reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Kamila ja bym słuchała lekarza! Na necie to każdy głupi może cos napisac i podpisac się jako dr hab, a lekarz w kitelku jednak chyba wie co mówi :)

Co II trymestru to w mojej książeczce co dostałam od położnej jest napisane że w 2 trymestr wchodzi sie w 13 tc, czyli ja go dziś zaczynam...? Chyba że oni maja na mysli skończony 13 tc? Tak czy siak skończyłam 12 tygodni :)

reklama
rozumiem obawy i decyzja należy do ciebie ale jeśli dwóch niezależnych lekarzy zezwoliło to bym im zaufała jaka maść dostałas od angielskiego gp? cansten?

reklama
Cześć dziewczyny!

Kalendarz mówił prawdę co do wcześniejszych moich ciąż a teraz wychodzi mi dziewczynka... w sumie tak właśnie zakładam ze wielki babiniec w domu będę miał ;)
Co do imienia to ja chciałam mieć Ninę ale dziewczyny oprotestowały i ma być albo Marysia albo Zuzia. natomiast chłopka to albo Dawid alno Artur. jeszcze trochę czasu jest, zobaczymy

tak chodzi o wiek i miesiac poczecia ;)
kamilove piękne imiona wybrałaś! przy bliźniaczej nie wiem jak to działa ale uznajmy że przynajmniej jedna dziewczyna w zestawieniu ;)
mi się dla dziewczynki podoba imię Milena ♥
Milenka - piękne imię i cudowne dziewczynki z nim są ;) wiem co mówię sama mam jedną taką cudowna w domu ;)

paulka8 współczuje tych przeżyć, dobrze ze to nic groźnego. super z wynikami.

Zdrowych, spokojnych świąt i duuuużo odpoczynku!

Do góry