reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Mi wątek otwarty nie przeszkadza, zwłaszcza ze na zamkniętym nie widać suwaczkow... Ale zdjeć ogólnie nie chciałabym udostępniać...

Ja tez chyba jestem na minusie przez mdłości i wymioty, wiem ze cm mi ubywa i widać po sylwetce

reklama
Nie przenosicie się zupełnie na wątek zamknięty :( nie chce tu zostać sama :(

Akatuski,

Może powiedz mamie jaką Ci przykrość sprawiła? Powiedz, że to ile macie dzieci to jest tylko i wyłącznie wasza sprawa. Nikt wam na to nie daje. Głodni nie chodzicie. A co do zabraniania kontaktów z wnuczka to bym się zapytała czy ona by chciała by jej dziecko miało kontakt z kim kto ciągle podważa decyzję, plany rodziców..
Powodzenia w przeprawę! Łatwo nie będzie, ale spróbować możesz. Ja nie jestem jednak za całkowitym odcinaniem więzi. No chyba, że dotarcie po dobroci nie pomoże.

My z mojego faceta rodzina przez pięć lat się nie kontaktowalismy.

Nie przenosicie się zupełnie na wątek zamknięty :( nie chce tu zostać sama :(

Akatuski,

Może powiedz mamie jaką Ci przykrość sprawiła? Powiedz, że to ile macie dzieci to jest tylko i wyłącznie wasza sprawa. Nikt wam na to nie daje. Głodni nie chodzicie. A co do zabraniania kontaktów z wnuczka to bym się zapytała czy ona by chciała by jej dziecko miało kontakt z kim kto ciągle podważa decyzję, plany rodziców..
Powodzenia w przeprawę! Łatwo nie będzie, ale spróbować możesz. Ja nie jestem jednak za całkowitym odcinaniem więzi. No chyba, że dotarcie po dobroci nie pomoże.

My z mojego faceta rodzina przez pięć lat się nie kontaktowalismy.

ja z nią już setki razy rozmawiałam, ona nigdy nie widzi w swoim zachowaniu nic złego, zawsze uważa że jestem na nią cięta bez powodu, a cały świat się na nią 'uwziął' ... Moi teściowie zerwali z nia kontakt bo im też kilka razy zrobiła akcje różne. Mi sie po prostu nie chce z nią już gadac bo wiem ze do nikąd mnie to nie zaprowadzi, próbowałam przez lata, ale poddałam się. A teraz jestem najzwyczajniej wściekła że wywrca oczami na moje nienarodzone dziecko, a później próbuje mi wmówic że to moja wina i że jestem przewrażliwiona ....

Akatsuki, dlaczego Twój pomysł został skrytykowany ?? Jeśli chodzi o Twoja mamę to zwyczajnie powiedziałabym co mi leży na sercu ;-) może zrozumie swój błąd ;-) poza tym to wasza decyzja o kolejnym dziecku i to Wy będziecie je wychowywać ;-)

Blair87 na zamkniętym możemy zostać w takiej samej formie co na otwartym i suwaczki będzie widać i będzie można dziękować i lubić posty ;-)

Kamilove,dlaczego mialabys zostać sama ?? Przecież też będziesz na zamkniętym :-)

ja z nią już setki razy rozmawiałam, ona nigdy nie widzi w swoim zachowaniu nic złego, zawsze uważa że jestem na nią cięta bez powodu, a cały świat się na nią 'uwziął' ... Moi teściowie zerwali z nia kontakt bo im też kilka razy zrobiła akcje różne. Mi sie po prostu nie chce z nią już gadac bo wiem ze do nikąd mnie to nie zaprowadzi, próbowałam przez lata, ale poddałam się. A teraz jestem najzwyczajniej wściekła że wywrca oczami na moje nienarodzone dziecko, a później próbuje mi wmówic że to moja wina i że jestem przewrażliwiona ....
Chyba faktycznie trzeba ochłodzić wieży i byc w tym konsekwentnym, teraz sie babcia znalazła? Co jej wnuczki brakuje? Jedna wnuczka cacy a drugi wnuczek/a juz be?

Akatsuki, dlaczego Twój pomysł został skrytykowany ?? Jeśli chodzi o Twoja mamę to zwyczajnie powiedziałabym co mi leży na sercu ;-) może zrozumie swój błąd ;-) poza tym to wasza decyzja o kolejnym dziecku i to Wy będziecie je wychowywać ;-)

Blair87 na zamkniętym możemy zostać w takiej samej formie co na otwartym i suwaczki będzie widać i będzie można dziękować i lubić posty ;-)

Kamilove,dlaczego mialabys zostać sama ?? Przecież też będziesz na zamkniętym :-)

Nie poparłyśmy tego pomysłu (tez byłam przeciwna) bo jeszcze moze ktoś dołączyć, poza tym cześć dziewczyn w tym ja będąc juz jakiś czas na bb miało złe doświadczenia z trollami... Najpierw chciałyśmy sie lepiej poznać i dopiero założyć zamknięty

Blair87, pewnie ze moze jeszcze ktoś dołączyć nawet po 6 mc może ktoś zechce dołączyć :-/ Jak założymy zamknięty kto zawsze można stworzyć regulamin ze jak ktoś się nie udziela lub tylko podczytuje - wylatuje i nie tylko. Jakoś nie wyobrażam sobie wrzucać fotki czy dzielić się z całym światem swoimi problemami ;-) Wolałabym żeby to było między nami ;-)

reklama
Znowu nie wchodziłam tu cały dzień i znowu musiałam was nadrabiać przez dłuższy czas =) Akatsuki bez przesady zobaczyłam i zwału nie dostałam =) a co do twojej mamy to skoro spokojne rozmowy nie dawały żadnych rezultatów to trzeba będzie podjąć radykalnie kroki może to pomoże =)

Kamilove dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze ale ta opieka medyczna w szpitalu naprawdę tragiczna szkoda słów na nich =/

Wszystkie macie śliczne dzieciaczki i bardzo przyjemne buźki =) i wszystkie młodo wyglądacie =)

Ja byłam dzisiaj oglądać wózki łóżeczka i przewijaki żeby zobaczyć jak wygląda to cenowo i gdzie opłaca nam się kupić tu czy w Polsce =)

Do góry