reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Madziula po 35 roku życia każdy ma za darmo te badania plus genetyczne usg ,
jak kiedyś dziewczyny porównywały ceny badań to u nas większość jest tańszych, pamiętam, ze beta w Warszawie chyba coś koło 40 zł kosztowała a u nas 26 zł
ewula dzieki, fajny :tak:

reklama
dodonka gdzie robiłaś? na Mostowej?
ja byłam w Tuchowie, teraz tam od paru miesięcy robią te badania,
a z usg kosztuje 250 albo 270 zł
Madziula 14-04 M m urodziny a najstarszy syn 13-04,
jak tylko będe mieć siłę to zrobie M niespodziankę i zaproszę znajomych w sobotę po 14-04

Kate...Fajne takie urodziny niespodzianka ;-) chociaż podziwiam ze Ci się chce ją najchętniej lezalabym plackiem i nic nie robiła ewentualnie spacerki z Martynka :-) najstarszy syn ile ma lat ??

Madziula najstarszy jest już dorosły, będzie miał 20 lat,
powiem Ci, ze nie chce mi się, nie mam siły ale to okrągłe urodziny, i pewno większość zamówię
gotowych rzeczy bo nie mam siły nic robić, ale rzadko się spotykamy ze znajomymi ostatnio ,
a bardzo lubimy z M takie spotkania, mam takie swoje grono znajomych od dobrych kilkunastu lat,
ponad 10 par, tak, ze jest okazja do spotkania

Kate...no tak okrągłe urodziny to warto zrobić :-) 10 par to nieźle urodzinki się szykują ;-) No i mąż pewnie będzie nieźle zaskoczony warto dla takiego zaskoczenia zrobić takie urodzinki :-)

Właśnie siedzę i jem chipsy na które od 12 tyg nie mogłam patrzeć :-) chyba mi mdłości mijają :-D

Kate ja tez w wyborze tortu nie pomoge bo ja też tak jak Madziula nie lubie z masy cukrowej, ja wole jak jest pyszny niz wyglada jakos szalowo... Najlepiej jakby zrobil ktos zaufany, kto robi smaczne :)
Dziewczyny u nas dzis mega cieplutko 18st C i bez kurtek smigalismy Irlandczycy juz w krótkich spodenkach i w bluzkach na ramiaczkach... taka super pogoda ma sie utrzymac do niedzieli wiec trzeba korzystac.. dzis tez byłam z dziewczynami nad rzeczka na spacerze i teraz Maja lezy i mówi, ze ja nózki od chodzenia bolą ;) leniuch maly :)

reklama
Do góry