reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
ojej krewetka mam nadzieję że wydobrzejecie!
Ja od wczoraj się czuje podle i grypowo, musiało mnie zawiac gdzieś... a zaraz jadę do lekarza na immunoglubuliny :/ :/ :/

hej ;)
witam Was w drugim trymestrze :) Dziś dzień w domku głównie bo musze ogarnąć szafę. Na krew nie pojechałam bo o 4 jak wstałam do WC to zdałam sobie sprawę miałam też oddać mocz, wiec jadę jutro ;p

Szczęśliwa jasne że na siłę nie ma co chodzić, ja np nie potrafię już kupować w galeriach chyba ze na wyprzedażach ;) bo jestem przyzwyczajona do cen ciuchowych ;p a dziecięce faktycznie są cudowne ;) ile ja wczoraj widziałam ślicznych sukieneczek! coś czuje że zakupy maluszkowe będą wielką frajda ;D

Krewetka jejku ale Was dopadło, duzo zdrowka!

Akatsuki trzymaj sie dzielnie na tych immunoglobulinach!

milego dzionka :)

Krewetka pij dużo i słone rzeczy jedz, paluszki, krakersy itp zdrówka dla ciebie i córci !!!!

A ja też chodzę czasami do ciucholandow i czasem naprawdę można kupić śliczne i nie zniszczone rzeczy za grosze, ostatnio wybrałam się z koleżanką i kupiłam dla maluszka śpiworek do łóżeczka Białki nie zniszczony za 6 zł :)

Ostatnia edycja:
Oj krewetka to poważnie, wracajcie szybko do zdrowia

Xmamuska a czemu słone trzeba jeść, nigdy tego nie słyszałam

A ja już dzisiaj 3 raz na kibelku, ale ogólnie czuje się ok, za to mały goraczkuje i nic nie je, biegunki dzisiaj nie ma, tylko trochę zwymiotowal, oby gorzej nas nie wzięło

Ja uwielbiam szmateksy, szczególnie polowanie na perełki. W Wuwua jest fajna sieć Szmizjerka. Blair, być może znasz. Na Kabatach są np. Lubię też jak mają działy z gadżetami. Upolowałam kiedyś niezniszczone krzesełko do karmienia Mothercare za 25 zł. Normalnie kosztuje ok. 400... Zawiozłam na działkę, porządnie wyszorowałam, zdezynfekowałam i jest super!
Tylko trzeba lubić grzebać i mieć do tego cierpliwość [emoji6] .
Miłego dnia!
My dziś idziemy z mężem na warsztaty z pierwszej pomocy dla noworodków i niemowlaków. Przy bliźniakach, jak i przy Majce przyda nam się ta wiedza.

Krewetka, dużo zdrowia dla Ciebie i córeczki!!!

Aktualizuję pogodę w telefonie, a tu mój widget pogodowy chyba oszalał kompletnie.
uploadfromtaptalk1427444841760.jpg

To pozostaje mi Wam życzyć dużo słońca dziś! [emoji274] [emoji6]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427444841760.jpg
    uploadfromtaptalk1427444841760.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Krewetka dużo zdrówka dla Ciebie i dla córci.

Blair, ja też miałam jechać na pobranie krwi tylko zapomniałam kupić kubeczka na siuśki. :p

Co do kupowania w ciucholandach, ja nie potrafię. Byłam kiedyś w paru to się nawet przeglądać tego nie chciało. A spodnie kupiłam sobie w hm i zapłaciłam 99zł a to nie wydaje mi się tak dużo. Dobra cena jak za spodnie a są naprawdę fajne. Może poczytam w necie gdzie u mnie są fajne ciucholandy i się przejdę.
Na stronie hm są fajne tshirty na krótki rękaw ciążowe i kosztują 29zł. Pewnie ze dwa białe na lato sobię kupię.

Do góry