reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Akatuski,
A dziękujemy bardzo
Jutro zdjęcia usunę żeby miejsca w wątku nie zabierały bo się trochę rozszalalam :-) ;-)
Uciekam spać i oby mi te plamienia do jutra przeszły.
Dobrej nocy! [emoji76]
A dziękujemy bardzo
Jutro zdjęcia usunę żeby miejsca w wątku nie zabierały bo się trochę rozszalalam :-) ;-)
Uciekam spać i oby mi te plamienia do jutra przeszły.
Dobrej nocy! [emoji76]
Ostatnia edycja:
maran-atha
Kamilove trzymam kciuki by plamienia ustaly i by wszydtko bylo juz tylko dobrze &&&& sliczna rodzinka jestescie, malutka przeslodka
waniliowe.love
Śliczne macie te wasze dzieciaczki =) kamilova na pewno będzie wszystko w porządku a nawet musi być nie ma innej opcji =) musimy być dobrej myśli =) i musimy wszystkie szczęśliwie dotrwać do października =) ja jutro postaram się znaleźć jakieś swoje aktualne zdjęcie to postaram się wstawić =)
Hej
Sobota, miałam sie wyspać... Taaa ;p pewnie padnę koło południa ;p
Super fotki
Kamilove ja ostatnio miałam brązowe plamienie i pojechałam na IP i cieszę sie ze tak zrobiłam bo jestem spokojna juz, okazało sie ze plamienie nie pochodzi z macicy tylko jest prawdopodobnie podrażnieniem od zakładania lutki, babka powiedziała ze brązowe mogą sie zdarzać, jak jest czerwone czy różowe to do szpitala. Ale jeśli nie przejdzie to bym i tak pojechała sprawdziła, dla spokoju własnego. Ja plamienia dostałam rano i w ciagu dnia sie zmniejszało, pod wieczór był śluz tylko podbarwionym i na drugi dzień tak samo. Mam nadzieje ze juz nie wróci...
Masz śliczna Córkę- cała Mama
Betunka no to sie Twojemu wyśniło ciekawe czy sie sprawdzi
Co do snów to mi sie śniła dzieci, ale a to niby koleżanki, a to ze urodziłam bliźniaki a miało byc jedno, a to ze karzeł (?!) ;p ale co raz bardziej utwierdzam sie ze bedzie dziewczynka, jak mowię do brzuszka Malutka czy Córuś to czuje ze prawidłowo ;p
Sobota, miałam sie wyspać... Taaa ;p pewnie padnę koło południa ;p
Super fotki
Kamilove ja ostatnio miałam brązowe plamienie i pojechałam na IP i cieszę sie ze tak zrobiłam bo jestem spokojna juz, okazało sie ze plamienie nie pochodzi z macicy tylko jest prawdopodobnie podrażnieniem od zakładania lutki, babka powiedziała ze brązowe mogą sie zdarzać, jak jest czerwone czy różowe to do szpitala. Ale jeśli nie przejdzie to bym i tak pojechała sprawdziła, dla spokoju własnego. Ja plamienia dostałam rano i w ciagu dnia sie zmniejszało, pod wieczór był śluz tylko podbarwionym i na drugi dzień tak samo. Mam nadzieje ze juz nie wróci...
Masz śliczna Córkę- cała Mama
Betunka no to sie Twojemu wyśniło ciekawe czy sie sprawdzi
Co do snów to mi sie śniła dzieci, ale a to niby koleżanki, a to ze urodziłam bliźniaki a miało byc jedno, a to ze karzeł (?!) ;p ale co raz bardziej utwierdzam sie ze bedzie dziewczynka, jak mowię do brzuszka Malutka czy Córuś to czuje ze prawidłowo ;p
Witam i ja sobotnie, tez juz nie śpię ale jeszcze leżę sobie bo cała rodzinka włącznie z naszymi suczkami chrapie
Dzis pierwszy raz snila mi się ciążą, byłam na usg i lekarz krzyczał o są jajka niech pani patrzy jakie jaja hahaha
Dzis pierwszy raz snila mi się ciążą, byłam na usg i lekarz krzyczał o są jajka niech pani patrzy jakie jaja hahaha
Ostatnia edycja:
W takim razie i ja przedstawiam Wam moją cudowną rodzinkę
Ja nazywam się Agata
Mój mąż Tomek
Starsza córcia Sandra 11 lat
Młodsza córcia Julia 8 lat
Oraz również członkinie naszej rodzinki dwie suczki Shih tzu :-) Tosia i Maja
Ja nazywam się Agata
Mój mąż Tomek
Starsza córcia Sandra 11 lat
Młodsza córcia Julia 8 lat
Oraz również członkinie naszej rodzinki dwie suczki Shih tzu :-) Tosia i Maja
Załączniki
-
1932559_622979957810898_9124051866968002206_o.jpg50,5 KB · Wyświetleń: 68
-
10397192_551985788243649_2078417745953067926_o.jpg25,2 KB · Wyświetleń: 63
-
10465517_590412977734263_8086526550775532403_o.jpg32,7 KB · Wyświetleń: 62
-
10533883_590413754400852_4019529046393193881_o.jpg28 KB · Wyświetleń: 60
-
10631164_599128656862695_1555474073582088575_o.jpg19 KB · Wyświetleń: 61
-
10687893_622347031207524_8206086724697244255_o.jpg20,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Lilolo
Blair,
Dzięki kochana za rady. Będę niedługo dzwonić do lekarza. Myślę, że pewnie zaleci oznaczenie progesteronu bo ja z tym mam problem i zwiększy może dawkę lutinusa. Nie bardzo chce jechać na IP bo boje się, że zostawia mnie w szpitalu a nie mam z kim córki zostawić. No nic zobaczymy co lekarz poradzi. Plamienia są dużo mniejsze teraz śluz tylko taki kawa z mlekiem. Juz robie co mogę torbę lekarstw zjadam, a i tak stale coś
Ja też czuje, ze i tym razem będzie córcia. Nie ukrywam tez, ze bardzo bym chciała druga dziewczynkę ale jak będzie synek to tez super. Najważniejsze by zdrowiutkie było.
