reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

W ciąży non stop coś boli gdzieś kuje i coś swędzi. Tak na prawdę objawy które powinny cie zmartwic masz wypisane w swojej karcie ciąży wraz z numerem awaryjnym. Reszta to uroki ciąży niestety ;)

reklama
My mamy zamiar kupić tako capive, ale używaną :)

Przy córce miałam nowego xlandera i tylko rok go używałam wiec to według mnie szkoda tyle pieniędzy na nowy wózek dawać ;)

Ciesze się, że wizyty udane :)

Mam nadzieje, ze jak zalozycie ten wątek zamknięty to się tam nie przeniesiecie bo fajnie mi się tu z wami pisze :)

jeśli chodzi o wózek to średnio się znam [emoji14] mam kilka wytycznych:
czterokołowieć, koła pompowane, z dużą gondolą, spacerówką i torbą na dole, fajnie jakby miejsce na kubek/butelkę było, rączka jedna pełna łamana, no i wózek 3w1, a kolor mi się marzy coś łączone z kolorem morskim- miętowym. siedząc na bb na tel mam zakładkę nieprzeczytane i tam czasem wątki wyskakują z innych miesięcy dot wózków i znalazłam kilka

Fyn Memo Jedo 3w1 (z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio) jest taki. Mam go. Gondola pojemna, dziecko ma przestrzeń. Tylko ma jedny dość spory minus - jest ciężki...

Może to będzie pomocne, niestety po angielsku.

Załączniki

• 1426183211039.jpg
    1426183211039.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 37
Szczesliwa to na pewno macica, ja mam tak samo a jak mnie kaszel złapie to nie raz tak bolesnie zakluje, ze za sie za to miejsce lapie....

Witam przyszłe mamy!
Jestem w prawie 9tc. To moja już 8 ciąża z czym 6 poroniłam (5-6 tydzien) i 1 pozamaciczna ( 9-tydzien i usunięto mi jajowod). Staramy sie o dziecko od 5 lat i jak widać nie poddałam sie choć nie raz byłam blisko... Ale wracając do mojej obecnej sytuacji, to już prawie 9 tydzien na początku tygodnia byłam na usg i po raz pierwszy widziałam serduszko[emoji173]️cos wspaniałego! Dodam tylko ze mieszkam Londynie i tu niestety ciąża to nie choroba :-/ nawet po tylu nieudanych próbach nikt nie traktuje mnie w żaden specjalny sposób... Dostałam tylko czopki progesteronu i mam je brać do 12 tc. No i leżę ale na własne życzenie bo nawet zwolnienia nie chcieli mi dać:-/
Moje drogie, jak sie pewnie domyślacie martwię sie o ta moja fasolkę i co dzień nasłu****e swój organizm. Nie bolą mnie piersi ( bolały ale od tygodnia co dzień to mniej), nie mam mdłości. Boli tylko od czasu do czasu podbrzusze, jestem leniwa i senna mam realne sny, czasem lekkie zawroty głowy, no i wizyty w toalecie są częstsze. Czy któraś z was tak miała? Czy mam sie martwić? Czy te mdłości to jeszcze nadejdą?

reklama
Do góry