reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Załączniki
O jaaa ale pedzicie
Ale miałam dzis przygody, jak juz w końcu sie zebrałam zeby wyjsć z domu w ta paskudna pogodę to zadzwoniła do mnie Mama akurat jak prowadziłam, powiedziałam jej tylko ze oddzwonię i złapała mnie policja ;/ ale panowie byli na tyle mili (powiedziałam ze fakt miałam w ręku tel zeby zobaczyć kto dzwoni i odrzucić) ze posprawdzali dokumenty i pouczyli, uff 200zl zostało w kieszeni ale stres był
Za to zakupy udane i to bardzo kupilam dwie super tuniki, dwa fajne t-shirty i leginsy. Chciałam jeszcze leginsy jakieś ale wszystko krótkie albo z obcisła gumka w pasie... A za wszystko dałam niecałe 100zl
Ale miałam dzis przygody, jak juz w końcu sie zebrałam zeby wyjsć z domu w ta paskudna pogodę to zadzwoniła do mnie Mama akurat jak prowadziłam, powiedziałam jej tylko ze oddzwonię i złapała mnie policja ;/ ale panowie byli na tyle mili (powiedziałam ze fakt miałam w ręku tel zeby zobaczyć kto dzwoni i odrzucić) ze posprawdzali dokumenty i pouczyli, uff 200zl zostało w kieszeni ale stres był
Za to zakupy udane i to bardzo kupilam dwie super tuniki, dwa fajne t-shirty i leginsy. Chciałam jeszcze leginsy jakieś ale wszystko krótkie albo z obcisła gumka w pasie... A za wszystko dałam niecałe 100zl
Haha padłam jak przeczytałam o tych jajkachWitam i ja sobotnie, tez juz nie śpię ale jeszcze leżę sobie bo cała rodzinka włącznie z naszymi suczkami chrapie
Dzis pierwszy raz snila mi się ciążą, byłam na usg i lekarz krzyczał o są jajka niech pani patrzy jakie jaja hahaha
super rodzinka a psiaki słodziakiW takim razie i ja przedstawiam Wam moją cudowną rodzinkę
Ja nazywam się Agata
Mój mąż Tomek
Starsza córcia Sandra 11 lat
Młodsza córcia Julia 8 lat
Oraz również członkinie naszej rodzinki dwie suczki Shih tzu :-) Tosia i Maja
mnie babka zbadała na fotelu i zrobiła usg, Tobie by pewnie podobnie zrobili, do szpitala tak chętnie nie przyjmują bo miejsc nie ma. Mam jednak nadzieje ze Ci przejdzie i nie wróci....Dzwoniłam. Gin powiedział, że jak mi to pomoże to mam jechać na IP. Zrobią mi tam usg i progesteron i puszcza do domu jeżeli nie zgodzę się na hospitalizacje. Jego nie ma w moim mieście wiec najwcześniej może przyjąć mnie w poniedziałek. Kazał zwiększyć lutinusa i powiedział, żeby obserwować plamienia. Jak się zmniejszy to znaczy, że faktycznie znów problem hormonalny. Według niego mogę spokojnie czekać do poniedziałku bo przy tak wczesnej ciąży to i tak nikt nic nie poradzi, ale jak bardzo się denerwuje i mam się zadreczac to iść na te IP dla świętego spokoju.
Xmamuska,
Masz śliczna rodzinkę
Śliczna z Ciebie kobieta i wyglądasz na bardzo sympatyczna
o tym samym pomyslałam ze jesteś podobna do swojego avataraCo do zdjęć to ja jestem akurat ta co z aparatem biega więc żadko mi się uda załapać na zdjęcie ale coś znalazłam
Ogólnie to wygladam prawie tak jak mój avatar Córcia obecnie 22 miesiace.
od razu dementuje plotki że dziecko kradzione - jestem naturalną blondynką, ale farbuje się na ciemno
super fotki farbować chyba można ale farba bez amoniakuDziewczyny zdjcia super.
