Asika 82 pokazał mi się Twój wpis, a ze tez to przechodziłam to odp. Jestem wrzesniowka 2014. Zapalenie miałam w 19. U mnie dodatkowo była kolka nerkowa. Nie wiem jakie masz objawy. Ja miałam ból nerki i czestomocz. Mój gin ze względu na duży zastój w nerce wysłał mnie do szpitala gdzie dostałam antybiotyk. W sumie go brałam przez 10 dni. Dodatkowo miałam leukocyty w moczu praktycznie przeć całą końcówkę ciąży. Jeszcze dwukrotnie miałam duży poziom leukocytów i tu juz tylko dostawałam monural do wypicia. Lepiej skontaktuj się szybko z lekarzem bo w ciąży może być groźne. U mnie mimo wszystko mała urodziła się zdrowa tylko w zpitalu zrobili jej dodatkowe badania krwi. Trzymam kciuki i pij dużo wody. Mój rekord przy kolce to 6l.....
reklama
dolga
Fanka BB :)
No ja coś tam mam wiecznie z pęcherza, a przyznam sz cz erze ze w tej ciąży trochę mniej o siebie dbam, ja ostatnio dostałam saszetke Monural i do tego furagin, wiec albo do lekarza, albo do apteki podejrzewam, że jak już jest gorszy stan to żurawina nie pomoże
aiwpa jak na razie tylko sikam co 10 minut z pieczeniem ale ostatnio jak miałam rok temu zapalenie i nie wyleczyłam to po tygodniu też skończyło się z kolką nerkową i antybiotykami a tego się boję. Szpital to ostatnie miejsce gdzie chcę trafić bo 2 tygodnie temu byłam tam 5 dni na chirurgi z córką. Wiem,że mam pić dużo , przez godzinę wypiłam 4 kubki herbaty. Doczytałąm,ze Furaginum można brać to biorę. Dlaczego takie rzeczy , ciężkie choroby dzieci zawsze muszą przydarzać się w niedzielę i święta
Asika 82 ja na problemy z pęcherzem w pierwszej ciąży brałam urosept i dużo piłam, ( po tym jak wylądowałam z kolką nerkową w szpitalu, gdzie miałam antybiotyk) furagin był wtedy na receptę. Jeśli wyczytałaś ze można go brać w ciąży to on powinien ci pomóc pamiętaj tylko żeby dużo pić.
Ciotka - a jak będziemy karmić to co? To nawet dłużej nie można nic chlapnąć :-) Smuteczekcześć dziewczyny! najedzone? wypoczęte? jak wam minął dzień świąteczny? ja dziś jakoś boleśnie odczuwam abstynencje. normalnie mi to zupełnie nie przeszkadza ale dziś znajomi wpadli z piwkami i zrozumiałam po jakimś czasie że nie czuje klimatu. echh jescze "tylko" pół roku ...
reklama
BUBA2006 witaj w klubie, ja też dalej się męczę z mdłościami a już miałam nadzieję że przechodzi, wprawdzie nie wymiotuję ostatnio ale mam już dość. Najgorzej podczas mycia zębów jest. Czasem jak bardzo mi dokucza to łyknę coli bo mam wrażenie że troche pomaga, ale zbyt często się boje co by dzidzi nie zaszkodzić.
Podziel się: