reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dreamgirl poczytalam na forach i z tego co tam piszą laski to mi mogą za przeproszeniem naskoczyć jeśli lekarz mi wpisał zwolnienie. mam prawo przedłużać l4 do 29 tc a wtedy przejść na macierzyński wcześnie. co do pensji mojego to starczy nam na życie i opłaty ale to będzie tylko tak żeby przeżyć. żeby cokolwiek dla maleństwa kupić itp potrzebujemy przynajmniej mojego chorobowego. jestem bojowo nastawiona. nie mogą mnie zwolnić. mają mi płacić chorobowe bo to nie moja wina i ch,i !

reklama
Akatsuki prawidłowe nastawienie ;) niech wiedzą, że z ciężarną się nie zadziera.

A co do tych krwawień to myślałam o witaminie c. mi na szczęście dziąsła nie krwawią ale za to nos cały już boli :(

dzień dobry
padam dziś na mordkę....siedzę w pracy...jestem tu ciałem...ale jakby duchem w domu w łóżku. Zimno mi i jakiś tak niewyraźnie...:crazy:

tez myślałam o basenie ale często łapałam infekcje na wszelkich zbiornikach wodnych (na basenach chlorowanych też) i chyba sobie odpuszczę.

nie wiem co komu miałam odpisać :no:

wczorajsze usg miałam robione dopochwowo...ale to chyba zależy od ginekologa
mój gin zaprosił mnie na kolejne usg 7 kwietnia....wtedy sobie więcej pooglądamy maluszka :)
póki co widać że wierci się i kręci....:D

Akatsuki - wierzę że się nie dasz.....jak mogą po 4 tygodniach rozwiązać kontrakt.bez sensu...

zdrowotne fluidki dla potrzebujących &&&&&&&
wiecie co....myślałam o badaniach prenatalnych. rozmawiałam o tym z Lekarzem i stwierdziłam że jak nigdy nie było problemów (genetycznych chorób) w mojej i mojego rodzinie to nie będę się niepotrzebnie nakręcać.

mi krwawią dziąsła przy myciu zębów ale da się to przeżyć.
a wogóle to dziś mi się śniło że rusza mi się ząb.....ale nie chciał wypaść....brrrrrrrrrr :(

życzę udanych dzisiejszych wizyt

Dziewczyny jak pisałam wcześniej na te krwawienia spróbujcie wziąć coś na wzmocnienie naczyń krwionośnych np cyclo3forte, ja w poprzedniej ciąży brałam o było lepiej

Akatsuki trzymam kciukasy, musi być dobrze, walcz, ale tak mnie zastanawia, tam rozumiem nie ma takich przepisów ze ciężarnej zwolnić nie mogą tak? W ogóle to powiem Ci ze chamstwo poprostu

A u mnie po wczorajszej meczarni jest dużo dużo lepiej, mój małż ma dzisiaj wolne wiec wziął synka na.spacerek później go uspil i spał 2 godziny, wiec mam dzisiaj miód malina, niestety mężuś musiał pojechać, a jak wróci to ma myc okna, ale dobre i to no i okna będą ppmyte uff.. Odetchnelam, jeszcze taka wspaniała pogoda

Akatsuki ja pierdziele ale masz zagmatwaną sytuację :-/ szkoda że tam nei ma takiej ochrony ciężarnych jak w Polsce...no oby wszystko się jakoś ładnie ułożyło!
Colly mi się czasem puszcza krew z nosa, ostatnio w czasie porodu to mi sikało jak z kranu ale to dlatego ze wcześniej mi leciała i miałam osłabione naczynka, to taka uroda chyba :-)

Ja na basen też bym chętnie pochodziła ale boję się infekcji,poprzednio mi się zdarzały i lekarz mi odradził baseny...
Moje okna też czekają na męża a wróci dopiero w wielki piątek :p no ale muszę zabrać się za te wiosenne porządki bo nie obarczę wszystkim męża! A ja mam lenia poprostu i najlepiej to bym spała :p

Mój sen nie dotyczył mnie,znaczy jego znaczenie,zazwyczaj nie wieże w takie rzeczy ale troszke sie przeraziłam :(

Sny sa zazwyczaj odbiciem naszej podświadomości. Ja też miewam koszmary ale dzieje sie to zazwyczaj wtedy kiedy mam wiele na głowie i troche nie daje rady. A dla uspokojenia zapraszam do lektury tego artykułu- bardzo interesującego :)
Psychologia.net.pl - portal psychologiczny

reklama
Witam!

Właśnie wróciłam z "super " pobytu ze szpitala! Gabi miała podejrzenie skrętu jelit, zakończyło się na zapaleniu jelit i żołądka i 3 dniowymi kroplówkami.

Doczytałam ,że wizyty przebiegły pomyślnie, że bąbelki zdrowe, gratukuję :-)

Do góry