reklama
malinka89
Fanka BB :)
Gosiu strasznie mi przykro :-( ściskam cie bardzo mocno!
Buba pod twoim poprzednim postem podpisuje się wszystkim czym się da! Genialnie ujęte :-) nie jesteśmy tu od tego żeby narzucać innym swoje zdanie i poglądy tylko się nim dzielić tak aby każda z nas mogła sobie wyciągac z tych rad konkretne wnioski i dostosować pod własne przekonania. Każda z nas spotkała się z różnymi historiami, wiele pewno słyszała, nie jedno przeczytała i ma własne zdanie, nie ma co się atakować i krytykować, każda informacja jest cenna ale każda z nas podchodzi bardzo indywidualnie do tego. Dlatego bardzo cenię sobie wasze wypowiedzi a szczególnie te które pozostawiają miejsce na refleksje a nie podważają czyjeś zdanie i przekonania :-)
Buba pod twoim poprzednim postem podpisuje się wszystkim czym się da! Genialnie ujęte :-) nie jesteśmy tu od tego żeby narzucać innym swoje zdanie i poglądy tylko się nim dzielić tak aby każda z nas mogła sobie wyciągac z tych rad konkretne wnioski i dostosować pod własne przekonania. Każda z nas spotkała się z różnymi historiami, wiele pewno słyszała, nie jedno przeczytała i ma własne zdanie, nie ma co się atakować i krytykować, każda informacja jest cenna ale każda z nas podchodzi bardzo indywidualnie do tego. Dlatego bardzo cenię sobie wasze wypowiedzi a szczególnie te które pozostawiają miejsce na refleksje a nie podważają czyjeś zdanie i przekonania :-)
Gosiu bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że się jakoś trzymasz. Zapraszam Cię na wątek starania po straconej ciąży. Ja otrzymałam tam dużo zrozumienia, wsparcia i motywacji do dalszych starań o dziecko. Naprawdę bardzo mi przykro. Światełko dla Twojego aniołka [´]
maran-atha
Gosia... strasxnie mi przykro... trzymaj sie dzielnie...
Buba zgadzam sie
Buba zgadzam sie
Ja już po badaniu i usg, udało się szybciej.Niestety straciłam moją fasolkę. Dzisiaj idę do szpitala na zabieg.
Gosiu sciskam Cie mocno :*
Cześć Dziewczyny chwilę mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości, piszecie jak szalone Byliśmy w sobotę na wizycie i szczęśliwe nadal jest wszystko dobrze. Maluszek rośnie i zmienia się z tygodnia na tydzień. Jedna z Was zapytała dlaczego tak często mam wizyty. No cóż nasz kropek jest bardzo wystarany, to ciąża po 5 latach nierównej walki..... oby trwała aż do szczęśliwego rozwiązania Kolejna wizyta 24.03.2015.
Mam pytanie..... jak wygląda Wasz jadłospis? Mnie wciąż muli, nie wymiotuje ale jest to dość uciążliwe
Mam pytanie..... jak wygląda Wasz jadłospis? Mnie wciąż muli, nie wymiotuje ale jest to dość uciążliwe
U mnie nie było żadnych pielgrzymek ani w szpitalu ani w domu. Powiedziałam wczesniej wszystkim,ze w odwiedziny zaprosimy sami po miesiacu. Ja chciałam miec spokój i tylko czas dla dziecka i meza a nie latać przy gościach.. Nikt sie nie obrażał i wszyscy zrozumieli.
Ps. Nie jestem lansujaca sie mamuśka propagującą kp - młoda (24l) i owszem,ale nikomu nic do mojego wieku takze bez takich prosze.
Ps. Nie jestem lansujaca sie mamuśka propagującą kp - młoda (24l) i owszem,ale nikomu nic do mojego wieku takze bez takich prosze.
Lilolo
Gosia,
Tulam mocno i jestem z Tobą całym sercem. Bardzo mi przykro
Buba,
Ty bardzo mądra kobieta jesteś i zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Niektóre matki właśnie nieświadomie krzywdzą swoje dziecko bo same nie umieją odciąć pepowiny. A wydaje im się, że robią dla niego jak najlepiej. Wiec tak jak napisałaś we wszystkim trzeba znać umiar ot co.
Tulam mocno i jestem z Tobą całym sercem. Bardzo mi przykro
Buba,
Ty bardzo mądra kobieta jesteś i zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Niektóre matki właśnie nieświadomie krzywdzą swoje dziecko bo same nie umieją odciąć pepowiny. A wydaje im się, że robią dla niego jak najlepiej. Wiec tak jak napisałaś we wszystkim trzeba znać umiar ot co.
reklama
ladyk24na7
Gosiu, przykro mi! Wysyłam kulę ciepła!
Podziel się: