Xmamuska to skandal co ta niekompetentna lekarka wyprawia!!!! Jak tak można traktować pacjentkę i to w ciąży! Normalne udusić gołymi rękoma!!! Koniecznie napisz skargę! Po histori wnioskuję że to pani lekarka na NFZ...? Powiedzcie mi dlaczego, ja się pytam dlaczego za komfort, szacunek i bezpieczeństwo zdrowia i życia w polsce trzeba słono płacić w większości przypadków!!!!Wiem że jest wielu cudownych lekarzy w NFZ ale też wiem że jest to loteria i nigdy nie wiemy na kogo trafimy. Niestety prywatna służba zdrowia też powoli schodzi na psy.... Ja oplacan prywatne ubezpieczenie i mam w pakiecie wiele klinik i przychodni więc smutne to ale nie w każdej prywatnej placówce jest jak powinno. Naszczęście pod domem mam od lat zaufaną gdzie rodziłam i gdzie jeszcze standart trzymają....2 razy leżałam w państwowym szpitalu i nigdy więcej!!! sory po akcji na sorze gdy leżę zwijam się z bólu tracąc przytomność gorączka 40 st a przez godzinę nikt do mnie nie podchodzi a panie szanowne co nieść pomoc mają oglądają gazetkę z biedronki i dzwonią do Jolki czy im wyjdzie i klapki kupi... Na moją cichą prośbę po paru godzinach czy mogą wyłączyć bądź przestawić wiatrak który na mnie wieje bo mam dreszcze goroczkę usłyszałam.."o jakby się księżniczka poruszała tak jak my w ukropie przez cały dyżur to odrazu by się jej cieplej zrobiło..." Zatem rozumiem Cię Xmamuska musiałaś czuć się przeokropnie, z bezsilności i bezradności! Zmieniaj natychmiast lekarkę i trzymaj się dzielnie!
Małkus-nie wiem ile masz lat ale ja już trochę i stresik jest. To że przy prawidłowej przeziernośvi zdarza się ZD zawsze było i będzie ale wiesz myślę że gdybyś była w grupie ryzyka lekarz koniecznie kazałby zrobić PAPPĘ więc nie martw się na zapas napewno wszystko jest w porządeczku!!!
Julisia - podsyłam motywację!!!!!! Super że córka dzielnie zniosła badania!
Kate - bierz torecan jak pomaga i pij wodę kokosową postawi na nogi i uzupełni niedobory!
Małkus-nie wiem ile masz lat ale ja już trochę i stresik jest. To że przy prawidłowej przeziernośvi zdarza się ZD zawsze było i będzie ale wiesz myślę że gdybyś była w grupie ryzyka lekarz koniecznie kazałby zrobić PAPPĘ więc nie martw się na zapas napewno wszystko jest w porządeczku!!!
Julisia - podsyłam motywację!!!!!! Super że córka dzielnie zniosła badania!
Kate - bierz torecan jak pomaga i pij wodę kokosową postawi na nogi i uzupełni niedobory!