reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

d
wczorajsze usg miałam robione dopochwowo...ale to chyba zależy od ginekologa
mój gin zaprosił mnie na kolejne usg 7 kwietnia....wtedy sobie więcej pooglądamy maluszka :)
póki co widać że wierci się i kręci....:D

ja tez mialam dopochwowo bo przez brzuch nie bylo dobrze widać ( chyba mam za duzo tłuszczu:baffled:)

reklama
Hej dziewczyny!
Dziękuje wam serdecznie za wsparcie. Jestescie naprawdę moja podporą [emoji3]
Byłam w tym szpitalu wysiedziałem sie prawie 6 godzin.. Ale warto było... Maluch zdrowy rośnie, sece silne 163 unm., duży 26,6 mm,no i sie strasznie wiercił [emoji8]krew mocz w porządku. Wzięli mi wymaz bo chcą sprawdzić skąd to plamienie... Jak narazie wszystko dobrze[emoji1]

Dagpio,

To w ten sam dzień mamy genetyczne :) będę trzymać kciuki.

Ela,

Bardzo się ciesze, ze jest ok. Ale przecież nie było.innej opcji :)

A ja dziś musiałam wziąść wolne młoda ma 40 stopni gorączki, Tymek zresztą też chory i tym sposobem mam wolne do końca tygodnia.

maran ach uwielbiam barszcz ukraiński! Moja babcia urodziła się we Lwowie jeszcze przed wojną, duzo wschodniej kuchni u nas zawsze było w domu <3 jak robisz barszcz? Dla mnie to smak dzieciństwa, szczególnie kiedy były nowalijki, taki barszcz z koperkiem i łyzka kwaśnej śmietany :) babcia dodawała jeszcze fasolę. Aaaach ja musze zjeść barszcz ukraiński!!:szok::szok:

reklama
hej
dziewczyn y super, ze wizyty udane, ja wczoraj odebrałam wyniki
reszty badań genetycznych, wszystkie wyniki bardzo dobre, oczywiście
konsultowałam u 2 lekarzy

akatsuki u nas dzisiaj zupa jarzynowa i spagetti

Do góry