reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

małkus - dobrze kojarzę,że Ty zajmujesz się szyciem? Kupujesz gdzieś tkaniny on line? Może mogłabyś coś polecić? Oczywiście pytanie też kieruję do innych dziewczyn,które mogą cos poradzić w temacie :-)

reklama
BUBA Kochana nie zauważyłam, przepraszam Tobie również zaśpiewam ;) A co !

Niech Ci gwiazdka pomyślności
Nigdy nie zagaśnie,
nigdy nie zagaśnie,
A kto z nami nie zaśpiewa,
Niech pod stołem zaśnie.
A kto z nami nie zaśpiewa,
Niech pod stołem zaśnie.

Ladyk, Buba wszystkiego dobrego dla Was w dniu urodzin !!! :)

Dodzwoniłam sie do tego lekarza z polecenia koleżanki i bardzo długo rozmawialiśmy przez telefon, wypytywal mnie o wszystkie moje ciaze, choroby itd. Mam brać leki te co zapisał mi moj lekarz prowadzący, a 20 kwietnia mam przyjść do niego na wizyte, od razu kazał nastawić mi sie na długa wizyte, bo chce wszystkie badania moje (nawet z poprzedniej ciazy), bedzie dokładnie badał malucha na usg ( powiedział,ze minimum 30 min samo usg bedzie trwało). Dodał, ze ta jedna wizyta bedzie prywatnie,a na kolejne bedzie zapisywał mnie na NFZ jesli wyraze taka chęć :)
Juz przez telefon wywarł na mnie swietne wrazenie, skurupulatny i dokładny. Mam nadzieje,ze pomoże mi donosić ta ciaze jak najdłużej sie da :) jestem pełna nadziei po tej rozmowie :)
I chyba zmienię lekarza prowadzącego, tzn bede chodziła do lux medu na badania bo mam za darmo,ale lekarzem decydującym bedzie ten nowy, tymbardziej ze pracuje w szpitalu gdzie rodziłam syna i tym razem tez bede tam rodziła :)

Ladyk, Buba wszystkiego dobrego dla Was w dniu urodzin !!! :)

Dodzwoniłam sie do tego lekarza z polecenia koleżanki i bardzo długo rozmawialiśmy przez telefon, wypytywal mnie o wszystkie moje ciaze, choroby itd. Mam brać leki te co zapisał mi moj lekarz prowadzący, a 20 kwietnia mam przyjść do niego na wizyte, od razu kazał nastawić mi sie na długa wizyte, bo chce wszystkie badania moje (nawet z poprzedniej ciazy), bedzie dokładnie badał malucha na usg ( powiedział,ze minimum 30 min samo usg bedzie trwało). Dodał, ze ta jedna wizyta bedzie prywatnie,a na kolejne bedzie zapisywał mnie na NFZ jesli wyraze taka chęć :)
Juz przez telefon wywarł na mnie swietne wrazenie, skurupulatny i dokładny. Mam nadzieje,ze pomoże mi donosić ta ciaze jak najdłużej sie da :) jestem pełna nadziei po tej rozmowie :)
I chyba zmienię lekarza prowadzącego, tzn bede chodziła do lux medu na badania bo mam za darmo,ale lekarzem decydującym bedzie ten nowy, tymbardziej ze pracuje w szpitalu gdzie rodziłam syna i tym razem tez bede tam rodziła :)

Migota super taki rzetelny lekarz wzbudza zaufanie a jeszcze pracuje tam gdzie rodzić zamierzasz zatem same plusy! Trzymaj się kobitko, wszystko będzie dobrze!
Hej :-) ja tylko na szybko

Dziewczynki wszystkiego najlepszego! Jak najmniej dolegliwości, duzo sił i szybkiego porodu! :-)

Ja dzisiaj mam badanie usg genetyczne, trzymajcie kciuki!

Odezwę się wieczorem :-)

Kciuki trzymam, dawaj znaka wieczorem!

Dzięki dziewczynki za życzenia :) oby się pospełniały! Chochane kobitki z Was :*

reklama
Buba super wieści!!!
Migotka no nie mów tak...odpoczywaj kobietko, no zdaża się z tą szyjką :-( wszystko będzie dobrze i szczęśliwie donosisz :-) cieszę się że trafiłaś teraz na super lekarza!!
mnie trochę męczy psychicznie to że mój mi szyjki nie mierzy :-/ mój robi usg tylko przez brzuch a szyjkę chyba się mierzy dopochowo tak?
Ladyk, Buba najlepszego!!!
Mrowkaa to zależy jakie tkaniny :-)
tkaniny bawełniane (płótna) czyli te nierozciągliwe np. na pościele, poduszki lub poporstu na coś nierozciągliwego ;-) to kupuję zazwyczaj na drecotton.pl mają tam różne wzory, kolory i ceny ;-)
dzianiny baełniane- czyli te rozciągliwe np. na bluzki, czapki, kominy itp itd e-dzianiny.pl
dzianiny dresowe- dresowka.pl,
a jeśli chodzi o coś zupełnie innego, jakieś materiały ubraniowe czy coś bardziej wyszukanego to już poporstu szukam na allegro lub w różnych sklepach internetowych aż trafię ;-) często korzystam też ze sklepu sklep.textilmar.pl,

kurcze ja się wogóle nie oszczędzam, szaleje jakbym w ciązy nei była bo enargia mi wróćiła i czasem mam wyrzuty sumienia że powinnam już trochę przystopować...mam nadzieję że rosnący brzuch zacznie mi przypominać że mam się oszczędzać!!!

Do góry