reklama
paulka87
Fanka BB :)
hejka. mnie dalej leń męczy, a dziś rano mdłości. Wczoraj podglądałam mojego misiaczka. Wyglądał dokładnie jak misiu Serduszko ładnie bije. Nadrobił ze wzrostem bo 2 tyg temu w 7 tc był wielkości 6tc a wczoraj już ładnie 9tc Niestety powiększyło się odklejenie kosmówki ale nie jest na tyle duże żeby zagrażało dzidzi. Dostałam wczoraj antybiotyk bo jakieś bakterie w moczu i urosept.
Dziewczyny super wyglądacie na zdjęciach, takie szczupłe, nie to co ja. słodziutkie dzieciaczki macie.
Dziewczyny super wyglądacie na zdjęciach, takie szczupłe, nie to co ja. słodziutkie dzieciaczki macie.
sysia87ami2011
Madziula 27
Moderatorka
Dzień Dobry
Melduję z niezbyt dobrym nastroju mdłości nie minęły i z dnia na dzień coraz gorzej :-/ ciężko Was nadrobić ;-) tyle piszecie ale postaram się być na bieżąco ;-)
Wasze fotki urocze i taka myślę czy nie pora stworzyć wątku zamkniętego tak żebyśmy mogły bez krepacji wrzucać zdjęcia nasze dzieci i nie tylko, żebyśmy mogły o wszystkim pisać ;-) Z tego co widzę nie macie oporów takich jak ja i pokazujecie się ja jednak taka odważna nie jestem :-/ Co myślicie o zamkniętym forum ??
Melduję z niezbyt dobrym nastroju mdłości nie minęły i z dnia na dzień coraz gorzej :-/ ciężko Was nadrobić ;-) tyle piszecie ale postaram się być na bieżąco ;-)
Wasze fotki urocze i taka myślę czy nie pora stworzyć wątku zamkniętego tak żebyśmy mogły bez krepacji wrzucać zdjęcia nasze dzieci i nie tylko, żebyśmy mogły o wszystkim pisać ;-) Z tego co widzę nie macie oporów takich jak ja i pokazujecie się ja jednak taka odważna nie jestem :-/ Co myślicie o zamkniętym forum ??
Dziwne podejście, jak na IP powiedziałam ze lekarza prowadzącego mam w innym mieście to powiedziała ze ich to nie interesuje gdzie go mam, w kartę nic mi nie wpisała, wszystko jest na karcie informacyjnej. Myślalam ze to jest ujednolicone...Dziewczyny ja badań tez nie dostaje do ręki wszystko trafia prosto do lekarza. Chyba ze robie prywatnie. U nas tak nie ma. I on ci wpisuje wszystko w kartę.
super moje Szczescie tez wyrównało wiek masz fotkę?hejka. mnie dalej leń męczy, a dziś rano mdłości. Wczoraj podglądałam mojego misiaczka. Wyglądał dokładnie jak misiu Serduszko ładnie bije. Nadrobił ze wzrostem bo 2 tyg temu w 7 tc był wielkości 6tc a wczoraj już ładnie 9tc Niestety powiększyło się odklejenie kosmówki ale nie jest na tyle duże żeby zagrażało dzidzi. Dostałam wczoraj antybiotyk bo jakieś bakterie w moczu i urosept.
Dzień Dobry
Łącze sie w bólu mdłości... Mnie kolejny dzień męczą.
Tez nie mam na tyle odwagi zeby wrzucać swoje zdjęcia, nie wiadomo kto czyta... Zawsze można założyć tylko wątek zdjeć zamknięty
Lilolo
Blair,
Ja nie wiem jak jest w innych przychodniach czy szpitalach. U nas nic się nie dostaje do ręki, a lekarz wszystko wpisuje w kartę ciąży. A ze szpitala jedynie mozna dostać wypis z oddziału.
I w szpitalu jak mnie przyjmowali w ciąży z córką to nikt nie był tym zdziwiony. Wiec widocznie to jest też praktykowane.
Ja nie wiem jak jest w innych przychodniach czy szpitalach. U nas nic się nie dostaje do ręki, a lekarz wszystko wpisuje w kartę ciąży. A ze szpitala jedynie mozna dostać wypis z oddziału.
I w szpitalu jak mnie przyjmowali w ciąży z córką to nikt nie był tym zdziwiony. Wiec widocznie to jest też praktykowane.
Madziula 27
Moderatorka
Blair87 też jestem tego zdania ze nie wiadomo kto czyta forum i kto ogląda zdjęcia jakoś jestem za wątkiem zamkniętym w sierpniowkach dość szybko przenioslysmy się na zamknięte i jest ok :-) nikt nie podczytuje o czym piszemy i nikt nas nie ogląda ;-) Ja dzięki mdłościa które mam jestem -3 kg :-/ pewnie szybko to nadrobie no chyba że będą mnie męczyć nie wiadomo ile :-/
reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Dzień Dobry
Madziula ja już jakiś czas temu pisałam o tym, ale niestety spotkał się mój pomysł z krytyką.
Ostatnia edycja:
Podziel się: