reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Akatsuki ja robie tez z fasola i koprem i tez dodaje smietane :) moje dziewczyny zjadly po talerzu po szkole i nie wolaja poki co nic dodatkowo wiec dosc pożywna ta zupa :)
Kate super ze wynki bardzo dobre to najwazniejsze :)

reklama
Akatsuki barszcz ukraiński, mistrzostwo! I znowu mi smaka robisz :* ja coś widzę że jak byśmy się spotkały to ciężko by było nas od jedzonka odciągnąć ;) ja normalnie jak nie jestem w ciąży to tylko kombinuję jakie tu smaczki i co i jak więc teraz kiedy wszystko bllle siada mi psycha!

U mnie mama gołąbki mi dostarczyła. Zbieram się do nich psychicznie ;)

Kate- super wieści!

Buba ja jestem z rodziny co lubi gotować albo przynajmniej jeść :) Moja siostra kiedys miała własna restaurację, ja natomiast pracuje jako kucharz (znaczy pracowałam przed l4) a jeszcze wcześniej prowadziłam lunch bar :) także gotowanie i jedzenie stanowi dużą część mojego życia :) Chętnie bym ci coś ugotowała jak wrócisz do żywych, weź zrób listę co bys zjadła po ciąży to wpadniesz do mnie na kuchnia party :D

ja dzisiaj robię paprykarz wołowy dla mnie z kaszą gryczana i ogórem kiszonym, a dla małżona z ryżem bo on ma fobie kaszy :p

Hejka dziewczyny :))
Ja dziś korzystałam ze słoneczka ile się dało, pościągałam włókninę z krzaczków, mężuś mył okna hihi a sąsiad się śmiał że umiem sobię męża wychować :p z litości aż mu przyniósł ściągaczke do szyb żeby szybciej było haha a ja myślałam że padnę ze śmiechu z tej męskiej solidarności... :D

Ja na wizycie w 11t4d też miałam dowcipne usg być może że za dużo mam tluszczyku. :)))

Na obiad miałam ryż z warzywami i kurczakiem, coś alla risotto ale po mojemu :p

asika82 współczuję szpitala brrrrr...
krewetka no co Ty tłuszcz tu nei ma nic do rzeczy :-) moja kuzynka jest bardzo otyła i już od 9 tyg miała przez brzuch a ja naprawdę tłuszczu na brzuchu wogóle nie mam i dopochwowo genetyczne ostatnio miałam :-) lekarz mówił żę to zależy od budowy kobiety i ułożenia dziecka :-)
Ela Iguokundia cieszę się zę wszystko wporządku :-) czasem warto pojechać i od razu człowiekowi na duszy lżej :-)
dagpio no to super :-)
kamilove zdrowia dla dzieci :-(

dziewczyny ja przestanę tutaj zaglądać jak mi będziecie robić smaka na te wszystkie pyszności :-)
ja też jestem z tych co kochają jeść tak jak i cała moja rodzina no i męża też, nei wzięłabym sobie męża neijadka :p
u mnei dziś spagetti bolognese było a teraz wcinam bigosik :p

Heeej :)

akatsuki waaalcz i nie daj sie! Skoro jest możliwość być na l4 w ciazy to niech nie pitolą od razu o zwolnieniu! :-)

Wszystko przeczytałam a prawie nic juz nie pamietam... Skleroza coraz gorsza... Eh :szok:

paulka87 ile twoja dzidzia miała cm w 11t4d?

zrobilyscie mi ochotę na gołąbki :szok: i to wielka! Ale teraz juz sama nie wiem czy zrobić se gołąbki czy bigosu :D jedno i drugie bym zjadła mhmmmmm w piątek se narobie cały gar :D

Ostatnia edycja:
Malinka dzidzia miała 4,5cm, lekarz mówił ze jest troszkę mniejsza niż wiek ciąży o parę dni . Zobaczymy na genetycznym ile będzie miec i czy nadrobila. W 7tc jak robiłam usg też była ciut mniejsza a w 9tc juz prawidłowo. coś spać nie moge od 3 godziny... :| a zaraz pewnie będę glodna. Dziewczyny ile wy juz przytylyscie od początku ciąży? :p

reklama
Dzień dobry :-)

paulka współczuję bezsennej nocy :-( ja jestem 1,5 kg na plusie i na to co pochłaniam to myślę, że nie dużo.

Do nas dziś śnieg powrócił :-( a już tak fajnie się robiło. Na weekend za to wiatry zapowiadają. Cały tydzień mam wrażenie, że jest dzień później,przez co dzisiaj wypadałoby żeby był piątek, ale niestety nie ma tak dobrze.

Do góry