Może to wiek robi swoje...?Dreamgirl ja mam to samo... poprzednie ciaze nic zadnych dolegliwosci, dopiero po polowie zgaga i kregoslup a teraz jestem caly czas mega zmeczona...
reklama
so_happy
Fanka BB :)
dreamgirl, maran ja mam to samo, czuje się fatalnie, całe dnie, i do tego cały czas,
nawet w nocy nie moge spać bo mi nie dobrze, ja mysle ze to u mnie przez wiem
igem z tego co pamietam, zeby dostac becikowe musisz byc do 10 tc na wizycie u gina, inaczej Ci nie dadzą chyba ze coś się zmieniło w przepisach
nawet w nocy nie moge spać bo mi nie dobrze, ja mysle ze to u mnie przez wiem
igem z tego co pamietam, zeby dostac becikowe musisz byc do 10 tc na wizycie u gina, inaczej Ci nie dadzą chyba ze coś się zmieniło w przepisach
maran-atha
Dreamgirl ostatnio tak właśnie mowilam mezowi...
Może to wiek robi swoje...?
Moze bo ja tez pierwsza ciaza bez dolegliwosci , nawet nie wiedzialam co to mdlosci
kupuje od czasu do czasu, ale staram sie nie jeść często bo nie chce wyglądać jak słoń ale weekend bez pizzy nie przejdzie ;pNo to czemu sobie nie kupisz? :-)
Nieśmiało pukam na wasz wątek... Termin mam na październik dokładnie 29
Mogę się przyłączyć?
Jeszcze nie widziałam serduszka czekam na drugą wizytę w środę
Pierwsza była tydzień temu i był sam pęcherzyk
Pozdrawiam wszystkie mamusie!
witaj zapraszamy, zapeaszamy
Mi moj Promotor powiedział (widzi ze mnie mdłości męczą i ogólne zmęczenie) żebym wzięła sobie zwolnienie, bo ta prace co robię przyjeżdżając (czyli praca przy kompie) to mogę równie dobrze z domu z łóżka robić, a nie męczyć sie dojazdami (codziennie ponad 60km w obie str) i chyba pogadam z lekarzem za dwa tyg o jakimś zwolnieniu...
Mam kalendarz na bellybestfriend założony i dzis mi pokazało 11tydz i opis ze mdłości powoli beda przechodziły... Taa mi sie akurat wzmocniły a nie osłabły
waniliowe.love
Może to wiek robi swoje...?
Mi sie wydaje ze to od wieku chyba nie zalezy, ja mam nie cale 21 lat, jestem dopiero w 10tygodniu ciazy a juz mi tak dala popalic,
ze jak mi ktos powie, ze ciaza to cudowny stan to chyba go wysmieje.... :/ ja jestem zupelnie nie do zycia
Hej :-)
no ja mam dylemat czy mogę jesć śledzie marynowane a mam na nie mega ochotę
ja mam cały czas mdłości i ogólnie niechęć do jedzenia i jestem -1 wagowo :-/ trochę się martwię i nie mogę się doczekać keidy apeyt mi wróci... mam czasem jakieś chętki na coś konkretnego ale tak to mam wstręt przez te mdłości
no ja mam dylemat czy mogę jesć śledzie marynowane a mam na nie mega ochotę
ja mam cały czas mdłości i ogólnie niechęć do jedzenia i jestem -1 wagowo :-/ trochę się martwię i nie mogę się doczekać keidy apeyt mi wróci... mam czasem jakieś chętki na coś konkretnego ale tak to mam wstręt przez te mdłości
lantka
Zaciekawiona BB
Igem umowa to umowa! nikomu ani słowa! nie odebrałabym Ci przyjemności poinformowania wszystkich! to jest Wasza decyzja kiedy poinformujecie, a ja trzymam język za zębami!
ale rzeczywiście spotkanie się tutaj jest hm.. niesamowite !!
piękny dzień! ja pełna energii. czuję się wyśmienicie!
miłego dnia październiczki.
ale rzeczywiście spotkanie się tutaj jest hm.. niesamowite !!
piękny dzień! ja pełna energii. czuję się wyśmienicie!
miłego dnia październiczki.
reklama
Co do jedzenia to jem wszystko, tak samo robiłam w pierwszej ciazy, sushi (sprawdzone zrodlo), wszystkie ryby wędzone i nie tylko, sery pleśniowe, brie itp, mleko pije a syn zdrowy sie urodził i ja tez byłam zdrowa. Podobnie podczas karmienia piersia, nie stosowałam żadnej "diety matki karmiacej" i moze dlatego synek nie ma żadnych alergii pokarmowych, nie miał typowych kolek zreszta teraz weszły nowe wytyczne zeby nie stosować diety eliminacyjnej podczas kp..
Mdłości... Trzymają mnie od rana do około 13-14.. :/ i każdego dnia są silniejsze. Pierwsza ciaza pod kazdym względem była łatwiejsza i przyjemniejsza. Teraz jest hardcore i to nie sadze zeby była wina wieku, bo mam 24 lata wiec za starą sie nie uważam
Moja mama zawsze powtarzała, kazda kolejna ciaza i porod beda gorsze od poprzednich i ma racje poki co :/
Mdłości... Trzymają mnie od rana do około 13-14.. :/ i każdego dnia są silniejsze. Pierwsza ciaza pod kazdym względem była łatwiejsza i przyjemniejsza. Teraz jest hardcore i to nie sadze zeby była wina wieku, bo mam 24 lata wiec za starą sie nie uważam
Moja mama zawsze powtarzała, kazda kolejna ciaza i porod beda gorsze od poprzednich i ma racje poki co :/
Podziel się: