reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
super dziewczyny że wszystko w porządku :) bardzo się cieszę :)

mnie coś pobolewa dół brzucha, wziełam nospe i pewnie zaraz mi przejdzie. pewnie na następnej wizycie każe mi magnez brać, w pierwszej ciąży tak miałam bo macica mi się stawiała, nie mogłam nawet głaskać bo zaraz twardniał.

wyniki moczu są oki i nie muszę narazie nic brać :)

kamilove no to trzeba zapamiętać i czekać czy się sprawdzi :-) co do snów to mi jakieś 4 tygodnie przed terminem porodu (wyznaczonym na 12.03.14) śniło się dziecko,które przyszło do mnie i powiedziało,że urodzi się 6 marca. Zwierzyłam się z tego snu nawet lekarzowi ale on stwierdził,że nic nie zapowiada się na wcześniejszy poród, wręcz przeciwnie. A tu zonk, bo co prawda córka urodziła się 7 marca ale 6 marca się wszystko zaczeło :-)

Mrowkaa super wieści :-D

Kate nie dał mi l4 bo powiedział że nie jest lekarzem prowadzącym i nie będzie wchodził w kompetencje ginekologa prowadzącego, on tylko może pomóc doraźnie dając ten lek, a zwolnienie tylko u tamtego mogę dostać.. Było to w medicover i poszłam do takiej zaprzyjaźnionej recepcjonistki powiedzieć to uwierzyć nie chciała, zabrała mnie do położnej żeby dopytać to tez uwierzyć nie chciała ze nie dał, później poszła zapytać interniste czy da, to też nie bo nie chce wchodzić w kompetencje ginekologa.. Ręce nam opadły no ale trudno w miedzy czasie oddzwonil do mnie ten ginekolog prowadzący i bez problemu da mi w poniedziałek :-) wiec dobrze się skończyło ale nie rozumiem czemu inny ginekolog nie może dać l4 w sytuacji gdy mój jest akurat nie uchwytny...

Kamilove aż mam ciarki! Ciekawe czy się spełni :-)

reklama
malinka ręce opadają, recepte moze dac a L4 nie,
z tego co sie orientuję to mógł dac tylko nie chciał,
albo może liczył że cos dostanie za L4, sama nie wiem jak takie zachowania
lekarzy rozumieć

ja nadal mam cały czas mdłości,

Do góry