reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

My z musu mamy kilka kombinacji [emoji5]. Mam nadzieję, że po USG połówkowym ostanie się tylko jeden wariant [emoji6] .
1) Jan i Jakub
2) Jan i Natalia
3) Natalia i Paulina
Mam już córkę i bardzo, bardzo chciałabym choć jednego syna. Oczywiście na pierwszym mscu jest zdrowie. Ale tak w głębi duszy po cichutku liczę na choć jednego chłopca. Zwłaszcza, że to moja ostatnia ciąża. Trójka dzieci jest dla mnie i mojego męża wystarczająca. [emoji5]

reklama
Witam
Chcę się przywitać i zadać Wam pytanie o bezsenność czy , któraś z Was ma problemy ze snem ? Od początku ciąży nie mogę spać , a byłam śpiochem może jakieś porady ?

Ja całą pierwszą ciążę na to cierpiałam.. to porostu jeden z objawów i nic nie da się z tym zrobić tylko przeczekać do narodzin dziecka. Przykro mi. Współczuję

Mi też może jest troszkę żal, że nigdy synka nie doczekam :( ale u nas to problem tez jest taki, że kobiety w mojej rodzinie dzieci płci męskiej nie mogą donosic :( są same poronienia. A z dziewczynkami nie ma kłopotu. Dlatego jak ta ciąża się utrzymała to odrazu podejrzewalam, że czekamy najpierw na jedną, a potem dwie córki. I myślę, a praktycznie jestem tego pewna, że u nas płeć się nie zmieni chociaż być może życie jeszcze mnie zaskoczy ;) wszak jest 10% szansy ze dziewczynki nie są dziewczynkami i ja jednak "odczaruje" te fatum:)

Witajcie sporo czasu nie pisałam. Ciągle coś a po za tym każdą wolną chwilkę układam się i zasypiam, w odróżnieniu do pierwszej ciąży w której nie umiałam spać. Zmęczenie teraz okropnie mi daje popalić, do tego mdłości i ból głowy czasem nie do zniesienia :( w sobotę byliśmy na 18 imprezka z muzyką, fajnie było. Niedziela urodziny i fatalne samopoczucie.. zmiany pogody też na mnie oddziałują, i.. dogonić Was ciężko..
Co do imion u nas brak pomysłu.
Jutro jadę na badania.. I czekam kiedy w końcu będzie normalna pogoda żeby wyjść poddychać świeżym ciepłym powietrznem
Miłego dnia oczy mi się zamykają co z tego że do południa już spałam..

Kamilove,
najważniejsze, żeby dzidzie się donosiły i urodziły się zdrowe [emoji5] . Mąż mi powiedział żartem, że jak urodzą się dwie córki to najwyżej kupi sobie wędkę [emoji2].
Ja mam znajomą, która od 8 lat stara się o dziecko i w toku różnych badań pojawiła się diagnoza: uczulenie na spermę męża. Także Matka Natura różne figle płata.

ja tam nigdy nie mialam problemow ze snem, no moze w pierwszej ciazy jak poszlam na l4 na poczatku jakos kolo 30 tyg, leniuchowanie poprostu na mnie tak wpłynęło, teraz mi to nie grozi ;)

a co do imion to sczezrze mowiac o chłopcu wcale nie myslimy, a dziewczynka chyba Laura bedzie

a tak poza tym to nie wierze ze juz za 2 tyg zaczne 5 miesiac :)

U mnie to 3 dzieciatko i mysle, ze ostatnie, tzn wiecej nie planujemy, mam juz 2 corki to teraz bardzo chciałabym syna, zreszta zawsze chcialam choc jednego syna... to takie moje marzenie byc mama chlopca, no ale czy sie spelni? Nie ode mnie to zalezy... jesli bedzie chlopiec to byc moze Adas o imieniu dla dziewczynki w ogole nie myslalam... mam juz Ale i Maje... jak okaze sie, ze 3 tez coreczka to wowczas na pewno cos wymyslimy :)

witam
dziewczyny nie doczytam bo starsznie duzo napisałyście,
jestem po wizycie, wszystko z dzieckiem dobrze, jest dosyć duże bo ma już 11 cm
i u mnie będzie chłopczyk, troche mi smutno bo wiem, ze już córki mieć nie będę,
ale cieszę sie bardzo , ze dzieciątko jest zdrowe, że wszystko jest dobrze,
teaz musimy imie wymyslić, bo nie mamy żadnego

Niee nadrobilam nic... dzwonili .. wyniki sa , lekarz chce mnie widziec i wizyta juz dzis o 19.. takze powolutku sir zbieram i wybieram sie do krakowa .

reklama
Do góry