malinka89
Fanka BB :)
Co do pracy to jestem pracownikiem biurowym, miały być zmiany jak ukończe studia, porobie kursy ale to było tylko gadanie... Kasa też co chwilę obiecywana lepsza i nic z tego... Jak na początku bardzo lubiłam swoją pracę i byłam pełna entuzjazmu tak teraz się wycofalam bo moje starania są na marne, kierownik odwala numery, ja robię wszystko za wszystkich za najmniejsze pieniądze w porównaniu z innymi i szukałam już powoli pracy, w zawodzie, żeby zacząć się spełniać ale tak troszkę z dystansem bo planowaliśmy ciążę i nie chciałam akurat wtedy iść do nowego miejsca, więc dobrze się stało jak się stało, teraz będę mogła niebawem odpocząć psychicznie od tego miejsca :-) i bardzo się cieszę :-) po macierzyńskim pewno wrócę ale będę intensywnie szukać czegoś innego albo otworze własną działalność :-)
Co do partnera, to my się w sumie w ogóle nie klocimy :-) jesteśmy zgodni, rozumiemy się, dba o mnie, rozumie zachcianki i złe samopoczucie, no na prawdę złego słowa nie mogę powiedzieć :-)
A torecan przestał już działać :-( już mnie trochę pogonilo, ciekawe jak w nocy będzie...
Co do partnera, to my się w sumie w ogóle nie klocimy :-) jesteśmy zgodni, rozumiemy się, dba o mnie, rozumie zachcianki i złe samopoczucie, no na prawdę złego słowa nie mogę powiedzieć :-)
A torecan przestał już działać :-( już mnie trochę pogonilo, ciekawe jak w nocy będzie...