reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Migotka kochana nic nie jest z Tobą źle! mamy 21 wiek, zanieczyszczenia, modyfikowana żywność i życie w ciągłym stresie. to się odbija na każdym a w szczególności na oczekujących mamach. przytulam mocno i trzymam kciuki. ;*

ja mam doła też :(
oglądaliśmy dwie chaty dzisiaj. pierwsza w fajnej okolicy, przy samym parku, placu zabaw, 5min do centrum, same rodziny dookoła. taaaakie nadzieje sobie narobiłam. przyjechała babeczka z agencji. drzwi otworzyć nie mogła, M musiał prawie wypchnac zamek. w środku syf wilgoć grzyb i łazienka jak z lat 70-tych. mówię kobiecie że zdjęcia były zupełnie inne, poza tym jak mogą oferować rodzinie z dzieckiem mieszkanie z grzybem na ścianie, a ona mi się tłumaczyć zaczęła niskim wynajmem. szkoda czasu. potem pojechaliśmy do innej agencji. dzielnica na wzgórzu, garaż, ogromny taras z altana. piękna nowa kuchnia i łazienka ale pokoiki malutkie. mimo wszystko poprosiłam agenta żeby mi wyliczył oplaty na wejście łącznie z depozytem i oplatami agencyjnymi. facet podał mi kwotę £2700 na wejście. ja się pytam czy agencje są poważne?
załamana jestem. nie ma żadnych prywatnych ogłoszeń a musimy sie za miesiąc wynieść, nie mam w kieszeni 3 tysiakow żeby ot tak sobie wyskoczyć z nich. za taką kasę można kupić kilkuletnie auto psia krew :/ skończymy chyba pod mostem...

reklama
Buba właśnie jestem w szoku ze juz niby są wyniki :-/ w piątek robiłam i to 19:30 ,pani w labolatorium powiedziała ze jak nie są interpretowane przez labolatorium to wynik do 3 dni w przypadku interpretowanego wyniku do 7 ciekaw jestem czy mój doktorek dzisiaj będzie miał wyniki Ja tam nie patrzę na statystyki moi znajomi późno biorą się za dzieci :-) ostatnio przyjaciółka zaszła w pierwszą ciążę w wieku 40 lat Kiedyś rodzilo się pierwsze dziecko przed 20 a teraz grubo po 30 :-) Będziesz miała piękną zdrowa córeczkę ;-) tak w ogóle faktycznie masz brata geniusza :-)

Mam wyniki :) ryzyko skorygowane trisimia 21 - 1:1758 a pozostałe dużo niższe ufff. Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Katjana,

Tak jak dziewczyny piszą skoro rączki wcześniej były to teraz tez muszą być. Nir martw się kochana chociaż wiem, że to łatwo pisać.

Migotka,

Oszczędzaj się jak najwięcej. Wszystko na pewno będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki by szyjka juz się nie skracała &&&&&

Dajanka,

Kurcze jak mnie wkurza taka niekompetencja lekarzy...

Akatsuki,

Nie wiem kurcze co napisac, ale na pewno wszystko się ułoży i coś jeszcze znajdziecie. Ja trzymam mocno za to kciuki &&&&&

My niedawno od teściów wróciliśmy. Zjadłam bigosu i w drodze powrotnej było trzy razy rzygi. Doczekałem się swoich objawów ;);)

katjana bedzie dobrze, jak na poprzedniej wizycie wszytsko było tak i teraz będzie, stres tu nie pomoże na nastepnej wizycie napewno wszystko bedzie w porządku :)

migotka odpoczywaj kochana, pewnie szew założą, ale to może i lepiej :) nie martw sie, moja mam w kazdej ciazy miała szew i wszystko było ok :)

akatsuki to jesczze miesiac, dacie rade cos znależć, trzymam kciuki &&&&

Buba przed chwilka dzwonił mój dr,też mam wyniki u mnie skorygowane do 1:1300 :-) cieszę się razem z Tobą :-*

Akatsuki to straszne jakie pieniądze trzeba zapłacić :-/ w ogóle nie ma żadnych prywatnych ogłoszeń ??? Trzymam kciuki żeby Wam się ułożyło i żebyście znaleźli coś sensownego :-* musi być dobrze!!!

Kamilove,teraz akurat dopadly Cię dolegliwości - współczuję mi chyba mijają :-)

Katjana,na poprzednim usg rączki były więc pewnie dzieciaczek się ukrył żeby zrobić mamusi psikusa ;-)

Buba Madziula super wiesci :)
Akatsuki wiem jak to jest szukac teraz chalupy u nas w Dublinie to samo, czynsze wysokie a standard to tak jak piszesz grzyb wilgoc i do tego bardzo malo chat do wyboru... &&& obyscie szybko cos znalezli
Migotka wez kogos do pomocy mame tesciowa, moze maz troche urlopu... bo sama z maluchem to nie polezysz..

dzięki za otuche kobietki ale serio nie wiem jak się wziąć za to szukanie, jednego prywatnego ogłoszenia nie znalazłam... już na fb zaczęłam w desperacji szukać :/

Dziekuje dziewczyny za słowa wsparcia, musi byc dobrze i koniec, ta mała istotka ma tylko mnie i ode mnie zalezy jej zycie teraz. Dostałam namiar na świetnego lekarza i jutro bede bombardowala go telefonami zeby mnie przyjął :) niejedna juz ciaze uratował z gorszych niz moje problemow.
Do pomocy mam teściowa w ciagu dnia a wieczorami i w weekendy meza takze nie jest tak zle, z kolei ja jestem takim człowiekiem, co chciałby wszystko sam zrobic, ot co, bohaterka sie znalazła :/ no nic, duma i wszystko inne w kieszen, trzeba korzystać z pomocy innych poki co :)
Zycze Wam dobrej i spokojnej nocki :)

reklama
Migotka odpoczywaj najważniejszy jest dzidziuś, będzie dobrze, dzwon do tego lekarza i umawiają się na wizytę, teraz jest dużo możliwości na te dolegliwość Ściskam mocno

Do góry