reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Gosiu jak też. Może razem chodziłyśmy do szkoły? Byłoby śmiesznie :) Ja kończyłam XX na Morenie, potem dwa lata na Polibudzie. A Ty?

ja pisałam, ze pracuję w Gdańsku, mieszkam i mieszkałam w Pruszczu i tam chodziłam do liceum a studiowałam w Bydgoszczy

Aktsuki trudno coś doradzic, bo to jednak matka. Bo jak utniesz kontakt to i tak będzie pewnie mówiła, ze robisz to specjalnie.

Rany juz tematy wózkowe ;-)

Można załozyć grupę zamkniętą gdzie widać suwaczki, tylko nie wiem jak to zrobić :tak: Niedługo i tak bedzie trzeba wybrać moderatorki wątku więc pewnie wtedy ta się dowie.

Ja jeszcze mam taki problem ze żadne mi się nie podobają o_O

Mi sie podoba expander mondo ecco i najbardziej na niego sie sklaniam albo jeszcze mi sie podoba Camarelo . Ja szybko bo w pierwszej ciszy tez tak szybko kupowalismy w 4-5 miesiacu mielismy juz 90% rzeczy kupione teraz wozek chcemy w czerwcu kupic Po urlopie w pl a jedziemy w maju

Ostatnia edycja:
Zeby zalozyc watek zamkniety trzeba napisac prosbe do administratora bb i zalozy, podac osoby ktore maja miec dostep i tyle. Samemu mozna utworzyc grupe prywatna ale tam wlasnie nie widac suwaczkow.. to jak juz chcecie, ja bym sie jeszcze troche wstrzymala z tymi watkami prywatnymi, ale oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci ;)

Sysia ten camarelo bardziej mi się podoba bo w tym pierwszym wogole mi się nie widzi ta spacerować =) ja jeżeli zdecyduje sie na kupno wózka w Pl to koniec lipiec początek sierpnia będę kupować bo później dopiero na Bożenarodzenie dopiero =(

A mam takie pytanie bo jedną z was pisała na temat tej zamkniętej grupy że będzie regulamin i że jakąś nie będzie się udzielać to wyrzucicie a jak mi czasami mogą się wydarzyć kilku dniowe przerwy w pisaniu to też bym została wyrzucona? Bo tak mnie to zainteresowało =)

reklama
Wirginia mi wlasnie expander sie podoba bo znajoma ma ale chcialam oba na zywo porownac i w pl licze ze znajde je oba w jednym sklepie ale napewno ktorys z nich kupie. Przy corce kupilam kolosa i niby spoko byl ale potem lipa bo ciezko zapakowac mielusmy w Auto a Do samolotu Do juz wogole i kupilismy w 5 m corci lekka spacerowke i uznalam ze wole teraz wiecej wydac i kupic cos Co starczy na 2 lata spokojnie ;)

Co Do zamykania grupy ja bym sie jeszcze wstrzymala w sumie warto ja zamykac? Moze zrobmy tylko jeden watek zamkniety gdzie damy fotki czy cos a tu ogolnie bo moze ktos zechce pozniej dolaczyc Do NAS.

Do góry