Mrowkaa
Fanka BB :)
ja nie mogę to mamy już trzy ciąże bliźniacze na październik? :-) super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamilove ja nawet nie wiedziałam, ze może być tak, ze nie można donosić jednej płci
buba to patrz, a ja myślałam, ze dzisiaj na dobrym usg pomyłki się nie zdarzają, zwłaszcza jak 3 lekarzy potwierdza
i to do 18 tc,
krewetka to faktycznie jeszcze troszkę czasu zanim będziesz mieć usg, ale zleci szybko, zobaczysz,
ja mam usg na każdej wizycie
Dokładnie tak samo jak u mnie. Byłam w 7tc był jeden dzieć. W 10 zaczęłam krwawic z plolipa wizyta na cito, a tam dwa bobasy [emoji3]kamilove tak! Byłam na usg w 7 tyg,był dzidziuś i serducho ślicznie biło radość ogromna! Kolejna wizyta w 10tyg doktor robi usg a tam już dwa hasają to był SZOK!!!!! Ryczeliśmy z mężem jak bobry ze szczęścia! :-)