reklama
my bylismy w tamtym roku, w tym tez mnie namawia ale troche sie boje tak daleko jechaćhej
my nad morze zawsze jeździmy w ciemno i zawsze bez problemu znajdujemy kwatery całkiem nie drogo
i warunki też bardzo fajne, w tamtym roku bylismy 2 km od Karwi , w tym roku chyba nie pojedziemy nad morze,
za daleko dla mnie , my mamy prawie 800 km
annie moja kwatera została znaleziona przypadkiem tzn zrobiliśmy tak zaparkowaliśmy auto najbliżej morza jak się dało, na plaży prawie i weszliśmy w pierwszą uliczkę od plaży, moje kryterium to było, zamykane podwórze i plac zabaw i tak znależliśmy super kwaterę a w czerwcu to i cena do przeżycia.
akatsuki super, ochrona kobietą ciężarnym się nalezy
ja czekam na termin rozprawy w sądzie i tez będe walczyć z Zusem o to co mi się nalezy
Kate a czemu musisz walczyć z Zusem?
Ostatnia edycja:
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
właśnie kate? ja pamiętam że coś mówiłaś o swojej działalności wczesniej?
kurde zazdroszczę wam planów wakacyjnych, ja bym bardzo chętnie gdzieś pojechała ale kasa w tym roku nie pozwoli raczej. mąż coś wspominał o wypadzie do Paryża na rocznicę ślubu bo mamy całkiem nie daleko no ale to było przed l4 i wszystkimi problemami więc raczej kupa z tego ...
co do farbowania drogie kobietki wybierajcie tylko farby bez amoniaku! utlenianie jest BARDZO nie wskazane a farbowanie farbami z amoniakiem jest najbardziej szkodliwe właśnie w okresie intesywnego rozwoju (8-20tc) zresztą skonsultujcie z lekarzem jeśli mi nie wierzycie. Na rynku jest kilka farb bez amoniaku, henny też dają radę więc nawet jeśli nic miało by się nie stać to po co ryzykować??
kurde zazdroszczę wam planów wakacyjnych, ja bym bardzo chętnie gdzieś pojechała ale kasa w tym roku nie pozwoli raczej. mąż coś wspominał o wypadzie do Paryża na rocznicę ślubu bo mamy całkiem nie daleko no ale to było przed l4 i wszystkimi problemami więc raczej kupa z tego ...
co do farbowania drogie kobietki wybierajcie tylko farby bez amoniaku! utlenianie jest BARDZO nie wskazane a farbowanie farbami z amoniakiem jest najbardziej szkodliwe właśnie w okresie intesywnego rozwoju (8-20tc) zresztą skonsultujcie z lekarzem jeśli mi nie wierzycie. Na rynku jest kilka farb bez amoniaku, henny też dają radę więc nawet jeśli nic miało by się nie stać to po co ryzykować??
Ostatnia edycja:
so_happy
Fanka BB :)
malkus, akatsuki zus twierdzi, ze nie naleza mi sie swiadczenia poniewaz firme założyłam
na kilka miesięcy przed tym jak zaszłam w ciążę i na pewno chciałam wyłudzić od nich pieniądze,
nie obchodzi ich, ze mam faktury, opłacane składki, dowody mojej pracy, dokumenty prowadzone przez biuro,
płacone podatki i cała resztę tak jak nalezy
na kilka miesięcy przed tym jak zaszłam w ciążę i na pewno chciałam wyłudzić od nich pieniądze,
nie obchodzi ich, ze mam faktury, opłacane składki, dowody mojej pracy, dokumenty prowadzone przez biuro,
płacone podatki i cała resztę tak jak nalezy
kate a to draństwo!! wiesz ja jestem w tej samej sytuacji co Ty bo mam firmę od 1 grudnia i w sumie teraz czekam na wszczęcie kontroli z ich strony bo mam zwolneinie od 7 marca, ciekawa jestem jak to będzie w moim zusie, w razie co też się będę sądzić bo oni tylko na to liczą że ludzie sobie odpuszczą....a byłaś w sądzie pracy najpierw?a z jakiego jesteś województwa? bo wiem że to też dużo zależy od województwa i słyszałam że w podkarpackim najgorzej.
dolga
Fanka BB :)
Migotka, dzięki! [emoji6]
Aa no i "pocieszę" Cię - za Tobą i przed Tobą [emoji41] hehe.
Ja to sobie uświadomiłam, że teraz to mam raj. Bo potem uroki ząbkowania będę mnożyła przez DWA! [emoji12]
ooo właśnie, a mój Niko choruje i ja sobie myśle, no jeden ok a jak mialabym teraz dwójke ogarnąć, omg ciagle nie moge siobie tego wyobrazic, chyba mąż bedzie musial zrezygnować z jednego etatu, no ale zobaczymy jak o wyjdzie w praniu, może Nika poślemy do żłobka ze swoją kuzyneczką zawsze troche lżej, a się dzieciak pobawi z dziecmi
a ja mam super humor! byłam dziś na spotkaniu dowiedzieć się jakie mam opcje teraz i okazało się że jeśli pracodaqca nie może mi zapewnić bezpiecznego miejsca pracy to musi mnie zawiesić do macierzyńskiego ale wypłacać mi pełna wypłatę!! 7/04 mam wizytę u mojej lekarki i poproszę o wypisanie mi niezdolności i wtedy już tylko ruch ze strony pracodawcy zostaje. albo zapewni mi inną, bezpieczną pracę albo sorki ale muszę być zawieszona. wszystko mam na piśmie. tralalala Linda 1:0 Pracodawca
i super wieści, oby tak dalej, wiec jednak te prawo w UK nie odbiega tak mocno od naszego
akatsuki super, ochrona kobietą ciężarnym się nalezy
ja czekam na termin rozprawy w sądzie i tez będe walczyć z Zusem o to co mi się nalezy
kate a to chyba jakos długo trwa co? myslalam, że to jakos szybko idzie, a tu zanim rozprawa. ciekawe czy na jednej sie skonczy ech.. dawaj znac co i jak, bo bardzo jestem zainteresowana Twoją sytuacją, ja jak narazie złożylam zwolnienie niby jest juz decyzja na pue, ale ciekawe czy jakiejs kontroli sobie nie zrobią, ale swoją droga to przeciez jak wtedy mi przyznali to co oni teraz sami sobie zaprzeczą
reklama
Podziel się: