reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
dużo też dziewczyn tylko się przywitało ale nigdy nie zabrało głosu... może nas podczytuja?? Haloooo kto to czyta proszę o listę obecności na forum ;)(

Ja melduję się po wizycie. Dzidzia mniejsza niż tygodnie ale wszystko wygląda ok. Ale i tak w czwartek idziemy na prenatalne bo nie dane mi było popatrzeć nawet na dzidziusia tylko mało wyraźne zdjęcie mam. Podobno żywy ruszał się. Wyniki badań dobre.

Hej :)

no troszkę nasze grono sie uszczupliło .. Może ciche czytaczki sie ujawnia :)

ja dzisiaj z ciekawości zrobiłam test płci z sody :D wyszła mi dziewuszka zobaczymy czy sie sprawdzi hehe

ja dzisiaj jakaś niemrawa nagle wymiotuje bez żadnych mdłości, jakoś tak inaczej... W dodatku na wkładce zauważyłam jasnobrązowa plamkę i sie wystraszyłam trochę...bede obserwować ...

igem no to super ze wszystko dobrze :)

Colly, Igem

Super, że wszystko jest dobrze. Bardzo się ciesze :)

Ja mniej pisze bo zjada mnie stres, że u mnie ciąża obumarla, a nie chce wam tu truc. Zresztą sporo za wami jestem i jakoś tak ciężko mi się wbić w temat

Colly, Igem

Super, że wszystko jest dobrze. Bardzo się ciesze :)

Ja mniej pisze bo zjada mnie stres, że u mnie ciąża obumarla, a nie chce wam tu truc. Zresztą sporo za wami jestem i jakoś tak ciężko mi się wbić w temat

kamilove a skąd te podejrzenia bo chyba cos mi umknęło?! Co sie stało? Miałaś usg? Cos było nie tak?

igiem moje małe też za małe na tygodnie, nadrobią albo nie, jeśli nie to łatwiej urodzić :tak:

kamilove nie zadręczaj się głupimi myślami!!!! Myśl pozytywnie, na pewno wszystko jest ok a twój stres odczuwa przecież maluch :no:

Ladyk widzę,ze masz nieżle plan opracowany ... jak mama na emeryturze na to na pewno nie będzie ten początek taki straszny

faktycznie trochę mniej ostatnio dziewczyn pisze... jaka tego przyczyna pewnie się nie dowiemy ale teraz łatwiej połapałać się kto jest kto i jakie ma problemy.

Kamilove ty to faktycznie chyba nie masz co robić,że o takich głupotach myślisz !!! Weż mnie nie denerwuj,zrób coś pożytecznego np. umyj okna na święta ;) odrazu ci głupoty z głowy wyjdą :D

A mi siędziś tak chciało grochówki że sobie ugotowałam,a co ! ;) i zjadłam 2 talerze :D

Tra la la Tra la la a ja za2 dni ide do lekarza tra la la i będe oglądałą mojego człowieka tra la la

reklama
Mamuśka zazdroszczę wizyty za dwa dni, do mojej jeszcze 10.

Kamilove co się dzieje?

Ja dzisiaj mam dola. Przyjaciółka mnie trochę zasmucila. Nawet mi się z nią gadać nie chce i chyba trochę się odsune może to dziecinne nie wyjaśniać spraw ale nie mam chyba ochoty z nią gadać.

Do góry