reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Małkus,

Ja też.najbardziej obawiam się tych tygodni czyli 6 i 9 :(
Ale tak naprawdę może nas to dotknąć na każdym etapie i to przeraża mnie najbardziej :( nie mamy na to żadnego wpływu...

reklama
Kamilove witaj w naszej małej pazdziernikowej społeczności ;)
Ja właśnie nadribilam the Walking dead ,) teraz gotuje grochowke. U mnie kiepsko z jedzeniem na nic nie mam raczej ochotu, wszystko mi smakuje jak biały jeleń :/ bleee

Tak sobie dzisiaj myślałam że ciekawa jestem bardzo jak wygladacie ;) bo znam was z nicków i avatarow a ciekawa jestem waszych buziek ;)

Mogę zapodać zdjęcie Pierwsza, jestem nowa to się uwiarygodnie :)

Ja to ta co ma dziecko na kolanach ;) nota bene moja córkę ;);) uploadfromtaptalk1425663759510.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425663759510.jpg
    uploadfromtaptalk1425663759510.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 67
Ja straciłam dwie ciąże na bardzo wczesnym etapie, dowiadywałam sie z bety ze jest ciąża jeszcze przed terminem a beta za dwa dni juz była 0 :( to było 5 i 6 lat temu, lekarz powiedział ze tak sie zdarza... Wtedy to były wpadki. Teraz gdy zaszłam w ciąże drżalam strasznie na początku, zamiast radości był ogromny strach, teraz jest juz lepiej bo widzę ze moje Szczescie sie rozwija. Oczywiście ze drżę każdego dnia i tak i czekam z niecierpliwoscią na kolejne usg, ale jest tez i radość ;) dlatego jak przyszło to plamienie byłam tak przerażona... Ale wierze ze tym razem sie uda i będziemy rodzicami :)

A ja dalej leżę, zjadłabym cos ale jak pomyśle ze miałabym cos włożyć do ust to mi sie znowu źle robi...

Dziewczyny ja wierzę w to że wszystkie dotrwamy do października w takim gronie jak teraz :-)

Pisalyscie o pierogach. Mama chciała mi zrobić niespodziankę i w sobotę zrobiła jak byłam w pracy. Dobre były ale chyba już mi odeszło na długi czas. A jak byłam w poprzedniej ciąży u przyjechałam do pl to zjadłam od razu 24 pierogi odbiło mi się i zjadłam jeszcze :-) i nie były one wcale małe takie same jak zawsze a teraz zjem góra 8.

Kurde miałam kupić frytki w sklepie i zapomniałam :-(

Kamilove ile masz lat? Młodziutko wyglądasz :-)

Akatuski,
Akurat tamto zdjęcie co wysłalam to z listopada/grudnia 2013 bo jakiegoś teraźniejsze nie mam, ale tak zazwyczaj jak mnie babka nie zna to wola dowód :)

reklama
Ja najbardziej to czekam aż minie ten 12 tc, wtedy dowiedziałam w 9tc. No ale chyba do porodu człowiek drży a potem i tak martwi się o dziecko po narodzinach.

Chyba też muszę zrobić pierogi.

Kamilove super fotka.

Ostatnia edycja:
Do góry