Ja wczoraj poszłam spać wcześniej i spałam dziś do 9. Tylko cały czas w głowie mi się kręci jak wstaję. Chyba za dużo snu.
Kamilove jak masz przez weekend na zawał paść ze stresu to lepiej na IP jechać, szczególnie, ze masz problem z progesteronem.
A to ja z moim Kubusiem. Zdjęciaz zeszłego roku, bo ja też z tych co same więcej zdjęć robią A to drugie to ze stycznia.
Zobacz załącznik 674509Zobacz załącznik 674512
W pierwszym trymestrze to chyba można farbować włosy?
gratulacje wizyty śliczne fotkiJa tez sie wam pokaze , skoro juz wszyscy
Wczoraj bylam na usg , 7t5d 1.41cm , serduszko i wszystko ok
Lilolo
Byłam dziewczyny na tej IP. Faktycznie nawet nie chcieli mnie zatrzymać Dołożyli tylko leki.
Dzidzia ma 10mm bije jej serduszko, szczęście jest dobrze umiejscowione, nie ma krwiaka. Wszystko wygląda na wporzadku. Więcej się nie dowiedziałam bo usg było robione z musu od niechcenia. Chcieli mnie odesłać tylko po badaniu na fotelu :/
Szyjka tez ładna zamknięta bez cech krwawienia.
Progesteronu mi nie sprawdzili bo by to zrobić musieliby ponoć na oddział mnie położyć. Nie wiem nie znam się. Ale na moje oko to im się nie chciało. Robiłam sama, ale wyniki będą dopiero jutro rano. Mam się nie przemeczac brać leki i w terminie na kontrolę do swojego lekarza.
Taka jestem mądra, że nie wzięłam kasy papierowej i zdjęcia nie dostałam na pamiątkę :/ Strasznie mi tego szkoda tym bardziej, że mój gin tez nie daje fotek jedynie jak prywatnie się idzie. Trudno.
Dziewczyny super laski jesteście i macie takie śliczne dzieci [emoji3] [emoji3]
Blair,
Miałaś rację nawet nie chcieli mnie do szpitala przyjąć ba nawet usg za bardzo robić nie chcieli. Super, że panowie policjanci wyrozumiali
Dzidzia ma 10mm bije jej serduszko, szczęście jest dobrze umiejscowione, nie ma krwiaka. Wszystko wygląda na wporzadku. Więcej się nie dowiedziałam bo usg było robione z musu od niechcenia. Chcieli mnie odesłać tylko po badaniu na fotelu :/
Szyjka tez ładna zamknięta bez cech krwawienia.
Progesteronu mi nie sprawdzili bo by to zrobić musieliby ponoć na oddział mnie położyć. Nie wiem nie znam się. Ale na moje oko to im się nie chciało. Robiłam sama, ale wyniki będą dopiero jutro rano. Mam się nie przemeczac brać leki i w terminie na kontrolę do swojego lekarza.
Taka jestem mądra, że nie wzięłam kasy papierowej i zdjęcia nie dostałam na pamiątkę :/ Strasznie mi tego szkoda tym bardziej, że mój gin tez nie daje fotek jedynie jak prywatnie się idzie. Trudno.
Dziewczyny super laski jesteście i macie takie śliczne dzieci [emoji3] [emoji3]
Blair,
Miałaś rację nawet nie chcieli mnie do szpitala przyjąć ba nawet usg za bardzo robić nie chcieli. Super, że panowie policjanci wyrozumiali
Kamilove super wieści ale traktowanie w szpitalu bez komentarza... Ja o usg nawet pytać nie musiałam, lekarka sama zleciła, do tego dostałam normalnie 5 zdjeć z karta informacyjna...
Oj tez sie cieszę ze byli mili i wyrozumiali
Oj tez sie cieszę ze byli mili i wyrozumiali
Lilolo
Blair,
Ja nawet karty nie dostałam żadnej potwierdzającej moja bytności w szpitalu.
