reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Isabela Ja zwykle mam okropne okresy ale ze wzdęciami takich przebojów nie miałam.. A jak mnie brzuch zaczynał boleć to Góra do wieczora był okres a teraz 3 dzień nie ma.. A brzuch pobolewa. Nie wiem czy to cierpliwość czy raczej nadzieja że okres się pojawi.. pewnie że jeżeli będę w ciąży to będę się cieszyć ale miałam inne plany które się bardzo pokrzyżują.. I mamy ciasno w trójkę a w czwórkę będzie makabra..

reklama
hej
powoli mnie dolegliwośći dopadają, senność i mdłości

ja mam małą różnicę wieku między dziećmi ( 19 miesięcy) i szczeże każdemu polecam,
troche więcej pracy jest, ale dzieci razem się bawią później, mają wspólne tematy
pamiętam jak młodszy zazynał mówić i nikt go nie rozumiał po za bratem, który miał 3 lata i tłumaczył nam co
mówi jego brat który miał ponad 1,5 roku
Ja dużo tyłam w każdej ciąży ale po każdej na szczeście szybko wracałam do swojej wagi, z 3 ciążą przytyłam prawie 30 kg
(ostatnie 2 miesiące lezałam plackiem), ale po 5 miesiącach wróciłam do swojej wagi

Haha, mój M. niestety na razie z brzuchem nie gada. Po poronieniu na początku grudnia to on się teraz jakoś widzę wycofał. Czeka na wizytę u gina 17 lutego. I wówczas pewnie jak będzie wszystko ok, to dopiero to do siebie dopuści.
A na razie to najbardziej ja przeżywam :D Hehehehe

Kate jednak juz Cie dopadly mdlosci... mnie wykancza kaszel.... czuje sie tez zmeczona, ale dzis nie jest w sumie zle.... tylko ten kaszel... nie mam pomyslu na niego... a naprwde mocno mi dokucza az brzuch boli od tego :(

jeszcze chwila i wyłażę z pracy :D
i dobrze bo chyba zaczynają mnie objawy ciążowe dopadać ledwo siedzę tak chce mi sie spać i mdłości, hehe w końcu poczuję że w ciąży jestem :p

Isabela zazdroszczę reakcji Męża

Kate hehe mnie też dziś dolegliwości dopadły :p
ale musiałaś mieć wesoło jak starszy tłumaczył Brata :D

mój w ogóle nie nie reaguje na to że jestem w ciąży, jak go wczoraj zapytałam co o tym myśli to powiedział że ma neutralny stosunek, że to dla niego ani na + ani na - ja się oczywiście poryczałam, no bo jak talk można mówić... zwłaszcza że to nie wpadka, może nie wystarane, ale świadomie odstawiliśmy antykoncepcję, że jak będzie to fajnie... chwilowo się do niego nie odzywam...

mój w ogóle nie nie reaguje na to że jestem w ciąży, jak go wczoraj zapytałam co o tym myśli to powiedział że ma neutralny stosunek, że to dla niego ani na + ani na - ja się oczywiście poryczałam, no bo jak talk można mówić... zwłaszcza że to nie wpadka, może nie wystarane, ale świadomie odstawiliśmy antykoncepcję, że jak będzie to fajnie... chwilowo się do niego nie odzywam...

niektórzy faceci to dobrze nie pomyślą, zanim coś powiedzą... :crazy:

Witajcie :)
w szczególności Mrowkaa Ciebie z marca 2014 :) gratuluje wszystkim przyszłym mamom i podziwiam niektóre za szybką kolejną ciążę..

ja na razie czekam na miesiączkę, którą mam nadzieje dostanę.. (spóźnia mi się), nie planowaliśmy teraz kolejnego maleństwa.. jestem w rozsypce..
Cześć Kochana, miło znowu Cię spotkać:-) Domyślam się,że się stresujesz. Mimo to polecam zrobić test - jeśli jesteś w ciąży i tak tego nie zmienisz, a jeśli nie jesteś to ulży Ci. Nie martw się - jakby nie wyszło, będzie dobrze! Życzę Ci żeby ułożyło się po Twojej myśli :-)

Blair wesoło było, tym bardziej, ze na prawde nikt najmłodszego nie rozumiał po za jego bratem,
bo młody gadał szybko i niewyraźnie, chyba z 2 miesiace tak było i starszy cały czas chodził jak tłumacz i
całę zdania nam cierpliwie tłumaczył
a faceci tak mają , ze oni jak nie zobaczą to nie uwierzą, mój M jakoś specjalnie nie przeżywał moich ciąż,
oczywiście zawsze zdawałam mu relacje z każdej wizyty, jak sie żle czułam to zrozumiał, a smiało moge pwoiedzieć, ze
jest cudownym ojcem i świata poza dziećmi nie widzi
maran korzeń imbiru jest bardzo dobry na przeziebienie, bardzo skuteczny, możesz go w ciąży pić, najlepiej
pokroić w plasterki do herbaty

reklama
Kate maz tylko wie i mamie mojej powiedzialam... tesciowa bedzie u nas od czwartku ale nie chce jej tak szybko mowic bo wszystkim rozgada a to jeszcze bardzo wczesny etap i nawet nie bylam na usg... wiec jak sie uda utrzymac tajemnice to nie powiem a jak sie zacznie cos domyslac to nid bede umiala sciemniac w zywe oczy... a ten imbir to tylko w korzeniu? Przyprawa nie da rady? Bo nie mam akurat korzenia a auto u blacharza bo nam baba muslimka w drzwi przywalila na parkingu i trzeba drzwi wymienic... pojdzie z jej ubezpieczenia, ale dla mnie to teraz 3 dni bez auta....

Do góry