reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Kate no l4 według mnie jest mniejsza ingerencja niż przepisywanie tabletek.. Ale on się uparl i powiedział że takie rzeczy należą do prowadzącego... Nie wiem o co mu chodziło bo to tak naprawdę dość dobry lekarz... Coraz bardziej zrazam się do medicover :-(

Bluecaat idę, ale on przyjmuje dopiero w poniedziałek, a w ogóle to myślałam że tylko w środy więc dlatego chciałam od innego zwolnienie, ale naszczescie przyjmie mnie w poniedziałek :-)

Colly, Mrowkaa ciesze się, że wszystko wprzadku ;) wiedziałam, że będzie dobrze, a grunt to pozytywne myślenie i napewno dotrwamy wszystkie do października

Kamilove omg szok, ja tam nigdy nie mam snów co by się sprawdzały i w ogóle były realistyczne, no to czekamy czy się sprawdzi ;)

Malinka dobrze ze jednak twój lekarz xi wystawi, no bo bez przesady, może ten twój kierownik w końcu się opamiętania, albo go poprostu zwalnia, ale ten lekarz co nie wystawił l4 to jakiś Dziwny, ewidentnie nie chciał tego zrobic :/

Miałam wam opowiedzieć dzisiejszy swój sen. Snila mi się moja zmarła babcia. Pokazywała mi noworodka - dziewczynkę. I na kalendarzu zaznaczyła datę 29.10 godz.23:50. Dodam, że był to czwartek - tak jak w tym roku wypada.

Ja miałam podobny sen w pierwszej ciąży! Śniła mi się moja zmarła mama. Trzymała na kolanach ślicznego, małego chłopczyka i ja wiedziałam, że to mój synek :) Jak wiadomo, urodziła się Hania więc w moim przypadku powiedzenie, że "śni się na odwrót" się sprawdziło.
Ale sen z czułością pielęgnuj w pamięci :)

Dziewczyny kochane już jestem! To była wizyta w tempie ekspresowym. Z dzieckiem wszystko dobrze, serduszko bije, rusza się i dziś wygląda na o tydzień starsze niż powinno, łożysko nie odkleja się nigdzie. Lekarz nie wie skąd to nagłe krwawienie, ale dziecku nic nie jest więc nic groźnego się nie dzieje. Kazał leżeć i nie podnosić ciężarów (buhahaha) + zażywać rutinoscorbin. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i zaciśnięte kciuki - z taki wsparciem nie mogło być źle :tak:

super wiesci :tak:

Ja miałam podobny sen w pierwszej ciąży! Śniła mi się moja zmarła mama. Trzymała na kolanach ślicznego, małego chłopczyka i ja wiedziałam, że to mój synek :) Jak wiadomo, urodziła się Hania więc w moim przypadku powiedzenie, że "śni się na odwrót" się sprawdziło.
Ale sen z czułością pielęgnuj w pamięci :)
Piękny sen. Moja teściowa zmarła 2 miesiące przed narodzinami Małej. Mojemu mężowi kilka razy śniła się mama z Małą na rękach. Tłumaczymy to tak, że babcia czuwa :-) .

reklama
Mrówka uff, dobrze, wszystko ok.

Kamilove ale sen, normalnie szok.

Lekarze w tych przychodniach na abonamenty z pracy tak łatwo nie wypisują zwolnień, raz boją się kontroli z zusu, dwa też mi się wydaje mają określone wytyczne od przychodni.

Do góry