reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Buba! Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych! I żeby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego! [emoji5]
kamila1982
A bo się pochwalę - dziś o 10:25 rano skończę 30 lat. [emoji6]
Miłego dnia Wam życzę! [emoji5]
Najlepszego :-)
za małe. nawet nam we dwoje tu ciasno.
Moze w razie czego agencja przedluzy wam kontrakt o kilka tygodni jesli nic na czas nie znajdziecie, ja bylam w takiej sytuacji 2 lata temu i pozwolili nam zostac do 4tyg dluzej, na szczescie 2 tyg wystarczyly.
Mrowkaa
Ladyk, Buba - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)
Katjana - nie możesz tak myśleć nawet. Skoro były rączki to się nie zmyły. Na pewno na kolejnej wizycie pokaże wszystko tak jak powinno :-)mimo wszystko martwię się ( ja do kolejnej wizyty zwariuję. wybaczcie ale mam doła....chce mi się płakać
U mnie też było 5cm 27 marca. A teraz kolejna wizyta dopiero na koniec miesiąca. Więc zobaczymy. Szew to nic złego - ważne, aby donosić.juz teraz mam 2 cm, miesiąc temu miała długość 5 cm.
Akatsuki - a jaka dzielnica i jakie miasto? Może ja też coś poszukam dla Ciebie :-)załamana jestem. nie ma żadnych prywatnych ogłoszeń a musimy sie za miesiąc wynieść, nie mam w kieszeni 3 tysiakow żeby ot tak sobie wyskoczyć z nich. za taką kasę można kupić kilkuletnie auto psia krew :/ skończymy chyba pod mostem...
Hehe zombie walk - dobreA stylu mojego chodzenia nawet Wam nie opiszę, bo padniecie ze śmiechu. Zombie walk. Także pełna energii, z gracją i lekkością wchodzę w czwartą dekadę życia. [emoji12] eheheehehe. A bo się pochwalę - dziś o 10:25 rano skończę 30 lat. Miłego dnia Wam życzę! [emoji5]
Wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin!!!
Kiedy to było... ehhh...
reklama
Podziel się: