reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ladyk Sto lat,Sto Lat Niech żyje żyje nam,jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam,niech żyje nam :D tra lalala tra lalaala Wszystkiego Najpiękniejszego !!!!

reklama
A bo się pochwalę - dziś o 10:25 rano skończę 30 lat. [emoji6]
Miłego dnia Wam życzę! [emoji5]

Najlepszego :-)

za małe. nawet nam we dwoje tu ciasno.

Moze w razie czego agencja przedluzy wam kontrakt o kilka tygodni jesli nic na czas nie znajdziecie, ja bylam w takiej sytuacji 2 lata temu i pozwolili nam zostac do 4tyg dluzej, na szczescie 2 tyg wystarczyly.

mimo wszystko martwię się :(( ja do kolejnej wizyty zwariuję. wybaczcie ale mam doła....chce mi się płakać :(
Katjana - nie możesz tak myśleć nawet. Skoro były rączki to się nie zmyły. Na pewno na kolejnej wizycie pokaże wszystko tak jak powinno :-)

juz teraz mam 2 cm, miesiąc temu miała długość 5 cm.
U mnie też było 5cm 27 marca. A teraz kolejna wizyta dopiero na koniec miesiąca. Więc zobaczymy. Szew to nic złego - ważne, aby donosić.

załamana jestem. nie ma żadnych prywatnych ogłoszeń a musimy sie za miesiąc wynieść, nie mam w kieszeni 3 tysiakow żeby ot tak sobie wyskoczyć z nich. za taką kasę można kupić kilkuletnie auto psia krew :/ skończymy chyba pod mostem...
Akatsuki - a jaka dzielnica i jakie miasto? Może ja też coś poszukam dla Ciebie :-)

A stylu mojego chodzenia nawet Wam nie opiszę, bo padniecie ze śmiechu. Zombie walk. Także pełna energii, z gracją i lekkością wchodzę w czwartą dekadę życia. [emoji12] eheheehehe. A bo się pochwalę - dziś o 10:25 rano skończę 30 lat. Miłego dnia Wam życzę! [emoji5]
Hehe zombie walk - dobre :-D
Wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin!!!
Kiedy to było... ehhh...

reklama
Do góry