reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Nie no to rzyganie mnie dziś wykonczy. Kurcze boje się, że będzie się to ciągnęło jak z córką czyli do 5msc i wtedy też się zaczęło w 8tygodniu [emoji34] [emoji17]

Idę spać. Dobranoc!

reklama
Współczuje Gosiu przeżyć,ale wszystko jest możliwe, tylko myśl pozytywnie,nie stresuj sie, bierz leki i badz dzielna! Bedzie dobrze, trzymam kciuki i przesyłam pozytywne fluidki :*

Kurcze Blair ale Ci facet funduje stresy :/ wiem,ze to trudna sytuacja, ale nic nie tłumaczy jego zachowania, chyba wiedział skad biorą sie dzieci i z czym to wszystko sie wiąże.. Smutne to,ze niektórzy przedstawiciele plci przeciwnej sa takimi niemyslacymi egoistami.

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)

Ja dzis pół dnia,ze tak powiem brzydko, zdychalam :/ nie mam juz siły i normalnie az sie boje pomyśleć o jedzeniu,bo zaraz mnie mdli. Najgorzej jest pod wieczor, wtedy jedynie imbir ratuje mi tyłek.. Ile to jeszcze bedzie trwało? :( jeszcze dzis cały dzien sama z młodym byłam, bo małż w delegacji i wraca w piatek a teściowa musiała dzis sprawy urzędowe pozałatwiać..

Ech.. Ponarzekalam a teraz ide spac :D
Dobranoc!

Kurde to ja mam jakiegoś dzieciopodatnego faceta. O 22:00 jedzie mi do sklepu po zachcianki, sam sie dopytuje co chce, nie pozwala mi nic nosić, mimo ze to nie jest nasze pierwsze dziecko cieszy sie jak glupi. Nawet ostatnio pytalnie czy jakby mi sie dzis oswiadczyl to czy nadal bym sie zgodzila wyjsc za niego ,)

akatsuki mój M jest taki sam, tez bardzo się cieszy a to nasze 4 dziecko,
po zachcianki jezdzi od czasu do czasu wieczorem, chociaż z pracy wraca po 12 h pracy,
i tez mówi żeby nic nie nosiła a zwłaszcza najmłodszego,
w polskim sklepie może będa czopki glicerynowe, jak byś nie dostała a potrzebowała to moge Ci z Pl
wysłać, jak wysyłam koleżankom leki to do Uk tak 3-5 dni idą

Gosia myślami jestem cały czas z Tobą, musi byc dobrze

Ja tu wchodzę z myślą, że będę miała ciężko nadrobić, a tu tylko pół strony ;)

Ja dziś z rana w lepszym nastroju. Przynajmniej mdłości nie męczą :)

Miałam już wstawać i obiadek zacząć robić, ale młoda mi jeszcze usunęła to i ja się powyleguje byle nie za długo bo na 13 do pracy ;)

Miluśkiego dnia [emoji112] [emoji77]

A za wizytujace kciuki.mocno zaciskam &&&& :)

reklama
Witam :happy:

Kamilove, miłego dzionka w pracy :-)

Krewetka, ja w poprzedniej ciąży byłam w szpitalu z powodu nadciśnienia. Trzy dni mnie trzymali. Nie dali żadnych leków tylko kazali mierzyć trzy razy dziennie.

Do góry