reklama
Witam się i ja dzisiaj test pozytywny termin mniej więcej 08.10 miałam być sierpniowy ale się okazało ze to była ciąża biochemiczna, trochę starań i chyba sie udało mam nadzieję że tym razem szczęśliwie się skończy, mam już synka z września 2012:-)
Gratulacje Ewa
No co raz nas więcej !
Czy któraś z was kojarzy coś takiego jak "Pamiętnik ciąży"? Szukam takiej "książki", gdzie mogłabym zapisywać moje odczucia itd dzień po dniu/tydz po tyg związane z ciążą, wszystkie ważne daty itd.
No co raz nas więcej !
Czy któraś z was kojarzy coś takiego jak "Pamiętnik ciąży"? Szukam takiej "książki", gdzie mogłabym zapisywać moje odczucia itd dzień po dniu/tydz po tyg związane z ciążą, wszystkie ważne daty itd.
Witam :-)
kilka dni temu zrobiłam test no i pojawiły się 2 upragnione kreseczki, termin wg OM 1 października.
Mrówkaa wydaje mi się że Ciebie kojarzę ze staraczek majowych 2013??
(Niewiem czemu ten post mi się nie pokazał i założyłam kolejny i niewiem jak usunąć )
kilka dni temu zrobiłam test no i pojawiły się 2 upragnione kreseczki, termin wg OM 1 października.
(Niewiem czemu ten post mi się nie pokazał i założyłam kolejny i niewiem jak usunąć )
Ostatnia edycja:
Mrowkaa
Fanka BB :)
HA! ja właśnie patrzę i myślę skąd znam ten nick i avatar....i mi przypomniałaś :-) rzeczywiście byłam staraczką majową 2013...ale nie wyszło wtedy - za to poszczęściło się w czerwcu 2013 czego efektem jest moja córka z marca 2014 (jak widzę po suwaczku niewiele młodsza od Twojego brzdąca). Fajnie :-) Miło znowu Cię widzieć!Witam :-)
tanczzemna
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie dziewczyny, wprawdzie jeszcze nie nie wiem czy jestem w ciąży, ale mam nadzieję, że tak jest. Czekam do przyszłego tygodnia i testuję :-) Mam nadzieję, że jesteś tam bąbelku <3 To byłaby moja pierwsza ciąża, świadoma, ale po wielu wątpliwościach...
maran-atha
Fanka BB :)
Tanczzemna trzymam &&&& za pozytywny test
reklama
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie,
tanczzemna napewno się uda bądz dobrej myśli,
a wy dziewczyny macie już terminy wyznaczone do lekarza? tak sie zastanawiam że chyba czas zadzwonic i sie umówić:-) miłego dnia
ja dziś mam wizytę u lekarza sama jestem ciekawa :-)