reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Małkus,

Ja też.najbardziej obawiam się tych tygodni czyli 6 i 9 :(
Ale tak naprawdę może nas to dotknąć na każdym etapie i to przeraża mnie najbardziej :( nie mamy na to żadnego wpływu...

reklama
Kamilove witaj w naszej małej pazdziernikowej społeczności ;)
Ja właśnie nadribilam the Walking dead ,) teraz gotuje grochowke. U mnie kiepsko z jedzeniem na nic nie mam raczej ochotu, wszystko mi smakuje jak biały jeleń :/ bleee

Tak sobie dzisiaj myślałam że ciekawa jestem bardzo jak wygladacie ;) bo znam was z nicków i avatarow a ciekawa jestem waszych buziek ;)

Mogę zapodać zdjęcie Pierwsza, jestem nowa to się uwiarygodnie :)

Ja to ta co ma dziecko na kolanach ;) nota bene moja córkę ;);) uploadfromtaptalk1425663759510.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425663759510.jpg
    uploadfromtaptalk1425663759510.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 63
Ja straciłam dwie ciąże na bardzo wczesnym etapie, dowiadywałam sie z bety ze jest ciąża jeszcze przed terminem a beta za dwa dni juz była 0 :( to było 5 i 6 lat temu, lekarz powiedział ze tak sie zdarza... Wtedy to były wpadki. Teraz gdy zaszłam w ciąże drżalam strasznie na początku, zamiast radości był ogromny strach, teraz jest juz lepiej bo widzę ze moje Szczescie sie rozwija. Oczywiście ze drżę każdego dnia i tak i czekam z niecierpliwoscią na kolejne usg, ale jest tez i radość ;) dlatego jak przyszło to plamienie byłam tak przerażona... Ale wierze ze tym razem sie uda i będziemy rodzicami :)

A ja dalej leżę, zjadłabym cos ale jak pomyśle ze miałabym cos włożyć do ust to mi sie znowu źle robi...

Dziewczyny ja wierzę w to że wszystkie dotrwamy do października w takim gronie jak teraz :-)

Pisalyscie o pierogach. Mama chciała mi zrobić niespodziankę i w sobotę zrobiła jak byłam w pracy. Dobre były ale chyba już mi odeszło na długi czas. A jak byłam w poprzedniej ciąży u przyjechałam do pl to zjadłam od razu 24 pierogi odbiło mi się i zjadłam jeszcze :-) i nie były one wcale małe takie same jak zawsze a teraz zjem góra 8.

Kurde miałam kupić frytki w sklepie i zapomniałam :-(

Kamilove ile masz lat? Młodziutko wyglądasz :-)

Akatuski,
Akurat tamto zdjęcie co wysłalam to z listopada/grudnia 2013 bo jakiegoś teraźniejsze nie mam, ale tak zazwyczaj jak mnie babka nie zna to wola dowód :)

reklama
Ja najbardziej to czekam aż minie ten 12 tc, wtedy dowiedziałam w 9tc. No ale chyba do porodu człowiek drży a potem i tak martwi się o dziecko po narodzinach.

Chyba też muszę zrobić pierogi.

Kamilove super fotka.

Ostatnia edycja:
Do góry