reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam i ja przyszłe mamy, pare dni temu pokazały mi się na teście 2 kreseczki, wszystko było zaplanowane, ale troche mnie przeraża, bo mam 10 miesieczne dziecko. Termin mniej wiecej na 5 pazdziernik. Do lekarza wybieram sie dopiero za jakies 2-3 tygodnie.

Mrowkaa rodziłysmy razem w tamtym roku ;)
Witaj - o dobrze znam Twoje obawy....będziemy się wspierać:-) a tak bez kitu to moja koleżanka rodziła 27 marca!!! :szok:

reklama
Dzień dobry :) gratuluje wam II kreseczek.... Mam nadzieje ze i ja je zobacze ... Ostatnia @ była 25.12.14... Testu jeszcze nie robilam... Bo mam dość nieregularne cykle 28-37 dni . To pierwszy miesiąc... Bez zabezpieczeń... Macie jakiekolwiek objawy? Mnie wieczorami pobolewaja piersi.. Wydają się lekko pełniejsze... I co chwile mam wrażenie ze dostalam @... A tam nic.. Lekko pobolewa podbrzusze.. Bardziej z lewej strony... Tak samo mialam w ciazy z synkiem... Trzymajcie kciuki i za mnie!

I ja do Was nieśmiało dołączam. Byłam w lipcówkach 2015, ale poroniłam w grudniu. Teraz w styczniu nie wiem czemu poszłam zrobić betę i wyszło mi wczoraj 40..., więc ewidentnie ciąża. Jutro po dwóch dobach powtórzę badanie, aby zobaczyć czy jest odpowiedni wzrost, no i wówczas w piątek do lekarza :)
Trzymajcie kciuki :)
Termin wg kalkulatora to 10 października :)

Kochana tutaj lipcoweczka 2015.... Oby teraz wszystko było dobrze i szczęśliwie u ciebie... :-)

Ja lutówka 2014, mój synek za 2 tygodnie roczek skończy i też znam wasze obawy. Też bardzo chcieliśmy drugiego brzdąca
Jutro będę miała wyniki bety, to się wszystko okaże.

A twoje dziecię juz chodzi? Przesypia noce? Ja właśnie próbuje skończyć z karmieniem ;)

Trzymam kciuki abyśmy wszystkie dotrwaly
Nie chodzi jeszcze - przerabia etap wstawania i wspinania się....problem w tym,że usiąść nie potrafi i buczy przez to bez przerwy :dry: a ze spaniem nocnym to było ok przez pierwsze pół roku a potem to już różnie - raz lepiej raz gorzej, obecnie jest niestety gorzej. A jak u Ciebie?

Nie chodzi jeszcze - przerabia etap wstawania i wspinania się....problem w tym,że usiąść nie potrafi i buczy przez to bez przerwy :dry: a ze spaniem nocnym to było ok przez pierwsze pół roku a potem to już różnie - raz lepiej raz gorzej, obecnie jest niestety gorzej. A jak u Ciebie?

Moj to mały klocek, nie chodzi tylko siedzi :) nie raczkuje jeszcze nawet, ale wszystko w sowim czasie, narazie to i mi tak wygodnie. Nocy od 10 mscy nie przespałam żadnej ;)

reklama
Do góry