reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Akatsuki co w tej sałatce jest? Feta papryki oliwki ogórek cebula? Z jakimś sosem jest? To chyba moje smaki, ostatnio szukałam pomysłu na sałatkę i nic mi nie pasowało.

Annie my jedziemy do polski na wakacje i na tydzień nad morze. Wczoraj chciałam zobaczyć co się dzieje w 26 tyg ciąży (akurat jak przyjadę do pl) i się przeraziłam. Od początku tekstu zdania typu ciesz się z błogosławionego stanu teraz będzie juz tylko gorzej. Bardzo mnie to podbudowalo :-/ na początku będziemy z córką dwa tyg same mąż później dojedzie.

reklama
szczesliwa tak to jest typowa grecka z feta, pomidorki jeszcze tam są a sos robilam z oliwy, bazylii i octu balsamicznego.

Annie Tess my oprócz wylegiwania się na plaży w słoneczne dni (bo mamy 20km do morza) to tym razem postawimy na lokalne zwiedzanie :-)
Akatsuki no zamorduje za robienie smaków, czemu mi nikt takiej sałatki nie zrobi??? :p no zjadłabym dokłądnie coś takiego i to teraz, zaraz :-D

Hejka :)
dziewczyny powiedzcie mi macie jakieś domowe sposoby na pozbycie się bólu głowy?
od wczoraj tak mnie boli że funkcjonować się nie da, na oczy ledwo patrzę, w głowie mi się kręci, a z tego wszystkiego jeszcze mnie mdli masakra. Co już powinny mi mdłości minąć choć podejrzewam że te mdłości od głowy bardziej niż te ciążowe.
Ile razy max mogę apap wziąć? Co chwilę robię zimne okłady na czoło, na chwilę to pomaga. :((

Cześć dziewczyny!
Zaraz jadę po odbiór wyników no i dziś o 19.30 mam wizyte :D

AnnieTess a jak u Ciebie po wizycie?
Kto jeszcze dziś wizytuje?

Paulka87 ja kiedyś czytalam, że gdy boli głowa do organizm domaga się wody. Nie wiem, czy to prawda ale mi pare razy pomogło. Po prostu chwyciłam butelkę niegazowanej wody i ciągle piłam małymi łyczkami. Spróbuj. :-)

U mnie wielkie oczekiwanie wizyty która "dopiero" w czwartek. ;) chociaż i tak się cieszę, że już jest poniedziałek! :) Dużo energii, duży apetyt i waga w miejscu więc w sumie jestem zadowolona po tym nagłym starcie 1,5 kg. Czuję się bardzo dobrze. :) Senność nie przechodzi. W ciągu dnia muszę zrobić sobie przynajmniej pół godzinną drzemkę, korzystam! Bo dzidziusia jeszcze nie mam. :) Żadne grypsko mnie nie łapię (odpukać!) także jest supcio.. chociaż pogoda wcale nie jest supcio.

Życzę miłego dnia i udanych wizyt! :)

reklama
Hej baby :)

Ja juz w pracy. Dzieciaki harcuja, a ja juz siły nie mam [emoji57] a gdzie tu do 16...
Pogoda u nas straszna. Wieje tak jakby głowę miało zaraz człowiekowi urwać. Gdzie ta wiosna?! Help me! Ja chcę wiosnę![emoji20]

z optymistycznych wieści - zaczęłam dziś 11tc i zastanawiam się czy nie wybrać się w tym tygodniu prywatnie na usg. Ja wogole nie czuje się jak w ciąży i zaczynam swirowac, że z dzieckiem coś jest nie tak :(

Miłego dnia i samych udanych wizyt!

Do góry