reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
ojej krewetka mam nadzieję że wydobrzejecie!
Ja od wczoraj się czuje podle i grypowo, musiało mnie zawiac gdzieś... a zaraz jadę do lekarza na immunoglubuliny :/ :/ :/

hej ;)
witam Was w drugim trymestrze :) Dziś dzień w domku głównie bo musze ogarnąć szafę. Na krew nie pojechałam bo o 4 jak wstałam do WC to zdałam sobie sprawę miałam też oddać mocz, wiec jadę jutro ;p

Szczęśliwa jasne że na siłę nie ma co chodzić, ja np nie potrafię już kupować w galeriach chyba ze na wyprzedażach ;) bo jestem przyzwyczajona do cen ciuchowych ;p a dziecięce faktycznie są cudowne ;) ile ja wczoraj widziałam ślicznych sukieneczek! coś czuje że zakupy maluszkowe będą wielką frajda ;D

Krewetka jejku ale Was dopadło, duzo zdrowka!

Akatsuki trzymaj sie dzielnie na tych immunoglobulinach!

milego dzionka :)

Krewetka pij dużo i słone rzeczy jedz, paluszki, krakersy itp zdrówka dla ciebie i córci !!!!

A ja też chodzę czasami do ciucholandow i czasem naprawdę można kupić śliczne i nie zniszczone rzeczy za grosze, ostatnio wybrałam się z koleżanką i kupiłam dla maluszka śpiworek do łóżeczka Białki nie zniszczony za 6 zł :)

Ostatnia edycja:
Oj krewetka to poważnie, wracajcie szybko do zdrowia

Xmamuska a czemu słone trzeba jeść, nigdy tego nie słyszałam

A ja już dzisiaj 3 raz na kibelku, ale ogólnie czuje się ok, za to mały goraczkuje i nic nie je, biegunki dzisiaj nie ma, tylko trochę zwymiotowal, oby gorzej nas nie wzięło

Ja uwielbiam szmateksy, szczególnie polowanie na perełki. W Wuwua jest fajna sieć Szmizjerka. Blair, być może znasz. Na Kabatach są np. Lubię też jak mają działy z gadżetami. Upolowałam kiedyś niezniszczone krzesełko do karmienia Mothercare za 25 zł. Normalnie kosztuje ok. 400... Zawiozłam na działkę, porządnie wyszorowałam, zdezynfekowałam i jest super!
Tylko trzeba lubić grzebać i mieć do tego cierpliwość [emoji6] .
Miłego dnia!
My dziś idziemy z mężem na warsztaty z pierwszej pomocy dla noworodków i niemowlaków. Przy bliźniakach, jak i przy Majce przyda nam się ta wiedza.

Krewetka, dużo zdrowia dla Ciebie i córeczki!!!

Aktualizuję pogodę w telefonie, a tu mój widget pogodowy chyba oszalał kompletnie.
uploadfromtaptalk1427444841760.jpg

To pozostaje mi Wam życzyć dużo słońca dziś! [emoji274] [emoji6]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427444841760.jpg
    uploadfromtaptalk1427444841760.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Krewetka dużo zdrówka dla Ciebie i dla córci.

Blair, ja też miałam jechać na pobranie krwi tylko zapomniałam kupić kubeczka na siuśki. :p

Co do kupowania w ciucholandach, ja nie potrafię. Byłam kiedyś w paru to się nawet przeglądać tego nie chciało. A spodnie kupiłam sobie w hm i zapłaciłam 99zł a to nie wydaje mi się tak dużo. Dobra cena jak za spodnie a są naprawdę fajne. Może poczytam w necie gdzie u mnie są fajne ciucholandy i się przejdę.
Na stronie hm są fajne tshirty na krótki rękaw ciążowe i kosztują 29zł. Pewnie ze dwa białe na lato sobię kupię.

Do góry