reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Monia.jadzia bo ja w Pl nie mieszkam... w poprzedniej ciaz tez bylam na pierwszym usg w 12 tygodniu...

Ano właśnie w UK jest tak późno pierwsze USG. Ale za to gdyby coś było nie tak to sami proponują usunięcie. Ja też tam mieszkałam w czasie pierwszej ciąży. Ale ja to poleciałam do Polski na USG do mojego lekarza :)

Dziewczyny też własnie dzisiaj sie zastanawiałam, że nie mam żadnych objawów. W sumie w pierwszej ciąży też nie miałam, ale chociaż bolące piersi a tu ani widu ani słychu, wiec ciekawe czy tam sie cos dzieje. Na mdłości to chyba jeszcze wcześnie, bo w poporzedniej ciazy miałam tylko miedzy 8 a 10 tygodniem.
Ja bym do 12 tygodnia nie wytrzymała z usg.
Podobno w kolejnej ciąży wczesniej wychodzi brzuch, tzn nawet to zaobserwowałam u znajomych i dzisiaj patrze a tu szok taki wywalony, chyba że się mocno winogron objadłam haha bo to jeszcze zbyt wczesnie raczej

A wy jak tam macie jakieś objawy?

reklama
Do góry