reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dolga, super wieści! U mnie lekarz wspominał, że poród też może być pod koniec września. A na pewno w drugiej połowie września położą mnie już na patologię. Zanosi się urocza końcówka ciąży. Hehe. Moją bratową z ciążą bliźniaczą położyli w 36 tc, urodziła w 37 tc. Ale będą jaja, jak się urodzą w połowie września. 14.09. mamy rocznicę ślubu ;-)

reklama
hej dziewczyny :) super że macie wizyty udane, bardzo się cieszę.
W weekendzik nic nie pisałam bo sobote chciałam wykorzystać maksymalnie na słoneczku a w niedziele mieliśmy gości.
Mnie dziś też minęło 12tc, lekarz zalecił mi brać prenatal duo.

hej

ja dzisiaj jakos fatalnie się czuje, muli mnie dalej cały czas, prawie cały czas leże,
siły nie mam nic a nic
Gratuluje udanych wizyt !!!

malkus my kupilismy w tamtym roku biegówki chłopcom, od razu złapali o co chodzi, strasznie szybko
na nich jeżdżą , my mieszkamy troszke na uboczu, tak, ze młodzi maja gdzie szlaeć,
piskownica tez super sprawa, czasem młodzi bawią sie 2-3 h nie wychodząc z niej a ja tylko przez okno na nich patrzę, albo pić im dam jak wołają, powiem Ci, ze gdybym była młodsza i nasze państwo chociaz troche wspierało by rodziny wielodzietne to ja bym chciała jeszcze 1 dziecko tez ztaka mała różnica miedzy dziećmi, nie więcej niż 1,5 roku, ale wiem ,ze nie ejst to mozliwe juz w moim przypadku

Buba jest bardzo fajana grupa odnośnie szczepień jest na FB, duża wiedzę maja tam dziewczyny,
zazdroszę wyjazdów, bardzo lubie zwiedzac ,a le z dziećmi to dla mnie za trudne i podziwiam Pania z 5 dzieci podróżującą

lanyk bardzo dobry na zabkowanie i wg mnie jedyny skuteczny jest zel orajgel, dostępny na ebay, on jest sprowadzany z USA

hejka. byłam u lekarza i na badaniu krwi... lekarka mnie postraszyla kolejną serią zastrzyków... chyba się potne. na razie l4 przedłużone. jutro mam wizytę o 11:50 i będziemy rozmawiać o l4 do końca ciąży....

Hej! witam się po tygodniowej przerwie. Nie jestem w stanie was nadgonić ale jak już będę na L4 to będę częściej wpadać.Też polecam rowerek biegowy, mój synek bardzo lubi na nim jeździć mimo że już wyrósł, dzięki biegówce nie było problemu z nauką jazdy na dwóch kółkach przy zwykłym rowerze wystarczyło dosłownie dwa razy pobiec za nim z kijkiem i już jechał dalej sam...bardzo polecam

hej

ja dzisiaj jakos fatalnie się czuje, muli mnie dalej cały czas, prawie cały czas leże,
siły nie mam nic a nic
Gratuluje udanych wizyt !!!

malkus my kupilismy w tamtym roku biegówki chłopcom, od razu złapali o co chodzi, strasznie szybko
na nich jeżdżą , my mieszkamy troszke na uboczu, tak, ze młodzi maja gdzie szlaeć,
piskownica tez super sprawa, czasem młodzi bawią sie 2-3 h nie wychodząc z niej a ja tylko przez okno na nich patrzę, albo pić im dam jak wołają, powiem Ci, ze gdybym była młodsza i nasze państwo chociaz troche wspierało by rodziny wielodzietne to ja bym chciała jeszcze 1 dziecko tez ztaka mała różnica miedzy dziećmi, nie więcej niż 1,5 roku, ale wiem ,ze nie ejst to mozliwe juz w moim przypadku

Buba jest bardzo fajana grupa odnośnie szczepień jest na FB, duża wiedzę maja tam dziewczyny,
zazdroszę wyjazdów, bardzo lubie zwiedzac ,a le z dziećmi to dla mnie za trudne i podziwiam Pania z 5 dzieci podróżującą

lanyk bardzo dobry na zabkowanie i wg mnie jedyny skuteczny jest zel orajgel, dostępny na ebay, on jest sprowadzany z USA

Kate oby ci szybko minęły te dolegliwości trzymam kciuki!

Też słyszałam od koleżanek że ten orajgel jest rewelacyjny!

hejka. byłam u lekarza i na badaniu krwi... lekarka mnie postraszyla kolejną serią zastrzyków... chyba się potne. na razie l4 przedłużone. jutro mam wizytę o 11:50 i będziemy rozmawiać o l4 do końca ciąży....

Akatsuki, kochana bądźmy dobrej myśli że na straszeniu się skończy, głowa do góry! Ty mi tu nie możesz zalec bo kto mi smakiem życie poddtrzyma ;)

jak tak czytam.. 14 tydzień!! wow! a ja się jak głupia cieszyłam w sobotę, że zaczęłam 10 :) hhihi

o rety zrobiłam sobie taką wypasioną kanapkę "piętrusa" że teraz siedzę, a mój brzuch wygląda na 6 miesiąc :p właśnie.. z jedzeniem mam taki problem, że jem za szybko.. zawsze szybko jadłam i nigdy nie miałam problemów z trawieniem i w ogóle.. a teraz muszę się tak pilnować.. bo od razu mnie "zapycha".. jeszcze jem za szybko.. ale robie co mogę, żeby oduczyć się tegoo ! im dalej tym może być ciężej więc lepiej te moją zachłanność ujarzmić teraz!!:-)

jak tak czytam.. 14 tydzień!! wow! a ja się jak głupia cieszyłam w sobotę, że zaczęłam 10 :) hhihi

o rety zrobiłam sobie taką wypasioną kanapkę "piętrusa" że teraz siedzę, a mój brzuch wygląda na 6 miesiąc :p właśnie.. z jedzeniem mam taki problem, że jem za szybko.. zawsze szybko jadłam i nigdy nie miałam problemów z trawieniem i w ogóle.. a teraz muszę się tak pilnować.. bo od razu mnie "zapycha".. jeszcze jem za szybko.. ale robie co mogę, żeby oduczyć się tegoo ! im dalej tym może być ciężej więc lepiej te moją zachłanność ujarzmić teraz!!:-)

wrzuć do galerii!
mój jakoś klapnal trochę. ogolnie to mi się zaokragla na wysokości żołądka :I

reklama
Do góry