Ciąża tym razem mi się nie śnią. Ale z Jagoda to ja już chyba wszystkie możliwe scenariusze ciąż przerabialam w snach. Coś wam jednak opowiem możecie wierzyć lub nie. Za każdym razem przed pozytywnym testem śniło mi się dziecko w pampersie, które mówiło do mnie mama. Dziecko śniło mi się tylko gdy byłam w ciąży nigdy indziej. Moja mama zarzekała się, że miała dokładnie tak samo. Moja babcia, a mama mamy też. Z tym, że jej nie dziecko a butelka z mlekiem.
No dobra już nie przynudzam
Xmamuska,
Super sen
Miłego dnia [emoji8]
Dzięki kochana za rady. Będę niedługo dzwonić do lekarza. Myślę, że pewnie zaleci oznaczenie progesteronu bo ja z tym mam problem i zwiększy może dawkę lutinusa. Nie bardzo chce jechać na IP bo boje się, że zostawia mnie w szpitalu a nie mam z kim córki zostawić. No nic zobaczymy co lekarz poradzi. Plamienia są dużo mniejsze teraz śluz tylko taki kawa z mlekiem. Juz robie co mogę torbę lekarstw zjadam, a i tak stale coś
Ja też czuje, ze i tym razem będzie córcia. Nie ukrywam tez, ze bardzo bym chciała druga dziewczynkę ale jak będzie synek to tez super. Najważniejsze by zdrowiutkie było.
Ciąża tym razem mi się nie śnią. Ale z Jagoda to ja już chyba wszystkie możliwe scenariusze ciąż przerabialam w snach. Coś wam jednak opowiem możecie wierzyć lub nie. Za każdym razem przed pozytywnym testem śniło mi się dziecko w pampersie, które mówiło do mnie mama. Dziecko śniło mi się tylko gdy byłam w ciąży nigdy indziej. Moja mama zarzekała się, że miała dokładnie tak samo. Moja babcia, a mama mamy też. Z tym, że jej nie dziecko a butelka z mlekiem.
No dobra już nie przynudzam
Xmamuska,
Super sen
Miłego dnia [emoji8]
waniliowe.love
Xmamuska śliczne córeczki i bardzo podobne do ciebie =D też mam jedną sunie shih tzu tylko że wPl namówiłam rodziców 4 lata temu na nią i po dwóch latach błagan zgodzili się bo miałam już obecnie jednego kundelka który w tym roku skonczyl 17 lat. Mama tak zakochała się w shih tzu że teraz chce kolejnego kupić =)
reklama
Lilolo
Dzwoniłam. Gin powiedział, że jak mi to pomoże to mam jechać na IP. Zrobią mi tam usg i progesteron i puszcza do domu jeżeli nie zgodzę się na hospitalizacje. Jego nie ma w moim mieście wiec najwcześniej może przyjąć mnie w poniedziałek. Kazał zwiększyć lutinusa i powiedział, żeby obserwować plamienia. Jak się zmniejszy to znaczy, że faktycznie znów problem hormonalny. Według niego mogę spokojnie czekać do poniedziałku bo przy tak wczesnej ciąży to i tak nikt nic nie poradzi, ale jak bardzo się denerwuje i mam się zadreczac to iść na te IP dla świętego spokoju.
Xmamuska,
Masz śliczna rodzinkę
Xmamuska,
Masz śliczna rodzinkę
Podziel się: