reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Kamila,

Ja już mam przebyta tokso. Wiec zdaje się, że nie muszę się tym martwić :) ale dzięki za troskę :*

Kate,

Dwa kochana :)

Znalazłam super ofertę na wózek bliźniaczy. Taki jaki mi się marzył i żebym była w wyższej ciąży to brałabym bez zastanowienia... A tak się boje bo to jeszcze wszystko może się stać... Ehh...

reklama
Madziulka - wszystko będzie dobrze! zobaczysz! 1:195 to wciąż mało prawdopodobne,żeby choroba wystąpiła.... Nic się nie martw. Ale jeśli się denerwujesz to może warto rozważyć amnio?

BUBA - kciuki za wyniki pappy!

ja ostatnio na żywo widziałam wózek,który póki co jest dla mnie numerem jeden wśród podwójnych :-) Baby Jogger City Move. Szkoda,że nigdzie używki nie mogę namierzyć do kupienia, bo wciąż są stosunkowo nowe te wózki i pierwsi użytkownicy sami jeszcze używają. Mąż się nim zachwycił,więc nie wiem czy jakikolwiek inny teraz wogóle będzie brany pod uwagę ;-) choć oczywiście ciągle się rozglądam i szukam inspiracji :-)

Mrowkaa,

Ja też myślałam na Baby jogger ale city select double i city mini GT czy jakoś tak. Ale ten icandy u mnie wygrywa. Tylko cena nowego jest kosmiczna i dla mnie nie osiągalna, a i używane są bardzo drogie. Tu pierwszy raz widzę w takiej stosunkowo przyzwoitej cenie.

kamilove i widzę,że Twój wózek w moich okolicach znalazłaś ;-) ale nie martw się, nie zwinę Ci go, bo dla mnie cena i tak za duża. Nie opłaca mi się już tyle wydawać teraz na podwójny wózek - więcej dzieci nie planuję ;-)

reklama
Do góry