reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

kamilove - widzisz...przypomniałaś mi o magnezie, chyba zacznę brać.
Dzięki dziewczyny :*

Swoją drogą to doszłam do wniosku,że chyba nie bardzo nadaję się na te wszystkie ciąże i porody... Zawsze coś się musi dziać, chyba taka moja uroda już :dry: Choć bardzo chciałam drugiego dziecka to za samym "byciem w ciąży"ani trochę nie tęskniłam...Eh....byle dotrwać do końca, i koniec z ciążami ;-)

reklama
Hej

Akatsuki mam takiego diabelka w rodzinie.. Kończy zaraz 4 lata i nadal jest tak samo.. Ale widzę że rodzice na to przyzwalaja i dziecko samo za siebie decyduje.. Wie kiedy przy kimś zachowywać się idealnie a później na głowę by weszło..

Dziewczyny, powiedzcie mi bo zaczynam się martwić.. Dziś trzeci dzień jak mój żołądek odmawia nawet wody, jedynie na wieczór czuje się ciut lepiej i zjem np budyń czy kisiel.. Ale czuję się mega spragniona, głowa pobolewa ale tak inaczej, czuje ze to przez mała ilość wody i nie wiem teraz co robić :-( zazwyczaj tylko na jeden dzień mnie zwalalo z nóg a tak to jakieś drobne incydenty.. I tak co parę dni.. Boję się że za mało pije i jem, nie dostarczam tego co trzeba no i strasznie chce mi się pić.. Nie wiem co robić :-(

Kate torecan za pierwszym razem mi pomógł a za drugim totalnie nic i boję się go wziąć ponownie bo jeśli znów nic to nie da to nie chce się nim faszerowac :-(

reklama
Do góry