reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

madziula jak się masz cały czas stresować przez ten tydzień, to lepiej iść szybciej na usg. Ja mam usg w piątek i tez się trochę boję :(

malinka mi bellybestfriend pokazuje II trymestr od 18 kwietnia, czyli będzie to mój 14. tc (13tyg+0dni)

reklama
madziula jak się masz cały czas stresować przez ten tydzień, to lepiej iść szybciej na usg. Ja mam usg w piątek i tez się trochę boję :(

malinka mi bellybestfriend pokazuje II trymestr od 18 kwietnia, czyli będzie to mój 14. tc (13tyg+0dni)

No właśnie ten 14tc też wydaje mi się bardziej realny.. Czyli jeszcze równy tydzień :-)

Co do usg też się boję :-( chciałabym już usłyszeć ze wszystko jest dobrze.. Ale z drugiej strony się ciesze bo zobaczę moje maleństwo :-) no ale jeszcze nie całe dwa dni :-)

Szczęśliwa będzie dobrze nie dopuszczaj innych myśli !!!

Malinka,właśnie mój lekarz jest b.dobry i zawsze mu ufalam prowadził moją pierwszą ciążę i nie miałam zastrzeżen :-( ale w tym tyg jak mi się uda chce zaliczyć sławnego Roszkowskiego . Strasznie się martwię :-(

Madziula, nie zamartwiaj się za wczasu. Ja na Twoim miejscu powtórzyłabym usg u innego lekarza. Napewno wszystko jest i będzie ok.

Z tymi trymestrami to różnie mówią. Ja słyszałam wersje od 12tc do 15tc. Jednak najczęściej mówi się, że drugi trymestr zaczyna się po skończonym 13tc i ja tą wersje uznaje za prawidłową (Trymestr=3 miesiące=13 tygodni).

Święta święta i po świętach... Iii całe szczęście bo rodzinka bokiem już mi wychodziła. Codziennie i rodzice i teściowa suszyli glowe o ślub i to w dodatku kościelny (taki u nas nie jest możliwy ale do starszyzny nie dociera). Wystarczy mi rodzinnych spotkań na długo.

reklama
Akatsuki przyziernosc karkowa !

Colly, dzięki za słowa otuchy zrobię w tym tych USG, mam nadzieje ze to była pomyłka !!! Współczuję meczarni rodzinnej - jakby ślub miał coś zmienić ;-) jesteście szczęśliwi i to najważniejsze ;-)

Do góry