Lilolo
Fanka BB :)
Małkus,
No to zdrówka dla was :*
Mojej juz przeszło tylko kaszelek jeszcze troszkę został
No to zdrówka dla was :*
Mojej juz przeszło tylko kaszelek jeszcze troszkę został
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cóż, to dość częsty scenariusz.. Tak jak któraś z Pań tutaj - ja bym ją odstawiła na jakiś czas. Później, gdyby sama z siebie się zainteresowała co u Ciebie, to najpierw bym jej powiedziała czemu się nie odzywałam - w sensie to, co mi przeszkadza i co mi nie pasuje - a potem dałabym jej znowu czas na przemyślenie, czy aby nie męczy się byciem przyjaciółkami właśnie ze mną. Na pewno masz inne koleżanki, które z chęcią wskoczą na miejsce tej najbardziej zaufanej. Nie ma co tracić czasu na takie jednostronne przyjaźnie, to tak jak z miłością...(...) Ogólnie mi przykro bo ja dla niej jestem ona dla mnie nie
Aaaaaa!!!!! Gratulacje!!!!! Świetna wiadomość!Za to zamiast jednej fasoli są dwie. 33mm i 34mm. Ciaza jednokosmowkowa i dwuowodniowa. Wszystko wygląda na ok. A ja jestem w szoku!
Trzymię.dziś na 15:30 genetyczne a potem na18:30 dentystę...trzymajta kciuki!
Nas nie ma na święta w domu. W piątek wieczorem odstawiam córkę do jej taty i jedziemy z M. do jego rodziców za Elbląg. Wracamy w niedzielę po południu, bo moja córcia wraca. W poniedziałek zaś idziemy do mojej mamy na śniadanie. Więc w zasadzie tylko jakiś obiad zrobię i finito. Ja nie przepadam za tymi świętami, zjem dwa jajka i mam dość. Nie lubię białej kiełbasy, jak ktoś doda jajko do żurku to też go nie chcę... biały barszcz to nie jest mój przysmak. Jakoś tak - mazurek fuj, twardy i za słodki. No ogólnie to wiecie - lubię jarzynową, ale często tylko tę, którą zrobię sama, bo inni coś dodają do tej jarzynowej i mi już wówczas nie smakuje. Mięsa nie lubię za bardzo, a wiadomo jak to na obiady (zwłaszcza u moich teściów) ful mięsa, więc jem tylko surówki i ziemniaki no i czasem skubnę trochę mięsa, ale nie przepadam. Ot - WielkanocJak wam idą przygotowania.do świąt? ja w tym roku spędzam je niestety sama z córką. w Wielkanoc wpadnie tylko koleżanka z facetem na śniadanie. Jakie potrawy są tradycyjne u was na stole?? Ja pamiętam z domu mojej babci jajka w sosie tatatskim sałatkę jarzynowa, rolady schabowe, śledzie w śmietanie i oczywiście żurek.