reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Witam przyszłe mamy :* I ja nieśmiało dołączam do grupy. Dla mnie z mężem to mały cud bo staraliśmy się ponad 2 latka, ja podjęłam leczenie i udało się !!! Okres miałam 23 grudnia więc wychodzi, że piąty tydzień. Termin z moich obliczeń wychodzi na początek października :D 13 lutego mam umówiony skan, mam nadzieje, że wtedy zobaczę naszego dzidziusia i usłyszę serduszko :)

zakocona super , że beta rośnie!!!

wg obliczeń z netu to 5tydzień, 4lata temu wręczyłam mężowi test pozytywny na WALENTYNKI.
Czyżby sytuacja się powtórzyła :confused:
no za parę godzin będzie wszystko jasne:shocked2:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :) wg aplikacji termin mam 3 października. Ostatnią @ miałam 28.12. Byłam u lekarza ale powiedział ze za wcześnie...

I ja do Was nieśmiało dołączam. Byłam w lipcówkach 2015, ale poroniłam w grudniu. Teraz w styczniu nie wiem czemu poszłam zrobić betę i wyszło mi wczoraj 40..., więc ewidentnie ciąża. Jutro po dwóch dobach powtórzę badanie, aby zobaczyć czy jest odpowiedni wzrost, no i wówczas w piątek do lekarza :)
Trzymajcie kciuki :)
Termin wg kalkulatora to 10 października :)

Mrówkaa mam nadzieję żę tym razem zostaniemy tu do końca :-)
dreamgirl trzymam kciuki za betę!
gosiaczekheh to super że się w końcu udało!

Ja mam umówioną wizytę u lekarza na 9 lutego bo zalecił przyjście 2,5 tygodnia po terminie spodziewanej miesiączki,wtedy można już coś zobaczyć oprócz pęcherzyka ;-)
Wg kalkulatora termin mam na 1 października, ostatnio @ 25 grudnia, to jest nasz 2 cykl starań :-)
pierwsza ciąże poroniłam w 6 tygodniu więc ogólnie bardzo boję się tych pierwszych tygodni, drugą szczęśliwie donosiłam, urodziłam w 37 tygodniu, no i mam nadzieję że teraz też tak będzie!!

reklama
Witam i ja przyszłe mamy, pare dni temu pokazały mi się na teście 2 kreseczki, wszystko było zaplanowane, ale troche mnie przeraża, bo mam 10 miesieczne dziecko. Termin mniej wiecej na 5 pazdziernik. Do lekarza wybieram sie dopiero za jakies 2-3 tygodnie.

Mrowkaa rodziłysmy razem w tamtym roku ;)

Do góry