reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

madziula jak się masz cały czas stresować przez ten tydzień, to lepiej iść szybciej na usg. Ja mam usg w piątek i tez się trochę boję :(

malinka mi bellybestfriend pokazuje II trymestr od 18 kwietnia, czyli będzie to mój 14. tc (13tyg+0dni)

reklama
madziula jak się masz cały czas stresować przez ten tydzień, to lepiej iść szybciej na usg. Ja mam usg w piątek i tez się trochę boję :(

malinka mi bellybestfriend pokazuje II trymestr od 18 kwietnia, czyli będzie to mój 14. tc (13tyg+0dni)

No właśnie ten 14tc też wydaje mi się bardziej realny.. Czyli jeszcze równy tydzień :-)

Co do usg też się boję :-( chciałabym już usłyszeć ze wszystko jest dobrze.. Ale z drugiej strony się ciesze bo zobaczę moje maleństwo :-) no ale jeszcze nie całe dwa dni :-)

Szczęśliwa będzie dobrze nie dopuszczaj innych myśli !!!

Malinka,właśnie mój lekarz jest b.dobry i zawsze mu ufalam prowadził moją pierwszą ciążę i nie miałam zastrzeżen :-( ale w tym tyg jak mi się uda chce zaliczyć sławnego Roszkowskiego . Strasznie się martwię :-(

Madziula, nie zamartwiaj się za wczasu. Ja na Twoim miejscu powtórzyłabym usg u innego lekarza. Napewno wszystko jest i będzie ok.

Z tymi trymestrami to różnie mówią. Ja słyszałam wersje od 12tc do 15tc. Jednak najczęściej mówi się, że drugi trymestr zaczyna się po skończonym 13tc i ja tą wersje uznaje za prawidłową (Trymestr=3 miesiące=13 tygodni).

Święta święta i po świętach... Iii całe szczęście bo rodzinka bokiem już mi wychodziła. Codziennie i rodzice i teściowa suszyli glowe o ślub i to w dodatku kościelny (taki u nas nie jest możliwy ale do starszyzny nie dociera). Wystarczy mi rodzinnych spotkań na długo.

reklama
Akatsuki przyziernosc karkowa !

Colly, dzięki za słowa otuchy zrobię w tym tych USG, mam nadzieje ze to była pomyłka !!! Współczuję meczarni rodzinnej - jakby ślub miał coś zmienić ;-) jesteście szczęśliwi i to najważniejsze ;-)

Do góry