reklama
Colly mi nie leci, ale w ciazy ponoc sie to zdarza
przesylam troche slonka ze spaceru
Zobacz załącznik 677652
przesylam troche slonka ze spaceru
Zobacz załącznik 677652
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Sysia nie kupuj kombinezony na 56/62... założysz go bobasowi dosłownie kilka razy. Szkoda pieniędzy, chyba że masz ich za dużo...
nie mam za duzo pieniedzy, ale mam corke ktora urodzila sie w grudniu i mialam kombinezon na 62 i 68 i oba byly baaaaardzo duze i corka sie w nich doslownie topila wiec wole poszukac takiego 56/62 i miec chociaz na ten miesiac a potem zmienic na wiekszy, tym bardziej ze znajoma rodzi w grudniu wiec bede miala komu go potem dac
ladyk24na7
W poprzedniej ciąży krwawiły mi dziąsła. Mycie zębów równało się potok krwi. W tej ciąży na razie nic się nie dzieje. Tak, jak Dziewczyny piszą, to normalne. Warto pogadać z lekarzem na najbliższej wizycie.
Blair, nice! Jak Młoda wstanie z drzemki to też biorę ją na spacer!
Miłego! [emoji5]
Blair, nice! Jak Młoda wstanie z drzemki to też biorę ją na spacer!
Miłego! [emoji5]
sysia87ami2011
Dreamgirl fajnie, że będziesz na basen chodziła. A ja sie tak zastanawiam, bo kiedyś wyczytałam, że kobiety ciężarne mogą chodzić na basen, ale jeśli woda jest nie chlorowana tylko jakaś tam inna. To prawda jest ? Bo też chcę chodzić tylko, że jakoś ta informacja mi utkwiła w głowie i nie wiem czy mi się coś nie pomyliło :-)
Po za tym na wizycie zapytam, czy nie ma żadnych przeciwwskazań.
ja w pierwszej ciazy chodzilam regularnie na basen dodam ze chlorowany i na kryty i w lecie na odkryty i jeziora tez byly i nic sie nie dzialo, nie mialam zadnych infekcji ani nic, a basen to swietna forma ruchu dla ciezarnych , teraz tez bede chodzic tylko narazie musze wydobrzec
ladyk24na7
Moja córka urodziła się 55 cm. Kombinezon mieliśmy na 56 cm i się w nim topiła. Nie mieliśmy jej jak zapiąć w nosidle, jak wychodziliśmy ze szpitala. Obawiam się, że teraz też będzie za duży, a bliźniaki i tak rodzą się drobniejsze...nie mam za duzo pieniedzy, ale mam corke ktora urodzila sie w grudniu i mialam kombinezon na 62 i 68 i oba byly baaaaardzo duze i corka sie w nich doslownie topila wiec wole poszukac takiego 56/62 i miec chociaz na ten miesiac a potem zmienic na wiekszy, tym bardziej ze znajoma rodzi w grudniu wiec bede miala komu go potem dac
sysia87ami2011
moja corka miala 53cm i mowie kupie 62 zeby starczyl na cala zime ale to bylo bez sensu bo strasznie zle to wygladalo, marszczyl sie kombinezon i napewno mi samej byloby niewygodnie w takim duzo za duzym wiec wole kupic 56/62 taki dwu rozmiarowy bo spotykalam sie z takimi a jak nie to bedzie na 56 i drugi na 62 i starcza mysle na zime .
Akutsaki - trzymam kciuki zeby udalo sie jakos wyjsc z sytuacji i obejsc te przepisy i nie zerwali z toba kontraktu, moze sie jakos uda
Ja juz porzadki swiateczne/wiosenne tez mam porobione prawie do konca, posprzatalam w szafkach, siedze w domu to nie bede lezec caly czas, bo glowa nie boli , szyne zdjeli to mozna cos porobi, oczywiscie uwazajac na siebie, pozmienialam posciele, popralam, i suszy sie na dworze bo tez slonko swieci, poprasowalam zalegle pranie, poukladalam i pomylam w szafkach - zawsze robie to na wiosne, jutro jak pogoda bezdie podobna chce posciagac firany tzn dzis wieczrem meza poprosze a ja jutro popiore i powiesimy swieze
zostanie mi umycie okien ale z tym poczekam jeszcze troche az sie reka i glowa zagoi calkowicie
Ja ostatnio miewam mdlosci wieksze z rana , ale jakos daje rade
Akutsaki - trzymam kciuki zeby udalo sie jakos wyjsc z sytuacji i obejsc te przepisy i nie zerwali z toba kontraktu, moze sie jakos uda
Ja juz porzadki swiateczne/wiosenne tez mam porobione prawie do konca, posprzatalam w szafkach, siedze w domu to nie bede lezec caly czas, bo glowa nie boli , szyne zdjeli to mozna cos porobi, oczywiscie uwazajac na siebie, pozmienialam posciele, popralam, i suszy sie na dworze bo tez slonko swieci, poprasowalam zalegle pranie, poukladalam i pomylam w szafkach - zawsze robie to na wiosne, jutro jak pogoda bezdie podobna chce posciagac firany tzn dzis wieczrem meza poprosze a ja jutro popiore i powiesimy swieze
zostanie mi umycie okien ale z tym poczekam jeszcze troche az sie reka i glowa zagoi calkowicie
Ja ostatnio miewam mdlosci wieksze z rana , ale jakos daje rade
reklama
Słuchaj, a nie może Ci lekarz skrócić zwolnienia? Na 3 tygodnie? Czy w UK w ogóle jest ochrona ciężarówek przed zwolnieniem? Jeśli tak to od którego miesiąca? Czy pensja Twojego mężczyzny nie wystarczy na utrzymanie na razie? Ja jeszcze siostrę podpytam, bo ona tam rodziła.No więc poszukałam w internecie i jest takie prawo że powyżej 4 tyg chorobowe moze byc podstawa do rozwiązania kontraktu. No więc zaraz znowu muszę dzwonić do Citizen Advice i dowiedzieć sie czy mogę sie jakos bronić przed tym, jest opcja ze moge przejść na miecierzyński wcześniej ale nie jestem pewna jak to działa. Jeśli udało by po 4 tygodniach sicka przejśc na macieżyński to i wulk syty i owca cala...
(...)
Nie wiem dziewczyny jak poprawic sobie nastrój bo caly świat mi spadł na głowę właśnie.
Trzymam kciuki!
Podziel się: