no to w pracy już oficjalnie wiedzą, oczywiście kierownik mojego zakładu powiedział że on nie wie po co mi zwolnienie jak przecież mogłabym w labie pracować jasne, z truciznami, odczynnikami mogącymi powodować mutacje albo choroby... ech... ale powiedziałam że mój lekarz nie wyraził na to absolutnie zgody i wypisał zwolnienie, niech spada na bambus...
opiekunka mojego studium powiedziała że mogę dokończyć zajęcia i podejść do egzaminu jeśli oczywiście będę się czuła na siłach, ale tyle miesięcy jeździłam na zajęcia i jak zostało niecałe 2 miesiące to chciałabym już dokończyć i zamknąć ten etap.
pewnie tak, każdy lekarz ma inną szkołę, doświadczenie, pracuje na innym sprzęcie, czasem się pokrywają opinie a czasem różnią, co nie koniecznie świadczy o tym że lekarz jest zły...
Super że Ci się poprawia oby tak dalej
kupon na badania już mam wydrukowany, myślę że nie zrobią problemu jeśli będę chciała wykorzystać kupon na badania dla kobiet przed ciążą, później jeszcze zadzwonię sobie do Teścia i pogadam czy coś do tych badań to dorzucić
opiekunka mojego studium powiedziała że mogę dokończyć zajęcia i podejść do egzaminu jeśli oczywiście będę się czuła na siłach, ale tyle miesięcy jeździłam na zajęcia i jak zostało niecałe 2 miesiące to chciałabym już dokończyć i zamknąć ten etap.
szybko zleci i zobaczysz maluszka mi też się śni córeczka mam nadzieję że się spełniCześć dziewczyny.
Po weekendzie troszkę lenia mam,ale spoko rozkręce się do końca tyg
Ja mam wizytę w przyszłym tyg,bardzo nie moge się doczekać żeby podglądnąć maluszka,coraz częściej zaczyna mi się śnić,dziś śniło mi się że urodziłam córeczkę
gratulacje 10tygBlair,
Ja tam zrozumiałam twoje zdanie napisałam tylko jak u nas jest. Zresztą ja nawet nie dopytywalam czy według mojego gina usg jest bezpieczne teraz jak będę na wizycie to zapytam. Zobaczymy co powie ale pewnie będzie tak jak zawsze i co lekarz to inna opinia ale grunt to wierzyć swojemu ginowi i do wszystkiego rozsądnie podchodzić.
A ja się zapomniałam pochwalić dziś 10 tydzień zaczynam [emoji7] jestem bardzo szczęśliwa
pewnie tak, każdy lekarz ma inną szkołę, doświadczenie, pracuje na innym sprzęcie, czasem się pokrywają opinie a czasem różnią, co nie koniecznie świadczy o tym że lekarz jest zły...
no to macie faktycznie cyrk na kółkach, oby szybko się skończyło, bo dla Małej to też na pewno nie jest miłe...Blair hehe, dzięki, ledwo żyję [emoji6] . Mam nadzieję, że zębiska szybko wyjdą. Bo inaczej dostanę fixum dyrdum[emoji12] . Generalnie Maja nie miała problemów większych ze snem. Do 3 miesięcy budziła się w nocy na jedzenie co ok. 3 godziny. Potem, jak zjadła o 23:00, to obudziła się dopiero ok. 5:00, potem o 6:00. A od jakichś 2 tygodni jest nocny sajgon. Albo przebudza się co pół godziny i płacze, albo budzi się wyspana o 2 lub 3 i nie chce dalej spać. Jak zobaczyliśmy z mężem, ile jej zębów naraz idzie, to się nieźle zaskoczyliśmy. No i podejrzewamy, że nałożył się na to jeszcze skok rozwojowy.
hahaha mam to samo!a ja wlaczylam komputer zeby cos sprawdzic, ale oczywiscie zapomnialam co wiec zajrzałam tutaj ech.. skleroza nie boli, wiec zmykam niedlugo do lekarza
jaka Modelka!Pochwale się swoją dużą córeczką. Kupiliśmy jej wczoraj lili - okulary i dziecko pozuje do zdjęć teraz Zobacz załącznik 677320
dobrze wiedzieć jak to mówią co za dużo to niezdrowo ale wiadomo jak jest konieczność to siła wyższa, ale latanie po trzech ginekologach tylko żeby dziecku pyknąć lepszą fotkę na usg... to może jeszcze selfi z monitorem usg...Blair kochana zagadzam się z Tobą że jest wiele przypadków jak piszesz że kobiety i lekarze nadużywają bo fotka nie taka, bo zobaczymy jak przez tydzień podrosło itp. Tego absolutnie niepopieram. Choć badanie nieinwazyjne ale pytam się po co go nadużywać. Jest to badanie sprzętem medyczny a nie zabawką w formie aparatu ja chciałam tylko sprostować bo jak poczytasz czy posłuchasz to wśród kobitek panuje przekonanie że usg wysyła promieniowanie i szkodzi dlatego one go unikają. Więc chodziło mi o uświadomienie że tak nie jest i żeby korzystać z usg wramach zaleceń bo to ważne ale co do nadużywania zgadzam się z Tobą absolutnie :*
A co do zabawek a tak na poważnie jest to alternatywa dla mniejszych biedniejszych placówek medycznych. Niezwykła maszyna do USG
Sinpuret mam i pomaga, inhalację jeszcze robię z amolu i oliwy. Chyba idzie mi na życie
Super że Ci się poprawia oby tak dalej
kupon na badania już mam wydrukowany, myślę że nie zrobią problemu jeśli będę chciała wykorzystać kupon na badania dla kobiet przed ciążą, później jeszcze zadzwonię sobie do Teścia i pogadam czy coś do tych badań to dorzucić