reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Kate no l4 według mnie jest mniejsza ingerencja niż przepisywanie tabletek.. Ale on się uparl i powiedział że takie rzeczy należą do prowadzącego... Nie wiem o co mu chodziło bo to tak naprawdę dość dobry lekarz... Coraz bardziej zrazam się do medicover :-(

Bluecaat idę, ale on przyjmuje dopiero w poniedziałek, a w ogóle to myślałam że tylko w środy więc dlatego chciałam od innego zwolnienie, ale naszczescie przyjmie mnie w poniedziałek :-)

Colly, Mrowkaa ciesze się, że wszystko wprzadku ;) wiedziałam, że będzie dobrze, a grunt to pozytywne myślenie i napewno dotrwamy wszystkie do października

Kamilove omg szok, ja tam nigdy nie mam snów co by się sprawdzały i w ogóle były realistyczne, no to czekamy czy się sprawdzi ;)

Malinka dobrze ze jednak twój lekarz xi wystawi, no bo bez przesady, może ten twój kierownik w końcu się opamiętania, albo go poprostu zwalnia, ale ten lekarz co nie wystawił l4 to jakiś Dziwny, ewidentnie nie chciał tego zrobic :/

Miałam wam opowiedzieć dzisiejszy swój sen. Snila mi się moja zmarła babcia. Pokazywała mi noworodka - dziewczynkę. I na kalendarzu zaznaczyła datę 29.10 godz.23:50. Dodam, że był to czwartek - tak jak w tym roku wypada.

Ja miałam podobny sen w pierwszej ciąży! Śniła mi się moja zmarła mama. Trzymała na kolanach ślicznego, małego chłopczyka i ja wiedziałam, że to mój synek :) Jak wiadomo, urodziła się Hania więc w moim przypadku powiedzenie, że "śni się na odwrót" się sprawdziło.
Ale sen z czułością pielęgnuj w pamięci :)

Dziewczyny kochane już jestem! To była wizyta w tempie ekspresowym. Z dzieckiem wszystko dobrze, serduszko bije, rusza się i dziś wygląda na o tydzień starsze niż powinno, łożysko nie odkleja się nigdzie. Lekarz nie wie skąd to nagłe krwawienie, ale dziecku nic nie jest więc nic groźnego się nie dzieje. Kazał leżeć i nie podnosić ciężarów (buhahaha) + zażywać rutinoscorbin. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i zaciśnięte kciuki - z taki wsparciem nie mogło być źle :tak:

super wiesci :tak:

Ja miałam podobny sen w pierwszej ciąży! Śniła mi się moja zmarła mama. Trzymała na kolanach ślicznego, małego chłopczyka i ja wiedziałam, że to mój synek :) Jak wiadomo, urodziła się Hania więc w moim przypadku powiedzenie, że "śni się na odwrót" się sprawdziło.
Ale sen z czułością pielęgnuj w pamięci :)
Piękny sen. Moja teściowa zmarła 2 miesiące przed narodzinami Małej. Mojemu mężowi kilka razy śniła się mama z Małą na rękach. Tłumaczymy to tak, że babcia czuwa :-) .

reklama
Mrówka uff, dobrze, wszystko ok.

Kamilove ale sen, normalnie szok.

Lekarze w tych przychodniach na abonamenty z pracy tak łatwo nie wypisują zwolnień, raz boją się kontroli z zusu, dwa też mi się wydaje mają określone wytyczne od przychodni.

Do góry