typów imion to:

Flora
Franciszka

Lub

Fryderyk
Faro

Kate może jeszcze się zmieni :) najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
witam
dziewczyny nie doczytam bo starsznie duzo napisałyście,
jestem po wizycie, wszystko z dzieckiem dobrze, jest dosyć duże bo ma już 11 cm
i u mnie będzie chłopczyk, troche mi smutno bo wiem, ze już córki mieć nie będę,
ale cieszę sie bardzo , ze dzieciątko jest zdrowe, że wszystko jest dobrze,
teaz musimy imie wymyslić, bo nie mamy żadnego

super wiesci, wazne ze zdrowe :)

ja sama jestem ciekawa co u mnie w brzuchu siedzi, jeszcze tyyle czasu do połówkowego :(

buba raczej nic się nie zmieni, mały pięknie sie pokazał, nie było wątpliwości
krewetka nie będziesz miec wcześniej usg?

Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt =)
Ja dzisiaj na obiad zrobiłam na obiad takie gołąbki na szybko bo przygotowanie nie trwało chyba nawet 30min =) były takie dobre że zostało tyle co nic =D

Gratuluje udanych wizyt ;)
Ja na obiad dzis robiłam pulpeciki w sosie z kaszą gryczana i buraczkami na ciepło :)
Moja wizyta coraz bliżej i cały czas o tym mysle :D

Ladyk,

Właśnie o to chodzi. Najważniejsze by donosic i by maludy zdrowe były :)

Ja u siebie nie zdążyłam sprawdzić czy mam te mutacje, który nie pozwala mi donosic ciąży z chłopcami. Mamy siostra go ma. Miała też go moja babcia i traciła ciążę w 15-16 tc, wszystkie z chłopcami. Córki za to dwie urodziła bez żadnego problemu :)
Niewiadomo jak u mamy bo była tylko dwa razy w ciąży i za każdym razem córka.

Ja dwie ciążę tez straciłam i lekarz mój właśnie podejrzewał, że miało to związek właśnie z płcią zarodków. No ale czy faktycznie to u mnie tylko gdybanie bo badania miałam dopiero robić w klinice niepłodności, a jak wiadomo nie zdążyłam ;)

Kate,

Super, że synek zdrowy! Tyle chłopa to będziesz rozpieszczana kochana przez tych swoich syneczkow! Brawo!

Lenati,

Kciuki za wizytę &&&

Buba,

Śliczne imiona :) Flora piękne :)

reklama
Do góry