reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Dostałam krwawienia :( Wiedziałam, że jest coś nie tak.

Najgorsze jest, że jeszcze przez godzinę musze być w pracy[emoji24] . O 17 mam wizytę na cito.

Aj bo jak ma problem z facetem a ma go często to ja jestem. Ona ogólnie ma tyle roboty w domu ze nie ogrania się (pokój z aneksem kuchennym i łazienka razem jakieś 20-25m) ja mam 90, dziecko i się ogarniam. OK kwestia zorganizowania. Ale jak ja chce gdzieś coś z nią zrobić wyjść czy coś to ona czasu nie ma więc nie proponuje juz. Ostatnio wyszła z koleżankami na dyskotekę jakoś czas się znalazł na to żeby całą niedziele przelezec w łóżku. OK nie mam żebyś. Proponowalam jej wyjazd z nami na zakupy itd nie musiała płacić za paliwo powiedziała ze nie bo kasa bo to bo tamto (miała jechać bez faceta) a dzisiaj radosne tonem oświadcza ze inni znajomi ich namowili i jada z nimi na zakupy (wtedy co my). Takich przykładów można by mnożyć ale to nie o to chodzi. Ogólnie mi przykro bo ja dla niej jestem ona dla mnie nie

kamilove spokojnie stres nie pomoże jest milion rzeczy które może sprawić że plamisz. jedz na izbę jeśli bardzo się martwisz i dawaj szybko znać

kamilove spokojnie stres nie pomoże jest milion rzeczy które może sprawić że plamisz. jedz na izbę jeśli bardzo się martwisz i dawaj szybko znać
To nie jest plamienie. To normalny okres. Sama żywa krew. Na IP mogłabym dopiero wieczorem jechać bo nie mam z kim zostawić córki. Czekam, aż wróci Alicja i jadę do swojego gina.

Kamilove mnie lekarz powiedział ze jesli pojawi sie jakieś krwawienie to od razu na IP mam jechać bo on nie wiele da radę pomoc... A w szpitalu jak to w szpitalu jednak więcej zdziałają niż lekarz w gabinecie... Może wykombinuj cos i pojedź na IP?

kamilove - trzymam kciuki, będzie dobrze.Wiem co czujesz....sama borykam się z takimi właśnie krwawieniami od czasu do czasu - ostatnio było w niedzielę - i wiem ile to nerwów kosztuje. Na szczęście nie zawsze oznacza to coś złego...

szczęśliwa - tak to już bywa z "przyjaciółmi", też mam czasami podobne odczucia. Ja mam przyjaciółkę,która mieszka daleko,ale kontaktujemy się często. Jak się u niej coś dzieje to potrafi dzwonić nawet kilka razy dziennie. Ale jak już jest ok to nie odzywa się tygodniami....

reklama
Do góry