Teraz u nas i tak się zmieniło bo w ciąży z córką to z byle czym na trzy dni brali na oddział i wtedy dostawałes wypis i wszystkie info o badaniach w nim. Ale zdjęć usg tez nie dawali
Ale jestem bardzo szczęśliwa, że jest serduszko
Ja nawet karty nie dostałam żadnej potwierdzającej moja bytności w szpitalu.
Teraz u nas i tak się zmieniło bo w ciąży z córką to z byle czym na trzy dni brali na oddział i wtedy dostawałes wypis i wszystkie info o badaniach w nim. Ale zdjęć usg tez nie dawali
Ale jestem bardzo szczęśliwa, że jest serduszko
Lenati ale jestescie podobne z córeczką super :-)
w ogóle super fotki i same młodziutkie mamuśki :-)
Ja mam ogólnie wykształcenie artystyczne - jestem po asp kierunek wzornictwo ale fotografia dziecięca to mój konik. Mam juz dwa obiekty do fotografowania w domu - teraz pojawią się kolejne więc będzie co robić
tak na szybko wyszukałam coś ze swoją twarzą chociaż szczerze mówiąc to ja wolę stać po tej drugiej stronie obiektywu poszukam później coś innego bo tu prawie nic nie widać
to moje dzieciaki starszy Franek młodszy Emilian
A to moje psiaki - łaciata Gienia ma się dobrze a czarnego Kevinka już niestety z nami nie ma to moje ulubione ich zdjęcie
a tu macie linka do strony na fejsie jak macie ochotę polookać na moje dzieciaki i jeszcze inne fotki
https://www.facebook.com/angelfriendfoto?ref=bookmarks
tu jeszcze fotka z mojej ostatniej sesji której nie ma na stronie - córeczka mojej przyjaciólki - mam do niej szczególny sentyment
w ogóle super fotki i same młodziutkie mamuśki :-)
Ja mam ogólnie wykształcenie artystyczne - jestem po asp kierunek wzornictwo ale fotografia dziecięca to mój konik. Mam juz dwa obiekty do fotografowania w domu - teraz pojawią się kolejne więc będzie co robić
tak na szybko wyszukałam coś ze swoją twarzą chociaż szczerze mówiąc to ja wolę stać po tej drugiej stronie obiektywu poszukam później coś innego bo tu prawie nic nie widać
to moje dzieciaki starszy Franek młodszy Emilian
A to moje psiaki - łaciata Gienia ma się dobrze a czarnego Kevinka już niestety z nami nie ma to moje ulubione ich zdjęcie
a tu macie linka do strony na fejsie jak macie ochotę polookać na moje dzieciaki i jeszcze inne fotki
https://www.facebook.com/angelfriendfoto?ref=bookmarks
tu jeszcze fotka z mojej ostatniej sesji której nie ma na stronie - córeczka mojej przyjaciólki - mam do niej szczególny sentyment
Załączniki
dolga
Gosia, Lenati ale podobne dzieciaczki do was
Ladyk śliczne buźki kobietki
betunka ale z ciebie chudzina a psy są the best (oczywiście Genia najlepsza, jeszcze nie slyszałam o psie który się tak wabi) i ekstra sesje, skąd jesteś?
Kamilove najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło
Blair87 noo ja wierze w dobrych policjantów (bo mam jednego w domu ), a ubran tez dizisiaj od mamy dostalam, ale 2 sukienki i jakas tam bluzeczke jedna to nawet jak namiot wyglada haha taki niby oversize
Ladyk śliczne buźki kobietki
betunka ale z ciebie chudzina a psy są the best (oczywiście Genia najlepsza, jeszcze nie slyszałam o psie który się tak wabi) i ekstra sesje, skąd jesteś?
Kamilove najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło
Blair87 noo ja wierze w dobrych policjantów (bo mam jednego w domu ), a ubran tez dizisiaj od mamy dostalam, ale 2 sukienki i jakas tam bluzeczke jedna to nawet jak namiot wyglada haha taki niby oversize
Ostatnia edycja:
reklama
Lilolo
Db dg
Podziel się: