reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Madziula po 35 roku życia każdy ma za darmo te badania plus genetyczne usg ,
jak kiedyś dziewczyny porównywały ceny badań to u nas większość jest tańszych, pamiętam, ze beta w Warszawie chyba coś koło 40 zł kosztowała a u nas 26 zł
ewula dzieki, fajny :tak:

reklama
dodonka gdzie robiłaś? na Mostowej?
ja byłam w Tuchowie, teraz tam od paru miesięcy robią te badania,
a z usg kosztuje 250 albo 270 zł
Madziula 14-04 M m urodziny a najstarszy syn 13-04,
jak tylko będe mieć siłę to zrobie M niespodziankę i zaproszę znajomych w sobotę po 14-04

Kate...Fajne takie urodziny niespodzianka ;-) chociaż podziwiam ze Ci się chce ją najchętniej lezalabym plackiem i nic nie robiła ewentualnie spacerki z Martynka :-) najstarszy syn ile ma lat ??

Madziula najstarszy jest już dorosły, będzie miał 20 lat,
powiem Ci, ze nie chce mi się, nie mam siły ale to okrągłe urodziny, i pewno większość zamówię
gotowych rzeczy bo nie mam siły nic robić, ale rzadko się spotykamy ze znajomymi ostatnio ,
a bardzo lubimy z M takie spotkania, mam takie swoje grono znajomych od dobrych kilkunastu lat,
ponad 10 par, tak, ze jest okazja do spotkania

Kate...no tak okrągłe urodziny to warto zrobić :-) 10 par to nieźle urodzinki się szykują ;-) No i mąż pewnie będzie nieźle zaskoczony warto dla takiego zaskoczenia zrobić takie urodzinki :-)

Właśnie siedzę i jem chipsy na które od 12 tyg nie mogłam patrzeć :-) chyba mi mdłości mijają :-D

Kate ja tez w wyborze tortu nie pomoge bo ja też tak jak Madziula nie lubie z masy cukrowej, ja wole jak jest pyszny niz wyglada jakos szalowo... Najlepiej jakby zrobil ktos zaufany, kto robi smaczne :)
Dziewczyny u nas dzis mega cieplutko 18st C i bez kurtek smigalismy Irlandczycy juz w krótkich spodenkach i w bluzkach na ramiaczkach... taka super pogoda ma sie utrzymac do niedzieli wiec trzeba korzystac.. dzis tez byłam z dziewczynami nad rzeczka na spacerze i teraz Maja lezy i mówi, ze ja nózki od chodzenia bolą ;) leniuch maly :)

reklama
Do góry