sysia87ami2011
Fanka BB :)
Mnie dziś wzieło na pierogi z owocami, mam zamrożone truskawki i borówki i muszę się tego pozbywać pomału z zamrażarki.
Ważyłam się po śniadaniu i wychodzi że mam 3,5kg na plusie spróbuję jutro rano na czczo ile będzie, może z 1 kg mniej
bo jak będę za szybko tyła to będę mieć wcześniej badanie obciążenia glukozą. I obawiam się tej wstrętnej cukrzycy ciążowej... Najgorsza ta dieta, liczenie, warzenie każdego grama i zapisywanie wszystkiego. 5 razy dziennie badanie poziomu cukru... masakra. Wolała bym żeby to było jak najpóźniej.
Czemu dieta najgorsza , wlasnie dieta fajna bo typowe zdrowe odrzywianie co jest fajne i warto przy takie zostac potem po porodie i juz zawsze tylko potem dokladajac jakies urozmaicenie. Sama w 1 ciazy mialam cukrzyce ciazowa i musialam co 3 tyg jezdzic do kliniki cukrzycowej na kontrole i musialam zapisywac wszystko co jem a lekarka to kontrolowala i ja osobiscie nie narzekalam, tez sie teraz obawiam powtorki bo ostatnio obylo sie bel lekow tylko mierzenie cukru ale kto wie jakby teraz bylo