reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Gosiu jak też. Może razem chodziłyśmy do szkoły? Byłoby śmiesznie :) Ja kończyłam XX na Morenie, potem dwa lata na Polibudzie. A Ty?

ja pisałam, ze pracuję w Gdańsku, mieszkam i mieszkałam w Pruszczu i tam chodziłam do liceum a studiowałam w Bydgoszczy

Aktsuki trudno coś doradzic, bo to jednak matka. Bo jak utniesz kontakt to i tak będzie pewnie mówiła, ze robisz to specjalnie.

Rany juz tematy wózkowe ;-)

Można załozyć grupę zamkniętą gdzie widać suwaczki, tylko nie wiem jak to zrobić :tak: Niedługo i tak bedzie trzeba wybrać moderatorki wątku więc pewnie wtedy ta się dowie.

Ja jeszcze mam taki problem ze żadne mi się nie podobają o_O

Mi sie podoba expander mondo ecco i najbardziej na niego sie sklaniam albo jeszcze mi sie podoba Camarelo . Ja szybko bo w pierwszej ciszy tez tak szybko kupowalismy w 4-5 miesiacu mielismy juz 90% rzeczy kupione teraz wozek chcemy w czerwcu kupic Po urlopie w pl a jedziemy w maju

Ostatnia edycja:
Zeby zalozyc watek zamkniety trzeba napisac prosbe do administratora bb i zalozy, podac osoby ktore maja miec dostep i tyle. Samemu mozna utworzyc grupe prywatna ale tam wlasnie nie widac suwaczkow.. to jak juz chcecie, ja bym sie jeszcze troche wstrzymala z tymi watkami prywatnymi, ale oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci ;)

Sysia ten camarelo bardziej mi się podoba bo w tym pierwszym wogole mi się nie widzi ta spacerować =) ja jeżeli zdecyduje sie na kupno wózka w Pl to koniec lipiec początek sierpnia będę kupować bo później dopiero na Bożenarodzenie dopiero =(

A mam takie pytanie bo jedną z was pisała na temat tej zamkniętej grupy że będzie regulamin i że jakąś nie będzie się udzielać to wyrzucicie a jak mi czasami mogą się wydarzyć kilku dniowe przerwy w pisaniu to też bym została wyrzucona? Bo tak mnie to zainteresowało =)

reklama
Wirginia mi wlasnie expander sie podoba bo znajoma ma ale chcialam oba na zywo porownac i w pl licze ze znajde je oba w jednym sklepie ale napewno ktorys z nich kupie. Przy corce kupilam kolosa i niby spoko byl ale potem lipa bo ciezko zapakowac mielusmy w Auto a Do samolotu Do juz wogole i kupilismy w 5 m corci lekka spacerowke i uznalam ze wole teraz wiecej wydac i kupic cos Co starczy na 2 lata spokojnie ;)

Co Do zamykania grupy ja bym sie jeszcze wstrzymala w sumie warto ja zamykac? Moze zrobmy tylko jeden watek zamkniety gdzie damy fotki czy cos a tu ogolnie bo moze ktos zechce pozniej dolaczyc Do NAS.

Do góry