kurcze wiecie co mi się zdarza zapominać że jestem w ciąży, jak się ma dużo zajęć, dziecko, praktycznie bez objawów, brzuch ato można zapomnieć na chwilę :-) zjeżdżałamdziś z córeczką na sankach i później sobie myślałam że jestem niepoważna bo dosyć szybko zjeżdżaliśmy po wybojach, no nie pomyślałam o tym że jestem w ciąży i nie powinnam a teraz biję się z myślami.
co do libido to narazie jest ok ;-)
brzucha narazie nic nie widać i nie spodziewam się tak szybko choc ponoć w drugiej ciąży właśnie szybciej widać, w pierwszej dopiero coś tam zaczęło wystawać 4,5-5 miesiąc
gosiaczekheh ja też miewam taki kolkowy ból po prawej stronie, kłócia i ciągnięcia aż się zastanawiam czy to już wszystko tak mocno się rozciąga że tak to odczuwam? nie pamiętam jak było poprzednim razem :-)
krewetka bardzo duza beta :-) może faktycznie dwójeczka..;-)
co do libido to narazie jest ok ;-)
brzucha narazie nic nie widać i nie spodziewam się tak szybko choc ponoć w drugiej ciąży właśnie szybciej widać, w pierwszej dopiero coś tam zaczęło wystawać 4,5-5 miesiąc
gosiaczekheh ja też miewam taki kolkowy ból po prawej stronie, kłócia i ciągnięcia aż się zastanawiam czy to już wszystko tak mocno się rozciąga że tak to odczuwam? nie pamiętam jak było poprzednim razem :-)
krewetka bardzo duza beta :-) może faktycznie dwójeczka..;-)