reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
dreamgirl, maran ja mam to samo, czuje się fatalnie, całe dnie, i do tego cały czas,
nawet w nocy nie moge spać bo mi nie dobrze, ja mysle ze to u mnie przez wiem
igem z tego co pamietam, zeby dostac becikowe musisz byc do 10 tc na wizycie u gina, inaczej Ci nie dadzą chyba ze coś się zmieniło w przepisach

No to czemu sobie nie kupisz? :-)
kupuje od czasu do czasu, ale staram sie nie jeść często bo nie chce wyglądać jak słoń :p ale weekend bez pizzy nie przejdzie ;p

Nieśmiało pukam na wasz wątek... Termin mam na październik dokładnie 29 :)

Mogę się przyłączyć?

Jeszcze nie widziałam serduszka czekam na drugą wizytę w środę :)

Pierwsza była tydzień temu i był sam pęcherzyk :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie!

witaj ;) zapraszamy, zapeaszamy ;)

Mi moj Promotor powiedział (widzi ze mnie mdłości męczą i ogólne zmęczenie) żebym wzięła sobie zwolnienie, bo ta prace co robię przyjeżdżając (czyli praca przy kompie) to mogę równie dobrze z domu z łóżka robić, a nie męczyć sie dojazdami (codziennie ponad 60km w obie str) i chyba pogadam z lekarzem za dwa tyg o jakimś zwolnieniu...
Mam kalendarz na bellybestfriend założony i dzis mi pokazało 11tydz i opis ze mdłości powoli beda przechodziły... Taa mi sie akurat wzmocniły a nie osłabły ;)

to moja 4 ciąża, drugą miałam też dosyć ciężką, ale ta pobija wszystkie pod względem samopoczucia,

Hej :-)

no ja mam dylemat czy mogę jesć śledzie marynowane a mam na nie mega ochotę :p

ja mam cały czas mdłości i ogólnie niechęć do jedzenia i jestem -1 wagowo :-/ trochę się martwię i nie mogę się doczekać keidy apeyt mi wróci... mam czasem jakieś chętki na coś konkretnego ale tak to mam wstręt przez te mdłości

Igem umowa to umowa! :D nikomu ani słowa! nie odebrałabym Ci przyjemności poinformowania wszystkich! :) to jest Wasza decyzja kiedy poinformujecie, a ja trzymam język za zębami! :)

ale rzeczywiście spotkanie się tutaj jest hm.. niesamowite :D !!:-D

piękny dzień! ja pełna energii. czuję się wyśmienicie!
miłego dnia październiczki. :)

reklama
Co do jedzenia to jem wszystko, tak samo robiłam w pierwszej ciazy, sushi (sprawdzone zrodlo), wszystkie ryby wędzone i nie tylko, sery pleśniowe, brie itp, mleko pije :D a syn zdrowy sie urodził i ja tez byłam zdrowa. Podobnie podczas karmienia piersia, nie stosowałam żadnej "diety matki karmiacej" i moze dlatego synek nie ma żadnych alergii pokarmowych, nie miał typowych kolek :) zreszta teraz weszły nowe wytyczne zeby nie stosować diety eliminacyjnej podczas kp..

Mdłości... Trzymają mnie od rana do około 13-14.. :/ i każdego dnia są silniejsze. Pierwsza ciaza pod kazdym względem była łatwiejsza i przyjemniejsza. Teraz jest hardcore :( i to nie sadze zeby była wina wieku, bo mam 24 lata wiec za starą sie nie uważam :D
Moja mama zawsze powtarzała, kazda kolejna ciaza i porod beda gorsze od poprzednich :D i ma racje poki co :/

Do góry