Lilolo
Fanka BB :)
Blair,
Smacznego
Smacznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pod koniec ciąży nosiłam baletki, bo stopy mi zaczęły puchnąć. Na szczęście było już wiosennie. A tak to trampy i timberlandy, bo w ciąży pierwszej głównie zima i jesień.jakie buty na wiosne/lato, do pracy polecacie (w sensie na dojście na przystanek a potem do pracy i spowrotem, bo i tak w pracy zmieniam na inne), tak żeby były uniwersalne, wygodne i w miare dostosowywujace sie do opuchnietej ratki?
Hello
Widzę, że temat wątku zamkniętego spotkał dość ostrą krytykę, szkoda tylko, że jest część dziewczyn które, chciałyby żebyśmy się przeniosły na zamknięte a część jest bez zdania no i ta ostatni grupa która podjęła za wszystkie decyzję, że nie ma sensu :-/ Nie ma jak demokracja ;-)