reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

kamilove - widzisz...przypomniałaś mi o magnezie, chyba zacznę brać.
Dzięki dziewczyny :*

Swoją drogą to doszłam do wniosku,że chyba nie bardzo nadaję się na te wszystkie ciąże i porody... Zawsze coś się musi dziać, chyba taka moja uroda już :dry: Choć bardzo chciałam drugiego dziecka to za samym "byciem w ciąży"ani trochę nie tęskniłam...Eh....byle dotrwać do końca, i koniec z ciążami ;-)

reklama
Hej

Akatsuki mam takiego diabelka w rodzinie.. Kończy zaraz 4 lata i nadal jest tak samo.. Ale widzę że rodzice na to przyzwalaja i dziecko samo za siebie decyduje.. Wie kiedy przy kimś zachowywać się idealnie a później na głowę by weszło..

Dziewczyny, powiedzcie mi bo zaczynam się martwić.. Dziś trzeci dzień jak mój żołądek odmawia nawet wody, jedynie na wieczór czuje się ciut lepiej i zjem np budyń czy kisiel.. Ale czuję się mega spragniona, głowa pobolewa ale tak inaczej, czuje ze to przez mała ilość wody i nie wiem teraz co robić :-( zazwyczaj tylko na jeden dzień mnie zwalalo z nóg a tak to jakieś drobne incydenty.. I tak co parę dni.. Boję się że za mało pije i jem, nie dostarczam tego co trzeba no i strasznie chce mi się pić.. Nie wiem co robić :-(

Kate torecan za pierwszym razem mi pomógł a za drugim totalnie nic i boję się go wziąć ponownie bo jeśli znów nic to nie da to nie chce się nim faszerowac :-(

reklama
Do góry